Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Idioter förena eder!! Hycklare förena eder!!

När Lars vilks och hans gelikar hånade Profeten Muhammed, när rasister i Danmark provocerade muslimerna, när väst bombade barn och kvinnor i Irak och Afghanistan, då gick muslimer ut på gatan och stormade ambassadbyggnader. I väst fick jag stå och läsa och även försvara dessa människors känslor, människor som tröttnade på att hunsas.

Idag stormade iranska terrorister en ambassad tillhörande den islamiska republiken Iran och här sitter en moderat och menar att han förstår dem? Vad är det för land vi lever i när man kan stödja angrepp på ambassadpersonal och på främmande länders ambassader? Det skulle inte förvåna mig om samma klant uttalat sig negativt mot när muslimer stormade ambassader. Så ifall man hånar 1.5 miljarder människor, då är det inte ok att storma en ambassad, men fy fan om man stormar en ambassad för att några förlorare i valen inte tål förlusten.

Syrien fick betala skadestånd för att de inte klarade av att skydda Danmarks ambassad, undra hur mycket Sverige är villiga att betala för att de inte klarade av att försvara den iranska ambassaden?

Hyckleriet och denna låga förståelse för Iran, visar att folk borde lära sig läsa och borde satsa på att försöka förstå Iran. Iran är ingen demokrati i västlig mening, men hade Iran varit så hemskt som vissa i Sverige försöker antyda, då hade inte bara 19 dött, utan många fler, kanske flera hundra ja varför inte flera tusen?

Vad gör Sverige åt Burma och Kina? Man handlar med Kina och vill utöka handeln, samma Kina som förföljer muslimer och tibetaner. Vad gör man åt Israel? Samma Israel som ockuperar andra länder och mördar palestinier på daglig basis.

Jag tycker att alla idioter som stödjer demonstranterna i Iran är inte mer värda än skiten på mina skor. Hade ni varit riktiga demokrater så hade ni stött den demokratiska processen och överklagan, inte stött uppror och skadegörelse.

Varför nämner ingen de bränder som ”demokratiälskande iranier” startat? Varför nämns inte att dessa demonstranter skanderade död åt olika ledare i landet? Är inte det hot? Skulle vi acceptera att någon skrek död åt Sahlin? Varför nämns inte det att hade Iran varit så här hemsk som västlig media menar, så hade man mördat alla motståndare. Det är ju det diktaturer gör? Upplopp i vilket land som helst skulle besvaras med våld, något som Iran gjort och något som vilken annan stat som helst hade gjort.

Dumma jävla nötter..stödja uppror mot en ambassad i Sverige men samtidigt beklaga sig över hemska muslimer..fy på ert hyckleri!!

Hatet för islam och muslimer förblindar folk, särskilt de röda verkar stödja sådana här saker. Jag själv var nära att bli medlem i kommunisternas partier, men insåg till slut att de var stora hycklare, hycklare som stödde AFA men beklagade sig i samma veva över högerextremas våld. Så det är ok att begå våld om du är röd, men inte om du är blå. Hycklare förena eder!! Höger som vänster är lika stora hycklare har jag märkt. När man godkänner och t o m uppmanar till upplopp och angrepp mot ambassader och deras personal.

Länge leve den islamiska republiken Iran. Länge leve den islamiska revolutionen.

5 kommentarer

 1. Mohamed Omar 26 juni 2009

  Mycket bra inlägg. Vi planerar att samla ihop en vaktstyrka för att försvara ambassaden. Är du med? Jag ger dig mer detaljer sen. Vi hoppas kunna samla ihop runt 500 muslimer som kan göra jobbet som Sveriges polis inte klarar av.

 2. marie 26 juni 2009

  Väl och snyggt rutet, Bahlool!!!

 3. Bahlool 26 juni 2009

  hehe skulle vara kul att vara där och visa dem att de inte kan bryta mot Sveriges lagar..jävla idioter men jobbar 7 dagar i veckan under sommaren 🙂

 4. Bahlool 26 juni 2009

  tackar M 😉

 5. N V 28 juni 2009

  Mohamed Omar, när ska ni samla ihop muslimerna? datum å tid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *