Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Israel kontra Iran

Jag tittade idag på texttv att folkpartiets clown nummer ett, Birgitta Ohlsson, välkomnade Sveriges initiativ att uttrycka ”oron” över situationen i Iran. Hon anser även att et borde skett tidigare och att biståndspengar ska öronmärkas till att bistå de oppositionella i Iran.

Vi talar om samma clown som brukade stödja och starta demonstrationer till stöd för Israel, medan Israel bombade spädbarn i det ockuperade Gaza. Samma Ohlsson som inte vågade, orkade eller kunde kritisera Israels folkmord. Samma Ohlsson som inte kunde ta avstånd från terrorn som utövades mot tiotusentals palestinier..då var det inte tal om att öronmärka pengar åt kampen mot Israel; att öronmärka pengar åt de svältande och sårade barnen i Gaza.

Det är rätt märkligt hur hela världen fallit för USAs, Israels och Birgitta Ohlssons fälla, fällan i att tro att Iran är ont och att demonstranterna är goda. Med över 70 000 iranier i Sverige, iranier som avskyr en iranska regeringen för att den tog ifrån dem deras privilegier eller som fick dem att sluta dricka och knarka.

Iran är inte paradiset, Iran har lång väg att gå, men när man ser att länder som Israel, att personer som Birgitta är emot Iran, då är jag 100% bakom Iran, då är jag 100% bakom systemet i Iran. Faller Iran, så är det enbart Birgitta Ohlsson och hennes gelikar som gläds, personer som stödjer, älskar och försvarar Israel.

Iran ockuperar inga andra folk – Det gör Israel.

Iran går inte emot några lagar, alla stater i världen hade börjat skjuta mot personer som försöker bränna upp byggnader och försöker mörda poliser. Kommer ni ihåg New Orleans? När folk började stjäla och våldföra sig på egendom, så gick armén in och sköt ihjäl vissa av dem. Ingen gick ut och demonstrerade för att skydda de våldsverkarna, varför ska jag gå ut på gatan och försvara iranier som bränner upp motorcyklar och bränner upp byggnader?

Israel hotar sina grannar, medan Iran har goda relationer, även med stater som Irak, länder som bekämpade och bekrigade dem.

Det är ett jävla skit, att folk faller för exiliraniers bullshit. Iran är inget paradis, finns inget paradis på jorden, men Iran är och förblir bättre än många stater. Hade Iran varit så hemskt, så hade de inte skjutit några tiotal personer, utan då hade tusentals dött eller fängslats, något som inte skett.

Så snälla gå ut i demonstrationer, men inte emot Iran utan för Iran.

När sådana personer som Birgitta stödjer kampen mot Iran, när länder som Israel, stödjer kampen mot Iran, när många av de nyheter som sprids, sprids av sionistisk media eller av allt annat än objektiva medier, då är det något som är ruttet.

Länge leve den islamiska republiken Iran. Länge leve kampen mot Israel. Länge leve ett mellanöstern utan Israels hegemoni..

2 kommentarer

  1. mammamarie 24 juni 2009

    Hade inte Frankrike också sånna här upplopp för något år sedan? Där Frankrike slog hårt ned på folket…?

  2. Bahlool 24 juni 2009

    Frankrike och alla andra normala länder slår ner hårt på folk som gör upplopp även vårt lilla avlånga land gör det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.