Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Burkini

Några månader sedan skrev jag om hur Burkinin, en slags baddräkt med längre armar än vanligt, hade fått stackars SD och dess anhängare att få en hicka.

Enligt kvinnorna själva så är det här vad de vill ha, lite simundervisning och lite umgänge med enbart kvinnor. I ett samhälle där sexuella trakasserier hör till dagordningen, ett samhälle där männens lystna blickar och tankar kretsar runt sex och hur de kan få så många kvinnor som helst i säng, då är burkinin en välsignelse. Då är simhallar öppnade i några timmar då och då enbart för kvinnor en befrielse.

Jag har själv sett hur mina vänners jargong handlade enbart om att få omkull så många kvinnor som möjligt, och då är badplatserna en bra plats att se, visa upp sig och trakassera kvinnor med blickar eller i ord och handling.

Att Sverigedemokraterna hade stora problem med simhallar öppna enbart för kvinnor, menar de berodde på att det är ett påfund av muslimer. Man menar att det är de som krävt det här. Ja det är många muslimer som vill ha simhallar öppna enbart för kvinnor, men ändå är det ett stort antal ”svenskor” som går dit.

SD verkar inte ha några problem med ett annat nytt påfund som inte är ”svenskt”, påfundet som Bara bröströrelsen etablerat; ett påfund där man vill ha rätten att visa sina bröst i simhallarna. Inget ramaskri där inte.

Slöjan kan leda till att du blir mördad. Burkinin får folk att titta på dig snett och tycka du hör inte hemma i Sverige. Hur kan ett samhälle inte stagnera, inte stå stilla inte bli en diktatur, om man inte kan ta till sig av gamla värderingar eller ta till sig av nya värderingar? Vi lever inte i ett religiöst samhälle och då borde folk få visa upp sig eller inte visa upp sig så länge de inte stör sin omgivning. Jag störs inte av nakna brudar men jag själv går inte till havet när jag vet det är överfullt av nakna eller halvnakna människor, det är ett val jag själv tagit. På samma sätt kan de som inte gillar  Burkinin, åka till simhallen när det inte är enbart kvinnor simning.

Inlägget har kraschat ett otal gånger, så orkar inte skriva om det om och om igen..lite difusa tankar men hoppas det räcker för att lägga fram vad jag tycker och tänker.

11 kommentarer

 1. Tasnim 15 juli 2009

  Jag fattar inte hur vissa människor kan bli sa otroligt provocerade och sura för att ett gäng fruntimmer vill bada utan karlar. Avundsjuka, kanske?;-)
  Själv skulle jag gärna ta min tjusiga burkini till badhuset men är inte säker pa att det är tillatet, heheee…
  Om jag da ska halla mig till ämnet sa tycker jag att det är jättebra att kvinnor kan fa bada själva om de sa vill. Sedan är det bara en fjantig ursäkt, att skylla pa muslimer. Det finns kvinnor fran alla möjliga bakgrunder som helt enkelt inte vill visa sina kroppar för män. Varför är det sa konstigt?

 2. Bahlool 15 juli 2009

  Folk förstår ju inte hur friheten att visa sig naken helt plötsligt börjar bli för mycket för vissa..så vem ska de skylla på? Klart det är muslimen..allt är muslimens fel.

 3. J-O D 15 juli 2009

  -”I ett samhälle där sexuella trakasserier hör till dagordningen, ett samhälle där männens lystna blickar och tankar kretsar runt sex”

  Detta gäller väldigt sällan etniskt svenska män. Dessa problem är oftast”importerade”.

  Invandrarmän är grovt överrepresenterade. Ofta kommer dom från en kultur där kvinnans sexualitet är tabu, och där kvinnokroppen ska dölja så mycket som möjligt.

  ”I dag kan fyra gruppvåldtäkter på unga kvinnor knytas till de sju häktade männen i våldtäktsligan.”

  http://lt.se/nyheter/1.110043

  I Norge skriver tidningarna mer i klartext:

  ”Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.”

  http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

  Det är verkligen synd att det ska vara så här. Men i vissa kulturer är mannen väldigt primitiv, och blir galen av sexuella perversa lustar när han ser en kvinna utan slöja.

 4. Bahlool 15 juli 2009

  Ja anders som mördade Engla är ju inte etnisk svensk..pedofilerna brukar ju inte vara etniskt svenska 😉

 5. J-O D 15 juli 2009

  Oj! blev du sur?

  I Sverige och i övriga västvärlden är det ialf förbjudet att gifta sig med ett barn:
  ”Det är inget fel att gifta bort tioåriga flickor, har en av Saudiarabiens högsta religiösa ledare slagit fast i ett tal. Att inte låta flickorna gifta sig är att göra dem en ”otjänst”, menar han.”

  http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=12821806

  USCH!! vilka snuskpellar och fula gubbar.

  Hur gammal var Aisha när muhammed började kasta lystna blickar på den lilla späda flickkroppen?

 6. Bahlool 15 juli 2009

  Nope, jag är rätt härdad ska du veta. Men det verkar vara du som är lite småsur av dig och börjar med pedofilanklagelserna 😉
  Hade Muhammed varit pedofil hade han haft fler minderåriga..men den tanken har inte slagit dig? Det är klart det är en otjänst att inte gifta bort ungarna tidigt, då blir det mkt onani och sex innan de är byxmyndiga (finns 12 åringar i sverige som haft och har sex)

 7. J-O D 15 juli 2009

  Om DU vet om att Anders Eklund har haft sex med fler småflickor än Engla, så tycker jag att du ska kontakta polisen. För det är mer än vad dom vet om ialf…
  Annars är han väl inte mer pedofil än vad muhammed var – enligt dina definitioner av vad en pedofil är. ”En gång är ingen gång”, typ.

  Själv anser jag att bara en pedofil kan tända på en barnkropp, oavsett hur många han/hon ligger med.

  Så du är för barnäktenskap alltså?

  Tror du inte att vuxna onanerar, och trots att dom är gifta?

 8. Bahlool 15 juli 2009

  Han lär ha försökt ragga upp fler enligt de reportage som gjorts om honom..han har mördat fler än henne..poängen är nog inte det utan poängen är att du hävdar att det är muslimer/invandrare som är våldtäktsmän..så jag tog upp honom 🙂
  Klart de onanerar men många gör inte det för att de får sitt i giftermålet. Jag tycker om man är mogen för sex och vill ha sex, dåär man mogen för förhållande och då är man mogen för giftermål.

 9. J-O D 16 juli 2009

  ”-Jag tycker om man är mogen för sex och vill ha sex, dåär man mogen för förhållande och då är man mogen för giftermål.”

  Och sen har du mage att sitta och klaga på sexindustrin.

  Sexuella handlingar mot/med ett barn räknas numera alltid som våldtäkt. Ialf I Sverige, och skönt är det.

 10. Bahlool 16 juli 2009

  Förstår inte riktigt vad mitt klagande på sexindustrin har med min syn att om man anser sig vara mogen att ha sex att man då borde vara mogen att gifta sig.
  Alltså för en gångs skull måste du använda skallen:
  Sex är allvarligt..förhållande är allvarligt..giftermål är allvarligt..om man tror man kan ha sex, en mogen sak, varför ska man då inte ha rätten att gifta sig?

 11. J-O D 18 juli 2009

  ”-allvarligt..om man tror man kan ha sex, en mogen sak, varför ska man då inte ha rätten att gifta sig?”

  Det är mycket ett barn tror sig kunna eller vara moget för. Då är det bra att det finns ansvarsfulla vuxna i dess närhet.
  Att idka en sexuell samvaro med ett barn är inte att ta ansvar.

  Med din logik så skulle en 10 åring få bli Pilot bara för att han/hon känner sig ”moget” för detta.

  Det är obegripligt hur du tänker. Hur mår du egentligen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *