Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skrämmande uttalanden

Då och då får jag fina kommentarer i min blogg som bevisar Darwins tes om att människor är släkt med aporna, idag hittade jag den här hos en islamofob, killen har ofta skrivit liknande eller ännu dummare repliker och kommentarer..och jag kommer rösta på det parti som ger mera pengar till mentalvården..för såna här individer ska verkligen inte gå runt på gatorna..de är inte bara farliga för sig själva utan även för sina medmänniskor.

Robin Shadowes sa…

Man deporterar dem helt enkelt. Detta kommer naturligtvis inte vara mösligt så länge sjuklöver-partiet sitter vid makten. Skall det bli möjligt att repatriear uppemot 2 millar musslor så behövs det först en Sverige-vänlig regering. Då kan vi avskaffa dialog-poliser, upprusta militären och ta av silkes-vantarna. Mussarna kommer naturligtvis inte låta sig bli avhysta frivillgt. Därför kommer det kräva ett visst mått av våld. Dock kommer det att bli nödvändigt om vi vill rädda vårt land, vår kontinent och vår civilisation. Dom som inte gillar detta kan ju begå självmord alternativt flytta till ett musse-land. Det behövs nämligen hårda tag för att lösa dom problem som våra förrädar-politiker skapat under ca 35 år.

Det här är vad rassarna i SD tänker på och om muslimer..sånt här får de säga hur fritt som helst..men när en muslim säger något då ska han få en kula i nacken (läs längre ner om Mohamed Omar)

Robin Shadowes sa…Islam och musslor hör inte hemma i Sverige eller övriga Europa för den delen. Dom som har konverterat betraktar jag som landsförrädare. Förrädare mot sitt eget land och folk. Dom skall också ut härifrån. Baloo kommer aldrig bli svensk hur han än gör. Att han skulle konvertera skulle ändå inte få mig att lita på honom. Skulle bara betrakta det som taqyyia i vilket fall som helst

Här har han lite åsikter om mig..

Robin Shadowes sa…

För tre fyrahundra år sedan gick det alldeles utmärkt att landsförvisa egna medborgare. Danskarna förvisade ju den berömde Tycho som levde sina sista år i Prag. Då går det banne mig utmärkt att förvisa konverterade musslor också även om man måste ändra grundlagen först.

Blogger Robin Shadowes sa…

Orkar inte läsa 29 sidor av denna galnings svammel. Han verkar som en knäppgök men jag betraktar honom även som ytterst farlig. Helt klart en psykopat och får han makt då kan allt ske och inte kommer det båda gott för alla oss svenska kufr. En kula i nacken hade varit det bästa.

I detta inlägg menar han att Mohamed Omar, som använder sig av sin rätt att yttra sig och ge sina åsikter, ska få en kula i nacken. Min käre ”vän” svarten kommenterar dessa inlägg (ett hemskare än det andra) med orden:

Svarten sa…Inte ofta jag hittar något läsvärt på denna blogg, men i synen på Mohamed Omar tycks vi i alla fall ha en del gemensamt med många svenska muslimer.

Ja…Att stödja SD och deras önskan att mörda muslimer är alltså något positivt..

Robin Shadowes sa…

”I Sverige är det tillåtet med tidelag..är det en svensk värdering måtro?”

Har aldrig hört talas om nån svensk som praktiserar detta även om det säkert har hänt. Det finns knäppgökar i alla kulturer men jag är säker på att det är mycket vanligare i MENA-området. Såg en video tidigare i våras filmad av amerikanska trupper i Irak. Nu minns jag tyvärr inte om det var en häst, åsna eller get snubben stod och juckade mot eller har kvar länken så den får du själv leta upp. Men det var definitivt ingen amerikansk soldat som stod och juckade. Helt klart är sådant här vanligare där du kommer ifrån, Baloo.

Mitt svar om tidelag skulle visa herrarna att det finns många saker som är sjuka i olika länder. Han tar då upp att amerikanska soldater filmat någon från mellanöstern som juckade mot nåt djur..den som sett bilderna på Abu Gharib har nog sett hur fångar tvingades knulla varandra och förnedrades på ett sätt som är även för magstarkt för den här bloggen. Så svenskar, runt 300 kända fall om året, gör inte det här utan det är invandrarna som ligger med djur…

Robin Shadowes sa…

Det finns säkert mellan 1½-2 miljoner musslor här. Förmodligen därför att man mörkar dessa siffror. Skulle det vara sant med 400000 så skulle det såfall innebära att det nästan inte varit nån invällning alls på flera år. Vem som helst kan räkna ut att så är knappast fallet.

Här menar denna man (han säger han minns högertrafiken och lider därmed av senilitet) att det finns upp till 2 miljoner muslimer i Sverige..wow..Sverige ett ”mussleland”!! Vi har alltså lyckats!! vi och vår konspiration att ta över Sverige har lyckats med att avla oss i miljoner!! Suck..dubbelsuck..trippelsuck!!

Hm sa…

Hehe, ja du, Robin S, visst kan man dribbla runt lite med dem men egentligen blir det tråkigt i längden. De behärskar ju inte ens språket så redan där blir man trött. Man får dock aldrig tappa fokus, aldrig upphöra att informera andra svenskar om den fascistiska ideologin islam (som ibland kallar sig religion när det passar). Den kategori svenska medborgare som förtjänar mest förakt är dock de svaga själar som aningslöst låtit sig snärjas i mohammedanernas garn. Är man inte omyndigförklarad så har man förbanne mig skyldighet att ta reda på vad man ger sig inpå. Finns inget som gör mig mer illamående än att se en oftast överviktig, ej så vacker svensk flicka komma traskande med barnvagn och huckle på huvudet.

Robin Shadowes sa…

¨Tja, det är mest värdelöst trash som konverterar. Ser det mer som collateral damage. Läste en tråd på Flashback om en kille som var bekymrad över en väninna som tänkte konvertera. Efter några sidor insåg man snart hur blåst tjejen verkade vara och han själv verkade också inse det och såg henne som förlorad och slutade bry sig. När den dagen kommer så kommer dom bli utvisade tillsammans med er invällare.

Rösta på Söndag..rösta och stoppa detta hatet!! SD och andra främlingsfientliga och islamofobiska partier har inget med vårt Sverige att göra..

Rösta blått, rösta gult, rösta svenskt, rösta rött, rösta grönt..MEN RÖSTA INTE PÅ SD!! (eller folkpartiet, de är nästan lika hemska)

11 kommentarer

 1. Pizza bagare 06 juni 2009

  Selam Aleikum.

  Det är inte först gången Islam har mött sådana människor. Det som gör det svårare nu är att vi har massmedia och fler SD bloggare som sprider propaganda än vad det finns muslimer som kan försvara sig. Om du Bahlool tror på Gud och försöker leva som Islam förespråkar så behöver du inte vara orolig. Du vet vart hela SD hamnar. Fråga de en enkel fråga. ”Tänk om du har fel?”

  Jag väntar fortfarande på din artikel/inlägg om olika inriktningar i Islam. Haha.

  Peace!

 2. Bahlool 06 juni 2009

  wsalam brorsan haha jag lovar dig jag är så trött 😛 jag bakar inte ens pizzor ändå är jag så sliten att jag inte vet vad jag heter 🙁 (vi har både jourlivs med pizza)
  De kan inte tänka min vän, deras hela ideologi bygger på lögner, svek och skrämseltaktik..jag är inte så rädd faktiskt..det är mest för att locka läsare 😉 men om några år kommer de få mkt makt som i Holland..då kommer folk ångra sig haha

 3. Pizza bagare 07 juni 2009

  Vad tycker du att vi ska göra? Förr i tiden när några skulle debattera så möttes man i torg och stora salar. Men nu sitter de bakom en dator och skriver skit. Jag har lust att ge de en blöt örfil (man spottar på handen och smäller till). Jag funderar på att starta en egen blogg, men jag har inte så mycket tid över efter pizzerian. Kan inte du fixa en fin artikel av Sverige när de stöttade Hitler och brände häxor och plundrade engelska byar och om pedofil resor till Thailand och…. listan e lång. Om du inte fixar det så kanske jag tar mig tiden o gör det.

  Peace!

 4. Bahlool 07 juni 2009

  du får gärna skriva artikle och jag blir glad att publicera det 😉
  imam ali sa när jag diskuterar med en vis man, så vinner jag..när jag diskuterar med ett barn så vinner barnet..dessa rasister och islamofober är barn..de vinner inte med logik utan med dumma kommentarer 😉
  maten är inte deras
  helgerna är importerade
  religionen är importerad
  deras egen drottning och kung är invandrare..
  men så länge de inte är mörka muslimer
  då år det ok 😉

 5. Bahlool 07 juni 2009

  du får gärna skriva artikle och jag blir glad att publicera det 😉
  imam ali sa när jag diskuterar med en vis man, så vinner jag..när jag diskuterar med ett barn så vinner barnet..dessa rasister och islamofober är barn..de vinner inte med logik utan med dumma kommentarer 😉
  maten är inte deras
  helgerna är importerade
  religionen är importerad
  deras egen drottning och kung är invandrare..
  men så länge de inte är mörka muslimer
  då år det ok 😉

 6. j.o 03 juli 2009

  Inte tes. Teroi.

 7. Robin_Shadowes 06 juli 2009

  Hejsan din gamle skäggpajas! Kul att man blivit förärad en helt egen tråd på en islamsit-blogg. LMFAO Får väl se om jag orkar gengälda den tjänsten vart det barkar. Just nu giter jag inte eftersom det är för varmt men vem vet like längre fram? 😀

 8. cecilia 15 juli 2009

  oj… ja som sagt.. idioter finns det gott om. nu är jag tydligen omnämnd i bloggen jag talade om! wow jag är kändis.. suck…. Vad trött jag blir. en evighetslång diskussion var jag inte ute efter, men det tycks omöjligt att undvika.

 9. Bahlool 15 juli 2009

  DU ger dem bränsle 😛 jag har inget emot att svara dem tills jag haft mitt roliga sen hej och hejdå 😛 Känn dig hedrad om han sätter dig på sin länklista, då är du en av de där muslimerna som de försöker varna för :PP

 10. cecilia 15 juli 2009

  jaha ja. det var värst 😛
  haha… ja jag tänker göra det samma. ibland blir jag så trött på en del. en del vill ju inte liksom. varför diskutera då, om man nu endå redan bestämt sig för hur saker och ting är?

 11. Bahlool 15 juli 2009

  Det är ett mycket litet fåtal som verkligen vill få information eller lära sig nya saker..jag själv möter sådana människor kanske en gång om året lol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *