Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Morbid humor?

I dagarna ser man hur folk gråter tårar över Michal Jackson, och samtidigt får jag se hur även hans egna fans, visar mig skämt om Jackson.

Kroppen är inte ens kall än och så börjar gamar att håna honom. Jag har alltid gillat hans musik och även om jag inte är en medelsvensson som lyssnar på musik på daglig basis, så tycker jag att han inte förtjänar det här ödet. Lite mera respekt? Lite mera självrespekt, skulle verkligen inte skada.

Jag har själv hånat honom ofta på skämt, när jag sett hans beundrare, men han är död nu..hade folk skämtat om honom efter några år, då är det lite mera acceptabelt, men det här ju bara patetiskt..

Vad är grunden till det här beteendet? Ett beteende som ser till att människor inte har några som helst hämningar? Är det avsaknaden av tro på Allah? Är det den dåliga uppfostran? Allt behöver inte bli skämtad om. Allt behöver inte vara något man kan skoja om och håna. Den moderna människan är en människa utan respekt för något som helst..

När man ser på tortyrbilderna från Abu Ghraib, så var det på ett liknande sätt, man skämtade om de torterade, de hånade, de förnedrade och de tog bilder på sitt beteende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *