Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Islam -psykosocial sjukdom!!

Migrationsverket svartlistar jurist. Foto: Scanpix
En läsare visade mig denna artikel på msn.se en artikel som tar upp en viss asyljurist och kommunalpolitiker som skrev rasistiska inlägg ett antal gånger. Migrationsverket fick nog när han menade att islam är en psykosocial sjukdom. Så 1.4 miljarder människor lider av denna hemska sjukdom.
Mannen jobbade åt Migrationsverket i över 10 år.
Man menar att hans blogg är både islamofobisk och homofobisk och att man fram tills uppgifterna om hans blogg kommit fram, inte haft några problem med juristen.
Mannen kom från vårt kära skåne, känd för de fina människorna som stödjer SD.
Juristen svarade Migrationsverket att han kan skilja på sina privata och offentliga åsikter, men kan man verkligen det? Jag har själv fördomar och märker att det inte är ofta jag kan hålla dem åtskilda från personerna jag har fördomar emot.
Är främlingsfientligheten på omvandling? Förr var islam inte ett så stort problem, då var det den mörke araben, den mörke afrikanen som var en fara, medan man välkomnade vita invandrare.
Idag är invandring och islam likställda. Man menar att alla invandrare är muslimer och avskyn för islam är även avskyn för invandraren.
På DN.se kan man läsa:
I andra inlägg på bloggen varnar mannen för den ”islamska flodvågen” och skriver att ”Muslimer förökar sig som kaniner och vill ta över Europa”, enligt Sydsvenskan. Hans egen lösning på integrationsproblemen i Sverige lyder: ”Riv Rosengård, Hammarkullen och Tensta och skicka de boende till Norrland och Lappland. Där kan de integreras, lära sig svenska, avislamiseras och må bra.”
Mannen var medlem i Moderaterna men är nu i dagsläget, enligt honom själv, politisk vilde.

25 kommentarer

 1. cecilia 15 juli 2009

  intressant inlägg förästen!

 2. KalleP 15 juli 2009

  Om man skulle leta upp de 10 ”värsta” påståendena i Bibeln, Koranen och MEIN KAMPF och sedan lät vanligt folk kommentera dessa så skulle resultatet kanske bli tankeväckande!

 3. Bahlool 15 juli 2009

  KalleP, det är mycket man kan ta ur dess sammanhang och få det att låta värre än vad det är…

 4. Danne 16 juli 2009

  Konstigt att migrationsverket inte har problem med att anställa vissa vänsterextremister som hjälper invandrarna att ”gå under jorden” när de får sin asylansökan avslagen. Men om någon som sköter sitt arbete enligt det sätt han ska, har en åsikt som går fel åt andra hållet så åker han direkt..

 5. martin 16 juli 2009

  Det är tragiskt när en person som ska företräda asylsökande har huvudet proppat av negativa och rasistiska tankar gentemot de människor han förväntas hjälpa. Det är ju helt perverst och skrämmande. Som att ha en advokat i en rättegång som försöker sätta dit dig istället för att försvara dig.
  Det vore skönt med lite mer förståelse och värme på internet och i samhället, istället för detta eviga hatande. Det är nog som Bahlool antyder, dvs att hatet och föraktet bara ändrar mål, ”skepnad” och orsak. Men i grunden är det samma mänskliga problem, tror jag.

 6. Bahlool 16 juli 2009

  Jag vet inte vilka du syftar på Danne? Vet du något vi andra inte vet? Sen tror jag det är farligare med ett ombud som är emot den sökande än ett ombud som försöker hjälpa de sökande och försvara dennes rättigheter.

 7. J-O D 16 juli 2009

  Ska allting som du skriver och yttrar i din blogg ställas mot vad du gör i ett yrke? Om du nu jobbar övht?

  Att du inte verkar ha någonting emot barnäktenskap – på din blogg – kanske inte skulle se så bra ut för en arbetsgivare. Om du jobbade på dagis tex. Lite suspekt så där.

  Men är det rimligt, tycker du, att dina högst privata åsikter som du framför i en diskussion på en blogg. Ska kunna ligga dig i fatet i din yrkeskarriär?
  Då är vi inne på ganska hal is tycker jag. Indirekt censur kan ju bli följden.
  Arbetstagare får bara inneha ”vissa åsikter”.

 8. Bahlool 16 juli 2009

  Tror du verkligen JOD, att en rasist och islamofob, skulle göra sitt bästa för att hjälpa en invandrare eller en muslim? Knappast. Finns situationer där vi anser en person är jävig, då får han inte döma. Varför kan vi inte anse att en person som är rasist inte kan försvara invandrare? Varför kan vi inte anse att en islamofob, inte kan försvara en muslim?
  Jag har egen butik, jag tvingar ingen att acceptera mina åsikter men jag bor i ett rätt fritt land och då ska jag få yttra dem.
  Jag behöver inte heller försvara någon och ge mitt allt för att rädda eller förstöra en persons liv, så ifall jag har åsikter som är rasistiska eller islamofobiska är det inte hela världen.
  Vi har i dagsläget redan censur då du inte får yttra dig hur som du vill om vissa grupper i samhället, däribland muslimer, men tyvärr brukar skyddet för muslimer inte vara lika hög och lika bra som skyddet för judar tex.

 9. J-O D 16 juli 2009

  ”Vi har i dagsläget redan censur då du inte får yttra dig hur som du vill om vissa grupper i samhället, däribland muslimer, men tyvärr brukar skyddet för muslimer inte vara lika hög och lika bra som skyddet för judar tex.”

  Precis…det är ju därför han förlorar sitt uppdrag, liksom.

  Tillslut har vi ett samhälle där man ska hålla käft. Varför är det så svårt att skilja på privatliv och offentligt?

 10. J-O D 16 juli 2009

  Hur är judar mer ”skyddade” än muslimer???

  Varför behöver 1,5 miljarder muslimer”skydd” övht??? Är dom mer utsatta på någotvis än det judiska folket, eller någon annan valfri minoritet. LMFAO 🙂

 11. Bahlool 16 juli 2009

  Men snälla du, du måste väl förstå att i vissa sammanhang kan du inte skilja på privatliv och offentligt?? Hur ska en jävig person skilja på saker och ting? Menar du verkligen att jag skulle känna mig trygg om jag har en domare som är islamofob? Det här med att han försvarar invandrare och muslimer, jag skulle aldrig i livet vilja ha en person som försvarare om jag står åtalad och personen ifråga är känd förespråkare för hårdare tag mot brottslingar osv..vissa yrken kan du inte hävda att han har rätten att tycka som han vill..inte i yrken som polisman, socialsekreterare och jurister. Särskit inte en jurist som ska ta tag i frågor gällande invandring.

 12. Bahlool 16 juli 2009

  Du kommer undan med karikatyrer på muslimer, men du kommer inte undan med karikatyrer på judar. Se på fallet med Mohamed Omar..att han säger saker om judar leder till att han behandlas som paria ,samtidigt har du minst 10 olika bloggar (SD och pro Israel) som är och bryter mot svensk lag, och ändå kommer undan, för att de angriper muslimer, inte judar.
  Vad spelar muslimernas antal för roll? Muslimerna är hotade, mördas (thailand osv har vi redan tagit upp, men i din värld är alla skyldiga som är muslimer, spelar ingen roll vad de gjort eller inte gjort) I Sveirge ser vi ju hur islamofobi leder till att muslimer diskrimineras. De är mera utsatta pga den pågående islamofobiska sprdiningen. Om du inte vill eller kan få in det i skallen är det inget jag kan göra åt tyvärr 🙂 Ditt hat för islam har förblindat dig 😉

 13. J-O D 16 juli 2009

  Vem och hur bestämmer man att en annan människa är ”islamofob”en psykiatriker kanske, eftersom det tydligen ska röra sig om en slags fobi? Eller är det du?

  Det många av er muslimer inte inser – men några gör det faktiskt – är att det faktiskt är ni muslimer själva som gör er till karikatyrer. Ni lever med överdrift upp till alla fördomar som ni påstår att andra har om er.

  Era religionskrig och motsättningar får ni ha för er själva. Låt dem stanna i mellanöstern.

  Om jag ska sätta en diagnos på er muslimer. Så lider ni av svårartad kritikofobi. Ni är allergiska och livrädda för all slags kritik, eller vad som kan tolkas som kritik i era fobiska ögon.

  Släpp sargkanten och kom i matchen istället. Här inne vimlar det av zigenare, homosexuella, judar m.m m.m som har blivit förföljda och mördade i tusentals år.
  Men inte hör man så mycket klagomål från deras håll. Det enda man hör är hur hemskt muslimerna har det.
  Fatta att folk börjar få skavsår i öronen av allt jvla gnäll. Det har blivit för mycket. Ingen vill lyssna på er längre.
  Speciellt inte på ordet ”islamofobi”. Då tappar folk intresset ganska fort numera.
  Säg islamkritisk eller liknande, och att vara islamkritisk, eller kritisk mot religion övht. Har ingenting med fobier eller rasism att göra övht.

 14. J-O D 16 juli 2009

  ”Se på fallet med Mohamed Omar..”

  Ja det är mycket tragiskt. Han behöver vård. Han är ett typexempel på hur förblindad av hat och vansinne man kan bli av religiöspolitisk propaganda.

 15. Bahlool 16 juli 2009

  Uttalanden och beteende hos folk visar vem som är islamofob..på samma sätt som man vet hur en antisemit, rasist, främlingsfientlig person är osv..har inget med psykiatriker att göra..Så hur är det då med homofobi, är det en fobi också eller kanske bara folk som ogillar homosexuella?
  Så det är vårt fel att vi blir hånade, mördade, attackerade? Wow..så det är judarnas fel att de gasades? Vad är du för hemsk människa egentligen?
  Religionskrig? Så USAs krig mot Irak och Afghanistan, är religionskrig som muslimerna börjat? HEHEH…
  Det är inte jag som inte tål kritik det är du..när du inte har nåt kött på benen börjar du dilla om att jag borde flytta ”hem” osv…

  Hör man inga klagomål från judar och homosexuella? lol…där var du rolig igen…
  Du kanske inte vill lyssna andra vill..de har insett att mord som på Marwa är på frammarsch..när SD och andra partier blir allt mer aggressiva mot muslimer, då visar det att det inte är vi som gnäller utan grund utan att vårt ”gnäll” är befogad.

  Kritik är inte problemet..snälla slå upp ordet kritik så ska du se att det är det sista man gör när man hånar profeten, ljuger om islam, slänger grishuvuden mot muslimska byggnader osv..

 16. Bahlool 16 juli 2009

  Kanske du kan hålla honom sällskap på dårhuset 😉
  Du är mycket värre kan jag lova dig.

 17. J-O D 16 juli 2009

  Du skulle kunna jobba som psykiatriker i stället. Eftersom DU vet exakt hur man ska ställa diagnoser och kategorisera.

  Judarna och dom homosexuella kan ju försöka att klaga i muslimska länder. 😉

 18. Bahlool 16 juli 2009

  Homosexuella räknas inte i muslimska länder, judar har tom fasta säten i Irans riksdag..så de har en röst. Du borde sluta jämföra det fria Sverige med de hemska muslimska staterna eller menar du att vi är på samma nivå?

 19. J-O D 17 juli 2009

  ”-Homosexuella räknas inte i muslimska länder”

  Hur menar du nu?

 20. Bahlool 17 juli 2009

  Snälla du du vet vad jag menar..homosexuella anses inte vara normala utan det är en brottslig akt i muslimska länder.

 21. J-O D 18 juli 2009

  Vilken tur att ni muslimer är så toleranta och icke-diskriminerande själva.

 22. Erik 05 september 2009

  Fast han skötte sitt jobb felfritt, så fick han sparken pga sina personliga åsikter. Är det verkligen rätt? Ungefär som att en Buss chaufför får sparken för att han inte gillar utsläppen.
  Det är då ingen som undrar över VARFÖR han tycker som han gör?
  Ni kallar honom islamofob och rasist, (två stämplar som även jag själv är van att få i pannan nuförtiden) fast han då i själva verket har mer erfarenhet utav muslimer och invandrare än många andra.
  I 10 år hade han arbetat med dom. Har man inte rätt till en åsikt i det fallet? Eller MÅSTE åsikten vara positiv?
  Ta er själva en titt in i ämnena, så kommer ni se alla olika färger och nyanser i det hela.
  I slutet handlar det hela om kunskap inom områdena. Jag tror inte de flesta utav er har den kunskapen som krävs för att döma honom. Det har människor som är kritiska till islam & invandringen, just för att dom vill veta mer om det.

  Hoppas mitt inlägg inte var allt för Politiskt Inkorrekt för er, och att det får vara kvar för folk att läsa.

 23. Bahlool 05 september 2009

  Vem sa att han skötte sitt jobb felfritt? I det här fallet såg man att han var rätt jävig. Ungefär som en busschaufför som förvägrar vissa kunder att få åka med istället, eller förvägrar vissa att sitta osv..Det du och andra islamofober missar är att det finns skillnad mellan kritik och mellan lögn. Om jag går ut och säger att islam bär skulden för att någon idiot skär av halsen på en fånge då är jag ute och cyklar. För judendomen har värre brott i sina böcker men ingen menar att judarnas massmord på araber i palestina är pga deras tro, för då är man antisemit. Om en ”muslim” våldtar, då är det islams fel, om en jude, en svensk, en finne, en dansk, en amerikan våldtar, då är det enbart hans fel och ingen annans…Så frågan är varför är just islam ansvarig för alla brott som vanliga människor gör? Det är där islamofobstämpeln kommer upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.