Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Terrorister anfaller ambassad

Irans ambassad angreps – DN.se.

Enligt lagen får man inte gå runt maskerad på demonstrationer men idag lyckades maskerade terrorister storma Ambassaden i Stockholm tillhörande Islamiska Republiken Iran. De misshandlade och hotade ambassadpersonalen.

Det är såna här terrorister som omvärlden försvarar och skyddar, det är sådana man menar ska ta över makten i Iran, människor som redan nu visar hur lite de tänker tolerera andras åsikter och värderingar.

Länge leve den islamiska Republiken Iran. Hoppas dessa terrorister fångas och man kan ta reda på vilka de är så de kan dömas nästa gång de försöker besöka Iran. Som vanligt så kommer väl svensk polis att skita i det här..då man i väst stödjer dessa grupper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *