Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Saudiska kvinnors sexresor

UK grants ’asylum’ for Saudi princess facing death.

I åratal har vi hört och läst om hur ledarna i det stora saudiska kungadömet åker på semester till länder som England, för att spela bort oljemiljonerna och för att ha sex med prostituerade och med kvinnor som lockas av rikedomarna.

Inte ofta hör vi dock om kvinnorna som gör detsamma. Här beskriver artiklen en gift ung kvinna som hade sex med en engelsman i England och när hon kom hem till sin man i Saudi, upptäckte hon att hon var med barn.

Det saudiska kungadömet har över 7000 prinsar, och många fler prinsessor alla dessa lever på oljepengarna. Männen brukar åka till England för att spela om pengar och för att njuta av den västliga friheten, medan de påtvingar sina undersåtar och sina kvinnliga släktingar att leva ”islamiskt”. Hyckleriet är rätt uppenbart för allt och alla förutom för saudierna.

För mycket frihet eller för mycket förtryck leder båda två till stora problem i samhället. Det wahabitiska kungadömet är känt för sin support till olika terrorgrupper, däribland de förhatliga talibanerna, som skapades just av Saudiarabien och Pakistan på order av USA. Eftersom Saudiarabien är en hycklerisk stat, så har man sett många grupper som tar till vapen mot kungahuset, ett kungahus som räknas till USAs och Israels bästa vänner i mellanöstern.

Den saudiska kulturen är uppbyggd på gamla arabiska beduinideal, där kvinnan är mindre värd än en häst eller en kamel. Hos många familjer får hon vänta på sin tur för att äta resterna av maten när hennes man eller bröder ätit klart.

Idealet är att den saudiska staten faller, så att vi slipper dessa hycklare, som menar att det är dödstraff på den här kvinnan för att hon brutit mot de islamiska lagarna, men där männen själva brutit mot desamma lagarna många gånger fler.

I Saudiarabien finns en ”religiös” polis som springer efter folk, som kanske inte har rätt slöja eller beteende, men samma polis skulle aldrig våga yttra sig om ledarnas alkoholkonsumtion…

13 kommentarer

 1. marie 23 juli 2009

  Jag jobbade på Pakistans ambassad i flera år. Där köpte ambassadören ofta in sprit till billig penning genom ”Swahns” – ett företag som säljer skattefritt till utländska beskickningar. Köpte till sig själva o gav som present till ministrarna i svenska regeringen på högtidsdagar som jul o midsommar osv.

  Jag var inte nådig emot Ambassadören om detta. HAN representerade ”The ISLAMIC republic of Pakistan” sa jag. Hur kunde han då skicka sprit som present? Tids nog slutade han, och skickade paket m mangos istället =P. Men själv slutade han inte beställa dessa drycker.

  Jag frågade om vad som hände ”mannen på gatan” i Pakistan ifall de blev tagna för att ha Whisky i sin ägo? Men han som representerar detta folk utåt, han ska inte bli berörd av straffet, han står ovan alla lagar tydligen. Han var inte lite generad.

  Fast han tyckte enormt mycket om mig ska jag tillägga. Han sa att jag lever livet så som han önskade att han orkade… fast vette tusan om han inte ljög. Men jag var den enda i personalen som han sa sig riktigt respektera, för att jag inte såg ut som en rädd hare varje gång jag steg in i hans domäner.

 2. Bahlool 23 juli 2009

  rofl ja den ökända muslimska hycleriet…

 3. J-O D 23 juli 2009

  Kan du nämna något muslimskt land övht som lever helt i enlighet med koranen och islams lagar/regler/påbud?

  Om inte, vad beror det på?

  Kanske det är som med kommunism. Det ser fint ut i teorin, men fungerar ej i praktiken. Folket får leva i förtryck och elände.

 4. Bahlool 23 juli 2009

  För att inget land velat efterfölja islam ordentligt eller så har omvärlden eller inre konflikter inte tillåtit det. PÅ senare årtionden har man tagit til sig för mkt av de västliga ideerna..

 5. J-O D 23 juli 2009

  ”-För att inget land velat efterfölja islam ordentligt eller så har omvärlden eller inre konflikter inte tillåtit det. ”

  Hmm, ungefär samma tankegångar som dom mest inbitna kommunisterna har.
  Vilket land ligger närmast ett perfekt islamskt samhälle i världen tycker du?
  Vilket islamskt samhälle/land skulle du kunna tänka dig att leva i?

  ”-PÅ senare årtionden har man tagit til sig för mkt av de västliga ideerna..”

  Vilka idéer tänker du då på tex.?

 6. Bahlool 23 juli 2009

  ideer som nationalism, kapitalism, kommunism..
  länder som är närmast är väl Iran kan jag tänka mig?

 7. J-O D 23 juli 2009

  ”-ideer som nationalism, kapitalism, kommunism..”

  Utveckla gärna lite mer hur du tycker att islam negativt blir påverkade av dessa ”ismer”.

  Iran!? Intressant. Om detta skulle man kunna skriva många spaltmeter. Men vad är det just i irans version av islam som känns rätt för dig?

  Många exiliranier håller nog inte riktigt med dig.

 8. Bahlool 23 juli 2009

  Islamiska lärda gick så långt att de skrev böcker och utfärdade påbud som förbjöd medlemsskap i tex kommunistiska partiet osv..
  Exiliranier är inte så stora muslimer av sig, det kan ju vara därför de ogillar Iran?
  Iran tillämpar islamiska lagar i samarbete med moderna teser och ideer om demokrati och folkvälde. Kan göras bättre men det är det närmaste en islamisk stat, då de förbjuder tex alkohol, ocker osv

 9. J-O D 23 juli 2009

  Ändå är det ibland (extrem) vänstern som muslimerna har sina största supportrar i väst.
  Det är väl mycket för att ni har en gemensam fiende kanske. Den ”STORA satan” i väst.

  ”-Iran tillämpar islamiska lagar i samarbete med moderna teser och ideer om demokrati och folkvälde. Kan göras bättre men det är det närmaste en islamisk stat, då de förbjuder tex alkohol, ocker osv”

  Vore intressant att veta vilka ”teser och idéer” om demokrati som det iranska prästerskapet försöker tillämpa i praktik?

  Alkohol, droger etc. flödar även i dom muslimska länderna. Man kan förbjuda. Men förbjuden frukt är den godaste för människan.

 10. Bahlool 23 juli 2009

  Hört talas om val? Hört talas om yttrandefrihet? Jag vet att du har en viss bild av mu slimska länder men den bilden har vi redan sett är depraverad och helt åt skogen.
  Flöder? Det finns sådana saker finns i muslimska länder men det är skillnad på att det stöds av regeringen och att manf örsöker få bort skiten.

 11. J-O D 23 juli 2009

  Jo jo, fria val *host*…*harkel*. Det har dom väl…på sitt vis…och även *host* yttrandefrihet *harkel*…på sitt vis…

 12. Bahlool 23 juli 2009

  Du får harkla dig hur mkt du vill rösträtten är från 16 års ålder..att det finns anklagelser om fusk betyder inte att det var fusk..rätt roligt med tanke på att det fuskas i varenda känd demokrati har du glömt bort bush och al gore?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *