Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kyss mig?

Med ålder kommer vishet..

En gubbe på 72 år älskade att fiska. En dag satt han i sin båt och fiskade när han hörde en röst säga: ” ta upp mig”. Han tittade runt och kunde inte se vart rösten kom ifrån. Han trodde han hade börjat hallucinera tills han hörde rösten igen säga samma sak.

Gubben tittade ner i vattnet och såg där en groda i det.

Mannen frågade om grodan talade till honom?
Grodan svarade :”ja, jag talar till dig. Ta upp mig, kyss mig och jag kommer förvandlas till den vackraste kvinnan i världen.” Jag kommer se till att alla dina vänner blir avundsjuka och svartsjuka för att jag är din brud.”

Mannen tittade på grodan en kort stund, böjde sig ner och tog upp grodan varsamt, han satte grodan i sin bröstficka. Då sa grodan: ”Vad gör du??Är du från vettet? Hörde du inte vad jag sa till dig? Jag sa kyss mig och jag kommer förvandlas till en vacker brud!”

Gubben öppnade sin bröstficka och sa: ”Nah, i min ålder föredrar jag en talande groda än en talande brud.”

En kommentar

  1. Rasul 09 juli 2009

    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *