Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

What goes around?

Jag lever i tron att det du gör mot någon annan, slår tillbaka mot dig. Jag har ofta behandlat, sårat och svikit folk, i slutändan har det kommit tillbaka. Jag tycker dock att jag bättrat mig på senare år, jag är så ärlig att jag kallas för dum av mina vänner, jag håller mig borta från människor som gör orätt och tar även ställning mot mina vänner, jag sviker inte och jag stödjer folk..men det verkar inte som om mattematiken går ihop. Gör du något dumt, så får du igen med samma mynt – gör du något gott, så får du ändå skit. Är det bara jag som märkt det här?

Jag kan inte sluta vara bitter över vissa människor i mitt liv, människor som blev rena rama helgon när de kom in i mitt liv, men som var och blev och förblev horor/horbockar när de var med andra. Hos mig spelade de så fina, så underbara att det är sjukt hur de var mot andra. Det här gäller inte enbart killar utan i stora drag tjejer också.

När en tjej undrar varför killar är svin mot dem, så är det till 99% grundat i att tjejer inte vill ha bra killar, och att tjejer i allmänhet gjort killarna till svin. Damages goods, det är alla som inte följt gamla seder om ”bortgifte”, man blir så sårad efter att ha träffat olika killar/tjejer, att man inte förstår hur skadad man blivit av alla svek.

Det är rätt sött hur folk blev muslimer, och behandlade mig så oislamiskt att det är genant att jag än idag inte kan släppa det. Det är också genant hur folk vill gifta sig med mig, när de behandlat skitfolk bättre. Det är också genant hur folk behandlat mig, den personen de menade var en pärla, sämre än skitfolk. Sen undrar man varför man ältar det här?

Jag kan inte annat än se paraleller till Imamernas liv, man jämför dem med personer som inte ens är värda skiten på deras skor, man har misstolkat, missförståt och minskat deras värde medan man höjt skitstövlars dåd och liv. På samma sätt känns det med mig.

Jag satt en gång med en tjej, och hon visste hur jag tyckte om henne och hon satt och skröt om en kille som kom till McDonalds när vi satt där, samma kille var en skitstövel..men vad säger du till dumhuvudet? Hade jag behandlat henne som de knarkare och alkisar hon hade träffat förrut, då hade jag kanske inte haft ett ärrat hjärta idag…

En annan ville bli ihop med mig, när jag blev ihop med henne dumpade hon mig efter 4 dagar..”hon ville ha frihet”..frihet att supa och röka..att knulla och att festa..men vad vet jag..jag känner ibland att jag lever i fel århundrade..

När tjejer anser att jag ”tänker för mycket” och att jag är för ”bra”..då vet jag att något är fel på mig och inte dem..en kallar mig för gammal..men ändå kan hon inte lämna mig ifred..en annan menar vi är bästa vänner..ändå tänker hon på mig dagligen…rolig är den här världen som vi lever i…

Jag undviker att svära åt folk i namn eller att förbanna dem i namn..men varje morgon så säger jag må Allah förbanna dem som sårat och svikit mig och må han straffa dem på samma sätt..och varje dag får jag reda på att den ene eller den andre fått skit för sitt beteende och sin dåliga karma.

Jag är sayyid..och jag är ättling till imamerna..kanske inte den bäste av muslimer, men ingen jag känt till som sårat skadat eller velat skada mig eller min familj, har fått komma undan med det…de som gick med oss och vi stod upp för, fick pengar och fick tom uppehållstillstånd (en skulle skickas iväg till Syrien efter många avslag) en annan fick svenskt pass bara för att mamma bad för honom och jag skrev ett sketet brev å hans vägnar..han hade väntat i 12 år på sitt svenska medborgarskap…han belönade oss med ondska för det vi gjorde för honom..

Nåja nog med bitterhet idag…Jag har verkligen gjort så mycket för folk på senare år…att det får räcka med smärta och lidande..orkar verkligen inte mycket länge till..

2 kommentarer

 1. Nabatita 29 juni 2009

  Du är på en annan nivå käre broder, det är svårt att finna folk omkring som är på samma hållplats som en själv. De kan aldrig riktigt förstå dig eller varför du är som du är. Du är godhjärtad, för Allahs skull. Och det är svårt att färdas på en annan dimension än andra, jag vet det, men du befinner dig ovan dem. Och så är det, folk beter sig som de gör, vilket är inget man kan göra åt. Vi kan bara hjälpa till med ytterligheter, resten får de själva stå för. Det svåra är att inse att inte många andra finns vid samma hållplats, att det är ganska ensamt där. Men försök att glädjas utav det. Att du befinner dig på ett avstånd i din resa. Du vet bättre. Det är därför du är den du är.
  Ta vara på det broder. Det är guld värt.

  Ws

 2. Bahlool 29 juni 2009

  Salam tack för de orden Nabatita :))))) känns skönt å veta att jag inte är ensam om de tankarna hehe

  ws

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *