Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

De kristnas död i Pakistan ledde till något gott?

Ibland måste något hemskt hända för att folk ska vakna upp.

Sen 70-talet har wahabiter och militärjuntan i Pakistan skapat kaos i Pakistan. I Allahs namn har man spridit hat mellan shias och sunnis, där tusentals shias fått sätta livet till för att wahabiternas herrar ska kunna känna tillfredställelse.

På 80 och 90-talet var offren  mestadels moskébesökare och läkare och advokater. Idag har dessa terrorister, som Sipah a Sahaba och Lashkar al Jahngvi bitit handen som fött dem och det har lett till en överlevandskamp mellan staten Pakistan och dessa grupper. En kamp som ingen kan vinna i längden.

Efter att några analfabetiska fattiga kristna lekt med en Korans sidor, kom anhängare till dessa två grupper och brände ner några skjul, och mördade 8 fattiga (mestadels kvinnor och barn) i Pakistan.

Istället för att det ska leda till fler massakrer på kristna, har samhället tagit ställning mot våldet. Förr i tiden kunde sådana dåd utföras och folk vara tysta men i dagens Pakistan, är man trött på alla krig och kaos i samhället. Man är trött på att religionen används för att sprida hat och mord. Man är trött på att Taliban liknande grupper mördar och man nu tog man äntligen ställning emot dessa grupper. De kristna i Pakistan utgör 5% och runt 25% är shiamuslimer. Resten är sunniter.

Gojra Gangsters’ Attack On Pakistani Christians Backfires.

6 kommentarer

 1. Gabbe 10 augusti 2009

  Kan du sluta snacka om wahabismen och wahabiter. Det finns inget som heter wahabism . Det är ett påhittat ord av shias för att kunna smutskasta oss vanliga muslimer.

 2. Bahlool 10 augusti 2009

  Konstigt det används av vanliga sunnis också..de är väl shias också? 😉
  Så enligt dig är Al Qadiah och massmördarna i Irak sunnis?

 3. Gabbe 12 augusti 2009

  Nej det används inte av vanliga sunnis. Källa ?

  Nej , “Al-Qaida” är en organisation som skapades av Robert Gates för att kunna destabilisera mellanöstern. Dem tog namnet från en militärbas som Osama bin ladens bekant hade.

  Massmördarna i Irak är både sunnis och shias.

 4. Bahlool 12 augusti 2009

  De flesta som bombar i Irak är wahabiter, resten (en mkt liten del som begick illdåd) var shias. Du borde läar dig läsa någon gång?
  Al Qaidah har wahabidoktrin och deras läromästare och deras pengar kommer från Saudi, det wahabitiska kungadömet.

 5. Gabbe 12 augusti 2009

  MEEEEEEEEEEEEEN NEJ , VARFÖR KALLAR DU DEM WAHABITER ? VET DU VAD WAHABITER ÄR ? ISÅFALL ÄR ALLA SUNNIS WAHABITER EFTERSOM DET INTE FINNS NÅGOT SOM HETER “WAHABISM” .

  Al-Qaida är en amerikansk organisation , förstår du inte det eller ? Osama bin laden är en sunni muslim inget mer.

  Och nej , pengarna kommer inte från saudiarabien . Källa ?

 6. Bahlool 12 augusti 2009

  Jo Al Qaidah är wahabi, pengarna för massmorden i Irak kommer från Saudi och Saudi styrs av amerikanerna. Du borde verkligen läsa på lite mera? Nu är frågan vad vill du med en källa till jag gav dig källor innan men du erkände aldrig ditt misstag. Men jag ska vara bättre än dig igen och ge dig en enkel källa
  http://www.middleeast.org/forum/fb-public/1/5089.shtml

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *