Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Masshypnos?

Fick ett forward, något jag inte ens brukar öppna, av en kär vän. I den föreslås det att man ska tillämpa vissa danssteg för att hedra Michael Jackson. Så här ska det se ut:

Jag tycker det är rätt kul tanke samtidigt kan jag inte sluta förundras över vad vi hyllar och vad vi demoniserar. Nedas liv är viktigare än Marwas. Attacker mot New York är hemskare (och föranleder stora delar av världen att hålla tysta minuter) medan attacker mot Irak, Afghanistans och Pakistans civila knappt nämns i media.

Ayatollah Ruhollah Khomeini dog och över 10 miljoner kantade vägen, de hyllade, saknade och älskade honom. Det ska jämföras med Michael Jackssons runt 1 miljon. Jag kommer nog gå dit för att ta foto (om jag hinner) men kan inte sluta förundras över vad som är viktigt för mig kanske inte nödvändigtvis ska vara viktigt för andra. Medan jag vill tänka på dem som har det sämre i världen och uppmana till mera rättvisa, så vill folk leva i en drömvärld.

Mina unga kunder hävdar att MJ inte är död, utan att han lever, som Elvis och som Tupac.

De enda två jag tror på lever efter hundratals år är Mehdin och Jesus. Alla andra är chanslösa.

Viktigaste nyheterna på nätet sedan år 2000 enligt svtext:

1. Valet av Obama 2008

2- Michael Jacksons död 2009

3. Invasionen av Irak 2003

4. Os i Peking 2008

5. Orkanen Katarina 2005

7. Påven Johannes Paulus död 2005

8. Terrorattackerna 11/9 2001

9. Tsunamin i Sydostasien 2005

Brevet om mötet på gröningen i Helsingborg:

Hej!

Som ni vet Michael Jackson (king of pop) har gått bort. Därför vill jag hedra honom genom att dansa BEAT IT på gröningen. Så om ni vill hänga på så hör av er! Alla behöver inte kunna dansa. Sprid vidare detta meddelandet så att så många som möjligt kan vara med.                           R.I.P MICHAEL JACKSON

Tid: 16.00, Tisdagen den 14 juli

Var:GRÖNINGEN( vid lekplatsen) Helsingborg

Här är ett exempel:
http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

MVH/ MONICA TANNUS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *