Press "Enter" to skip to content

Jag är kändis nu!!

I och med att jag fått kontakt med vissa kändisar i bloggvärlden och media, så har jag själv fått känna av deras kändisskap. Jag tackar och bugar. Det är härligt när folk nämner mig i samma andetag som dessa personer. På MuslimNytt, kan man titta på en youtubefilm, där en judisk representant för en stor del av New Yorks judar, talar ut om hur det är att man tystas ner. Man demonstrerar mot Israel och sionismens brott mot mänskligheten, men media kör med en blackout av all info om demonstrationerna, även när 100 000-tals går ut på gatan mot Israel.

Jonathan, en judisk rasists blogg, så får man höra att jag, och de som är “kändisar” bär skulden för vad den judiska personen på MuslimNytt sagt. Så han försöker, med hjälp av sina vänner, att tysta ner kritiken genom att mena att jag ju har fel, eftersom jag ju stödjer Iran. Han menar även att Daniel har fel, eftersom han har en extremislamisk blogg och han menar att Mohamed Omar har fel, eftersom han är extremnationalist. Som vanligt vägrar han släppa igenom mina kommentarer..men jag förstår honom..det är ju mycket hemskare att stödja Iran än Israel 😛

Vad han skriver om MuslimNytt:

Det är en gruppblogg/nättidning som drivs av Daniel Lillman (debattören bakom radikalislamitiska Alternativmedia.net)och Bahlool (anhängare av regimen i Iran, bloggar på bahlool.se). I början fanns även den högerextrema debattören Mohamed Omar med bland redaktörerna och en del av hans “intervjuer” dubbelpubliceras på Omars privata blogg och MuslimNytt.

Så vill ni ha min autograf innan jag blir för fin kanten och kommer med i TV och i tidningar, hör av er redan nu!!

2 Comments

  1. Rog
    Rog 23 juni 2009

    Autograf, va fan Jag vill ha dina underkläder haha

  2. Pennan
    Pennan 23 juni 2009

    Skickade också ett meddelande, att majoriteten av alla politiker och mediefolk är för Israel, alltså sionister (som styr)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *