Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Än en gång Israel…

Svenskar gripna vid Jerusalemvräkning – DN.se.

Israel brukade fördriva, mörda, tortera och fängsla palestinier. Hörde man något från väst, om någonsin, så var det fördömanden av både palestinier och judar. FN och USA såg alltid till att man inte kunde enbart fördöma Israel, för offret var lika skyldigt som förövaren.

Nu när väst börjat inse att Israel är ett monster som aldrig blir mättat, ett monster som måste göra sig av med araberna, med alla medel, så har väst börjat ta till hårdare ordalag, men fortfarande inget om bojkott eller embargon. Fortfarande inget om att straffa Israel. Fortfarande behandlas Israel bättre än man behandlar andra stater som begår brott.

Israel bryter mot alla regler som vanliga stater måste följa, regler och lagar som tvingar oss att bete oss som människor. Israel är en demokrati och som sådan ska de bete sig på ett bra sätt, men det gör de inte. När jag surfar igenom bloggarna som brukar stödja Israel, så har de även nu en ursäkt, de försöker antyda att de palestinier som fördrevs nu var palestinier som bosatte sig där i utrensningarna av judarna som skedde 50-60 år sedan. Det tar aldrig slut, man hittar alltid på en ursäkt för att stödja, rädda och hjälpa Israel.

Ingen skam i kroppen..50 tal människor fördrevs och däribland 20tal barn, man skapar fler och fler problem bara för att kunna rensa Jerusalem på allt ickejudiskt.

Jag är inte palestinier och ändå fylls jag av avsky för staten Israels beteende, hur ska då de här familjerna och deras barn känna? Hus de föddes i, har nu plötsligt blivit någon annans. Deras vänner fördrivs snart eller har redan fördrivits. Deras hat kommer leda till att konflikten aldrig får en fredlig lösning. Israel förstår enbart våld, för det är med våld de möter sina grannar…

27 kommentarer

 1. johan 03 augusti 2009

  jag såg en grej man kunde köpa på nätet någonstans! Det var typ en knapp man tröck på så skreks ordet ”bullshit” ut! Det var meningen att man skulle ha den på vardagsrumsbordet och trycka på den när någon sa något man inte höll med om!

  Om jag skulle befunnit mig i ett vardags rum med en sådan knapp skulle den ha blivit ner tryckt ca 100 gånger innan du hunnit säga hälften av det som står i detta inlägg! Sedan skulle jag slutat lyssna och lämnat rummet! Så mycket skit snack på så få rader är nog rekord för mig!

 2. Bahlool 03 augusti 2009

  Är det allt du kan komma med? Menar du att världen, människorättsgrupper och alla artiklar ljuger? Att bara du och Israel och dess försvarare, fanatiska kristna och fanatiska sionister, har rätt? Utrensningen av landet från palestinier begås av Israel och det är fakta..om du skriker bullshit eller ej spelar ingen som helst roll…

 3. mikaela 03 augusti 2009

  fruktansvärt.. riktigt fruktansvärt.. jag förstår inte hur de orkar!
  Jag blir tokig på de här dumheterna.

 4. Bahlool 03 augusti 2009

  värsta är att det finns folk som försvarar folkmorden och fördrivningarna…

 5. johan 05 augusti 2009

  fuck u bahlool!

 6. johan 05 augusti 2009

  Enligt vad jag har läst har den Israeliska ambassadören i Washington sagt att vräkningen var en order från högsta domstolen. Familjerna hade vägrat att betala hyran och vräktes!

  Misshandeln tror jag bara är skitsnack från svenskens sida!

 7. Bahlool 05 augusti 2009

  trevlig du är idag johan 😉

 8. Bahlool 05 augusti 2009

  Klart israel inte mördar eller misshandlar fredsaktivister 😉

 9. johan 06 augusti 2009

  Bahlool det var du som förolämpade mig med ditt skitsnack!

 10. Bahlool 06 augusti 2009

  Oh? På vilket sätt gjorde jag det? Så det jag, västvärlden och människorättsgrupper säger är osant? hehe…

 11. johan 06 augusti 2009

  Jag vet inte om det stämmer men jag har fått känslan av att familjerna visste att de skulle vräkas och bjöd då in utländska ISM medlemmar. Bara för att de skulle befinna sig i lägenheterna när polisen kom!

  För att ännu en gång kunna förstora en liten händelse till att Israel är svin!

  Men det är inget jag vet! bara en känsla jag har eftersom det befann sig så många ISM medlemmar i lägenheterna!

 12. johan 06 augusti 2009

  Genom att vinkla det jag sa så att jag framstod som en mördare!

 13. Bahlool 06 augusti 2009

  De har funnits där en längre tid och Sverige varnade Israel för att fördriva dessa familjer…ISM har många representanter i många byar som ska varna omgvärlden för vad israel gör..

 14. Bahlool 06 augusti 2009

  Den som stödjer mord..är delaktig i morden..

 15. johan 06 augusti 2009

  Denna vräkningen har inget med mord att göra! En person blev skadad! Benbrott och hjärnfrakturer och bullshit som det står om i Dn är lögn!

 16. Bahlool 06 augusti 2009

  I DN ja..du har rätt allt som beskriver hur Israel mördar, misshandlar, fördriver det är lögn…En person men hittills har över 3 st fredsrepresentanter mördats på senare år…men spelar ingen roll du som västerländsk kristen stödjer Israel och glömmer bort att du som kristen ska tala sanningen coh vara med dem som talar sanningen inte med Israel en stat som bevisade för omvärlden vilka svin de är när de mördade över 800 civila under gazamassakrerna..

 17. johan 06 augusti 2009

  Jag stödde inte kriget i gasa remsan i vintras! Det vet du sen förut! Jag tycker kriget var hemskt och jag tycker att Israels armé var hemsk! Men snälla Bahlool håll dig till ämnet!

  Du håller alltså med om att DN ljög! Du håller med om att vräkningen inte alls var något brott?

 18. Bahlool 06 augusti 2009

  Klart det var ett brott..alla bevis som kommit fram från människorättsgrupper tyder på att judarna förfalskade papper som de vann rätten till husen för..människorna har bott i de husen sen 50 talet..helt plötsligt äger de inte husen? Snälla sätt dig in i ämnet innan du väljer sida…

 19. johan 06 augusti 2009

  skulle gärna vilja ta del av dessa förfalskade papper som du säger att människorättsgrupper tagit fram!

  Har du funderat på vilka som gav palestinierna husen?
  Den jordanska armén! Som fördrev de 6000 judar som bodde i östra Jerusalem fram till 1948! Det är inget brott eftersom huset tillhörde judarna innan 1948! Det har gått till högsta domstol och beslutet blev att det nu tillhör Israel! En helt laglig handling som i sig själv inte är något brott! Svensk media var tvungen att ljuga om misshandel och sådant för att någon skulle bry sig om det!

 20. Bahlool 06 augusti 2009

  Så enligt din logik ska de 800 000 palestinier som fördrevs innan 48 lämnas åter åt palestinierna? Vissa palestinier har fortfarande nycklarna med sig till sina hus…Annars, om du inte håller med, då är du en hycklare för du anser att en viss grupp har rätt att få hus tillbaka men inte ett annat folk…

 21. johan 06 augusti 2009

  ”skulle gärna vilja ta del av dessa förfalskade papper som du säger att människorättsgrupper tagit fram!”

 22. Bahlool 06 augusti 2009

  svara på min fråga först och hur fan ska du kunna ta del av de pappren? Varför tror du att EU tog ställning emot fördrivningen av dessa familjer? Varför kommer man 60 år senare och kräver att de ska flytta helt plötsligt? Vilka var det som flyttade in? De familjer som fick flytta därifrån 60 år sedan? För fan använd skallen för en gångs skull i ditt liv..jag väntar och vill gärna veta hur din syn är på de 800 000 som fördrevs av judarna, har de också rätt att återgå till sina hem? För det tycker inte judarna..men du hävdar ju att araberna fördrev judar från dessa hus och att det är judarna som har rätten till de husen…

 23. johan 06 augusti 2009

  Så du ljög när du sa att det var förfalskade papper? Annars kan du ge mig en länk till någon människorättsgrupp som påstår att domslutet grundades på förfalskade papper!

 24. Bahlool 06 augusti 2009

  så du är en hycklare som inte vågar svara på frågorna? Inte så konstigt..vi vet ju hur västerländska kristna är..hycklare är du och en stödjare av mord..så ditt fuck you kan du stoppa upp någonstans..eftersom du nu har bevisat att du stödjer det folkmord och de fördrivningar som Israel begår.

 25. Bahlool 06 augusti 2009

  Här svarar jag på din fråga få se om jag får svar på mina frågor..men det tror jag knappast..du har aldrig och kommer aldrig kunna vinna ett argument mot mig, för du har inga som helst moraliska eller logiska resonemang på din sida. Det enda du kan göra är att gnälla, stödja Israel och säga fuck you..wow..

  Maher Hannoun, Palestinian resident of Sheikh Jarrah:

  Despite condemnation from the international community about the evictions of my neighborhood, Sheikh Jarrah, the Israeli government continues to pursue the ethnic cleansing of East Jerusalem. My family were refugees from 1948 and now we have become refugees again. We were forced out of homes to make way for settlers, contrary to international law. The legal case that residents presented in court included an Ottoman-era document which discounts the settler associations claim of ownership over Sheikh Jarrah land and homes. But the unjust policies of Israel to judaize East Jerusalem render our legal proof of ownership irrelevant.

  Papper från ottomanska tiden..
  http://palsolidarity.org/2009/08/7911

 26. johan 07 augusti 2009

  Förfalskade papper?

  Jaså bahlool! Så det är jag som kommer med dåliga argument! Jag som trodde det var du som förolämpade mig genom att kalla mig hycklare, mördare, dålig kristen, korkad(”För fan använd skallen för en gångs skull i ditt liv…”).

  angående din fråga – om de 800 000 araber som flydde från Israel efter 1948 års kriget – är anledningen till att jag inte svarade på din fråga att jag inte förstod den. Nu efter en natts grubblande förstår jag fortfarande inte varför du ställer den! Det var lika många judar om inte mer som flydde från de angränsande arabländerna! Ska de också ha rätt till sina gamla hem? Att säga att samtliga 800 000 araber som lämnade Israel blev fördrivda av judarna är en stor förvrängelse av fakta! Judarna själva säger att de inte fördrev någon alls precis som araberna säger att de inte fördrev någon alls. Men sanningen är att den arabiska armén uppmanade araberna i Israel att fly. Sanningen är att vissa araber flydde när de blev uppmanade vissa blev fördrivna av judarna.

  Sedan skriver du: ”du har aldrig och kommer aldrig kunna vinna ett argument mot mig, för du har inga som helst moraliska eller logiska resonemang på din sida.” Du länkar till DN som du nu vet har ljugit om den Israeliska polisens misshandeln, du förvränger fakta om att samtliga araber i Israel efter 1948 års kriget blev fördrivna. Du förolämpar mig på alla sätt som går. Du har rätt i den punkten att jag aldrig vunnit en diskussion med dig men då kan man väll fråga sig om på vilket sätt man diskuterar på?

 27. Bahlool 07 augusti 2009

  Lol du började med ditt fuck you..och ditt ifrågasättande av vad media, vittnen och människorättsgrupper sagt..resten är allt ett svar på ditt oförskämda försök till att bråka…beter du dig som folk så beter man mot dig som folk..klarar du inte av det, så förvänta dig inte att någon ska vara trevlig mot dig.

  Klart alla som fördrevs ska ha rätt till sina hem..men vilka fördrevs först? Ilan Pappe: Den Etniska Rensningen av Palestina” DET ÄR EN JUDE som skrev den boken..så du kanske ska sätta dig ner och läsa vad som hände och hur?? Eller sanningen är för bitter…Där är sanningen inte vad du hört från dina kära sionistvänner. Dar Yassin är och kommer för alltid att vara ett vittne om judarnas grymheter mot araberna i Palestina…

  Fel. Både Al Jazira och ögonenvittnen och ISM säger klart och tydligt att Israel misshandlade folk, däribland två unga arabiska pojkar..så nej DN ljuger inte i det här fallet.
  Du kommer, säger fuck you och sen frågar du på vilket sätt man diskuterar ? wow..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *