Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Shaitan och kvinnor

Finns inte många frestelser, som de frestelser som har med sex och utseende att göra. En vacker kvinna som drar en till att göra synd, en vacker kvinna som lurar en till att begå illdåd. Historien är fylld av kvinnor som blivit många mäns undergång. Imam Ali mördadesa v Ibn Muljim, då denna lovades giftermål med en av Arabiens vackraste kvinnor…innan han fick smaka hennes läppar dömdes han till döden för sitt brott mot en oskyldig man.

4 kommentarer

 1. N V 28 juni 2009

  Det är tråkigt att vi muslimer gärna lägger all skuld på kvinnan och faktiskt inte ägnar en tanke åt att mannen har ett personligt ansvar att styra sina handlingar. Men historien är skriven av mannen och det påverkar självklart skildringen man ger av kvinnan… som om det är hennes skönhet det är fel på, och inte mannens svaga begär för kvinnor. Vilket egentligen är en större synd. Jag vet inte.. det är bara en liten reflektion. Lite störd blir jag dock när man försöker framstå det som att det är kvinnors fel att männen begår synder. Varför frånta honom ansvaret?

 2. Bahlool 28 juni 2009

  Ingen fråntar någon ansvaret.båda könen är lika goda i sammanhanget..

 3. Hussein al-Faham 29 juni 2009

  السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

  hahahah, jag anser att kvinnorna är sämre än Shaitanen 🙂 Jag skojar, men det är sant.

 4. Bahlool 29 juni 2009

  hahaha wsalam 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *