Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En helig och välsignad födelse

Ali ibn abi Talib, Profeten Muhammeds kusin och svärson, hedrades med en status utan dess like. Efter profeten Muhammed- var och är han den bäste och hans historia och liv har i århundraden väckt stor kärlek i människornas hjärtan.

Ali föddes i självaste Kaaban, byggnaden som muslimerna vänder sig i bön fem gånger om dagen till och han stod på Profetens axlar när de båda två slog sönder avgudadyrkarnas statyer och det var i Allahs hus, i staden Kufas moské, som han mördades. Född i Allahs hus och mördad i Allahs hus. Den här filmen visar hur imam Alis mor såg byggnaden öppna sig för henne och låta henne gå in så hon kunde föda denna storartade man.

Ali – Profeten Muhammeds älskade bror, kusin och efterträdare som ledsagare för människorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *