Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

De okända muslimska offren för fred

Ett gammalt program på svt, tog upp att runt 82% av alla nyheter i media om islam, var negativa. Det var muslimska bombare, det var muslimska extremister och terrorister. Då och då fick man höra något positivt om islam eller muslimerna, men det innehöll alltid något sakfel. I denna artikel kan man idag läsa om de offer som inte uppmärksammas så ofta, de offer som gav sitt blod för att tala om det fredliga och älskvärda med islam, de människorna som gav sina liv för att stå emot grupper som talibanerna.

Artikeln belyser hur fredliga lärda, blir mördade när de vågar utmana talibanerna. Människor som inte uppmärksammas på SD-bloggar och på sionisternas hemsidor, bloggar och hemsidor som uppmärksammar antalet mord begångna av “muslimer” men aldrig ett ord om de muslimska offer för dessa terrorattacker.

Dr Safrez Naeemi uppmanade människor att inte lyssna på talibanerna, som belöning för detta mod, kom en ung hjärntvättad grabb in och sprängde upp sig och Naeemi.

Efter att Naeemi dog, så tog hans son över skolan, liknande skolor som talibanerna kom ifrån, men dessa här propagerar för fred och för att inte ta hämnd på mördarna. Man uppmanade studenterna att minnas Naeemis minne och att hålla fred.

För varje inlägg som islamofoberna publicerar om hur våldsam islam är och för varje hatfullt inlägg som handlar om hur hemska muslimerna är, så måste vi minnas de här offren, offer som dog för att de trodde på islam, fredens religion. För varje attack som begås mot västliga intressen, så sker 100 likadana mot fredliga muslimer, bedjande muslimer, fastande muslimer.

Att ha mage att sitta där och beskylla islam för vad några få gör, att ha mage att ge 1.5 miljarder muslimer skulden för vad talibaner, al-qaidah och wahabiterna gör, är befängt. För vad ska vi skylla de fredliga muslimernas offer för? Hur ska vi förklara att människor som dött och dör i islams namn, uppmanat till fred? Dr Naeemi gjorde det, hans son gjorde det och de offer som dog och dött för islam på senare tid, gjorde det. De gick till moskéen och vägrade falla för det hatfyllda budskap som vissa grupperingar spridit och sprider.

USA bombar muslimerna. Israel hotar muslimer och ockuperar dem. Talibanerna mördar muslimerna. Rasisterna bränner moskéerna. Frankrike förbjuder slöjan. Wahabiterna splittrar islam och muslimerna. Alla dessa fronter slåss islam på. En religion som är under konstant attack från höger och från vänster.

7 kommentarer

 1. Bahlool 24 juli 2009

  oh nice inlägg 😛 har inga hörlurar här men ska kolla på det sen när jag kommer hem 😛

 2. J-O D 24 juli 2009

  ”-att ha mage att ge 1.5 miljarder muslimer skulden för vad talibaner, al-qaidah och wahabiterna gör, är befängt.”

  ”-USA bombar muslimerna. Israel hotar muslimer och ockuperar dem.”

  Men att ha ”mage” att kollektivt ge skulden till 306 821 000st amerikaner och 7 356 100st israeler för vad deras regeringar hittar på, går tydligen alldeles utmärkt. 😉

 3. Bahlool 24 juli 2009

  USA som stat bombar…Israel bombar som stat, alla israeler är ansvariga för Israels brott då det är en demokrati, och folk kan välja, tror du jag kan välja att Al Qadah inte bombar? När gaza bombades så var 94% israeler positiva till kriget. Jag tror det säger allt om hur många som stödjer…över 70% var positiva till Iraks angrepp på afghanistan och Irak..att de sedan ångrade sig spelar nog mindre roll..jag har dock inte fått rösta om ifall Al qaidah ska mörda och döda.
  USA som stat och Israel som stat kan man säga USA och Israel bombar, för det är staterna som bombar.
  Det är även en av grunderna till att jag tar upp israeliska som amerikanska tidningar och reportage vid olika tillfällen hade jag tyckt eller trott att alla amerikaner eller judar är ansvariga till 100% då hade jag inte gjort det (skillnaden mellan dig och mig, du beskyller alla muslimer och har visat på en otrolig islamofobi)

 4. J-O D 24 juli 2009

  Ursäkta, men kan du omformulera dej lite. Jag kanske är dum?
  Men jag fattar inte vad du menar riktigt?

 5. Bahlool 24 juli 2009

  Ingen fara oviktigt 😉

 6. J-O D 24 juli 2009

  Ok 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *