Press "Enter" to skip to content

Salafi

Finns en cancer som spred sig och nu äntligen verkar den ha stoppats i den muslimska världen, kallad Salafismen eller i folkmun även känd som Wahabismen.

Sen den startades på slutet av 1700 talet så har denna sjukdom, denna pest, denna cancer, skapat kaos och barbari. Under de första åren, så begick denna sekts anhängare sådana illdåd som att mörda vallfärdande och att angripa heliga städer i Irak och i Saudiarabien.

Det saudiska kungadömet menar sig vara salafi, man följer denna doktrin av mord och våldtäkt. Talibanerna, Al Qaidah, listan kan göras lång på dem som följer denna perverterade sekts doktriner.

De gick så långt att de sade sig representera “sann sunniislam”. Man menar att man representerar den rena islamiska läran. En lära som de miljarder sunnis och shias inte följer, eftersom de är fel ute, det är bara salafiterna som har hittat den rätta och sanna tron.

Deras lärda har förbjudit kvinnor att köra bil i Saudiarabien, samtidigt som de själva åkte på semester till England för att knulla och för att dricka.

De kallade shias och sufis för kuffar, otrogna, samtidigt som de själva bjöd in amerikaner, däribland homosexuella, ett brott enligt islam, till Saudiarabien för att skydda dem mot Saddam.

Jag har tålamod med att sunnis inte gillar shias, jag har tålamod med att kristna inte gillar muslimer, jag har tålamod med att judar avskyr islam, men jag har inte och kan aldrig ha tålamod med salafismen, denna pest som kostat miljoner muslimer livet.

Det var salafiterna/wahabiterna som betalade Talibanerna pengar, för att de skulle våldföra sig på shias som sunnis i Afghanistan.

Det var även salafiterna som förvrängde och förvred Allahs budskap. Denna cancer har skapat kaos överallt där den dyker upp. Miljoner och återigen miljoner muslimer har fått plikta med livet pga denna sekts hat och hatspridande.

Här kommer en youtubefilm, av en sunnilärd som förklarar hur långt wahabiterna gått i deras försök att rättfärdiga sina lögner:

15 Comments

 1. mikaela
  mikaela 25 juli 2009

  Av någon anledning jag inte känner till, är salafi väldigt populärt hos svenska konvertiter. Kommit i kontakt med minst 4 tjejer och då letar jag inte.

  Någon aning om hur det kommer sig?

 2. Bahlool
  Bahlool 25 juli 2009

  Japp för att de flesta sidorna på svenska var och är just salafiinfluerade..vissa har tonat ner sitt salafihat, tex hade islamguiden förr en sektion mot shiamuslimer, något som togs bort något år sedan. Så när du som muslim söker, så hamnar du på sådana sidor. Vidare är många moskéer styrda av salafiterna och som sökare är det svårt att få annan än salafiinformation.

 3. krimskrams
  krimskrams 25 juli 2009

  det finns sjuka människor inom alla sekter i islam. så det är ganska onödigt att du säger “salaf gör si o så” när det finns shias som också gör “si och så”

  you get ma point? lite onödigt att dra alla som följer salafs metodik över en kant. alla gör inte det du just påstår. precis som det kanske inte heller finns shia som dyrkar gravar?

 4. Bahlool
  Bahlool 26 juli 2009

  Ingen shia dyrkar gravar krims, men i fallet med Salafis så anser alla salafis att shias inte är muslimer..skillnaden mellan de olika salafigrupperna är att vissa anser att vi ska mördas, andra menar att våra ledare ska mördas och att vi vanliga lekmän “inte vet bättre”.

 5. Ahlul Sunnah
  Ahlul Sunnah 15 september 2009

  Can I ask you one thing?

  What does Salafi mean? And what does Wahhabi mean? You can answer in Swedish, I can read but I can’t write in Swedish.

  Thank you.

 6. Bahlool
  Bahlool 15 september 2009

  Salafi och Wahabi är samma sak. Salafi är benämningen som wahabiterna själva använder på sig själva, men bland majoriteten av muslimerna är wahabiterna just kända som wahabiter. Deras största inspirationer är Ibn Tammiyya, en lärd från medeltiden och Muhammed bin abd al Wahab, en man som dök upp på 1700 talet. Salafiterna tror att de följer de första tre “salaf” generationerna. De tre första “fromma” generationerna.

 7. Salafi
  Salafi 05 juni 2011

  Varför säger du ordet fula ord?

  Shia e faktiskt mycket värre, dom kallar sina djur för Abu Bakr och Umar ibn-Al khattab

  Shia är den värsta gruppen som finns, dom är dagens judar!

  Och så alla vet så är shiter inte muslimer. Dem har egen religion som kallas Rafidah!1

  Islam är vår religion
  Shia är inte muslimer. Må Allah vägleda er!

 8. Bahlool
  Bahlool 05 juni 2011

  Ja shias är dagens judar, shias som slåss mot Israel medan wahabiterna spränger upp shiiterna lol…Alla vet? Jag visste inte att jag inte var muslim..bra att du upplyser mig med din ignorans…
  Japp du sa det, må Allah vägleda er 😉 men det är nog omöjligt då ni tillber människor som är djävlar

 9. zulqarnain
  zulqarnain 06 juni 2011

  @salafi
  Jag är inte en person som förolämpar och jag är verkligen inte en person som dömer och jag är verkligen inte Gud för att endast han kan säga vad vi är. Du kanske har rätt om att vi shia är inte muslimer men det vet du inte eftersomd et är gud som dömer och inte du.
  Men en sak vet jag att när ni Salafi som dömer oss till att inte vara muslimer och dödar muslimer shia och sunni så är det vi shia som slåss mot eran fiender.
  Har du tänkt på en sak, det vill jag att du ska tänka! Om Iran som är en shia muslimsk land och Hizbollah som besegrade IDF (något som inte ens ni drömde om), om Iran besämmer sig för att ingå en allians med Israel (du tror ju att vi är judar) och kommer överens med USA att saudiarabien olja tillhör dig och jordaniens mark tillhör Israel men på villkoren att ni låter oss ha fria händer när vi kör över alla wahabister och alal som hatar shia muslimer.
  Hur länge tror du att ni kan överleva? Saddam som hade hela världen bakom sig kunde inte besegra iran vid den tid då landet var splittrad och svag.
  Men tur för er så har shia muslimer koncentrerat sig på att slåss mot dem som förtrycker världen.
  Imam Khomeni sa” den islamiska umman ska veta att vi kämpar för deras värdighet och att alal muslimer har en värdig plats hos oss” men Imamen visste inte att det finsn muslimer som säljer ut sig själva.

 10. aaron
  aaron 22 juli 2011

  Aisha is being gangabnged in hell by umar abubakr Muawiya and Yazid

 11. Bahlool
  Bahlool 22 juli 2011

  Imam Ali a.s sa inte ens såna saker utan visade henne stor respekt och shiiternas lärda har utfärdat fatwas som förbjuder sådana ord

 12. Rasul
  Rasul 22 juli 2011

  säkert det är en Salafi som använder “Taqqiya” och leker “shia” för att se på våran reaktion… lol (sånt har hänt förut)

 13. Bahlool
  Bahlool 23 juli 2011

  Så sant Rasul

 14. Turk
  Turk 03 september 2013

  Det finns inga riktiga shia idag dåtidens shia trodde ali var bättre än abu bakr trotd att profeten sallalahu aleyhi wa ala alihi wa sahbi wa sallam sade att att abi bakr är bästa personen efter honom. Dagens såkallade “shiah” vilket bara är en täckmantel till namn är den okultiska/hedniska fariseeisk/persisk influerade sekt som utövar animaliska sex ritualer flår/kränker sina barn begår otukt och dyrkar många helgon/imamer vid sidan utav gud samt förbannar profetens fruar och kompanjoner trots att gud är nöjd med dem i koranen . Alla dessa sataniska grejer så som khomeinis fatwa att det är tillåtet o ha sex med ett spädbarn och att ha tidelag hur kan man anse sig själv vara muslim om man praktiserar allt detta trots det så finns det hur mycket som helst mer man kan nämna som shia har i si troslära… vi sunni gör inte takfir på alla shia endast på dem som beljuger och förtalar profetens familj ahl al bayt notera att hans fruar tillhör ahlul bayt och tror på dessa djävulska saker så som att koranen inte är komplett eller att delar fattas osv när gud har sagt Idag har jag fullbordat eran tro .. lämna er shayateen lära och kom till sanningen ni får fortafarande ha sex era kåta djävlar de bara o gifta sig med fler inshAllah sluta va äckliga o gift er lev inte i otukt och synd ni blir endast frälsta via guds sanna rena islam As salaf as salehin Må Allah den högste vägleda eller förgöra er Amen !

 15. Bahlool
  Bahlool 03 september 2013

  HAHAHA ja Abu Bakr var bättre än Ali på vilket sätt? Du menar när ni hittar på och skapar nya hadither, så blir de till sanning? Abu Bakr var en fegis som sprang nytt rekord på 100 meter vid slag som Uhud, så hur var han bättre? Han ar avskydd och hatad av Profetens saw dotter. Han förbannades av Profeten i samband med Osamas fälttåg, så hur var han bättre? När ska ni sluta hitta på och vakna upp från era myter? När du har en sådan här email:
  Turk
  Khameneikafirin@hotmail.uk
  176.64.196.120

  Så förvänta dig inte en uns av respekt för dina fega ledare 😉
  Så vi har sex ritualer? så vi begår otukt? så vi dyrkar helgon? Sunni fatwas har likadana synpunkter om sex med barn skillnaden är att vi har en högre ålder det har inte ni…Alltså du borde gå begå självmordsattacker som resten av dina vänner 😉 Aisha själv sa hon var inte Ahlul Bayt, så nån måste ju ljuga du eller Aisha hehehe….
  Aisha sa att Koranens suror blev uppätna av en get, så vem säger att den inte är full vi eller ni 😉
  Spottar på dig, och din salaf al saleheen religion 😉 nu får du gärna spränga upp din mamma om du vill, det är det enda ni sionistälskande wahabis är duktiga på
  puss och kram, boom boom spräng away

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *