Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

16 kommentarer

 1. Rog 15 juni 2009

  Du har säkert photoshopat om bilderna. de har säkert heltäckande burkor på sig. Men du förfalskar verkligheten genom att göra den ”verklig”
  Fy på dig*S*

 2. Bahlool 15 juni 2009

  muahah du om någon vet att jag suger på att fixa och ttrixa med bilder och nätet

 3. Rog 15 juni 2009

  Du är en hemlig photoshopnörd. Det vet vi alla*S*

 4. Bahlool 15 juni 2009

  hahah vart är mina jävla banners du skulle fixa? SVIKARE

 5. Rog 15 juni 2009

  va fan har ju sagt att du måste påminna mig ju*S*Jag har minne som en död guldfisk.

 6. Tasnim 15 juni 2009

  Paminner mig om det jag läste pa en islamhatarsida om att man i Iran aker i fängelse om nagra harstran sticker fram under slöjan… ja, ja…

 7. Bahlool 15 juni 2009

  rofl ja det har jag hört ofta..men folk snackar med baken 😉
  Jag brukar säga till folk, vill ni veta hur iran är? åk dit…jag har varit där och om Allah vill så ska jag dit snart igen inshallah..få se om inte våra kära pro amerikaner kan sluta demonstrera 😛

 8. Rog 16 juni 2009

  jag har hört och läst från faktafanatikerna SD, att heter man Arne i Iran får man 1000000000 piskrapp av en igelkott, klädd som ett Hammarbyfan. Det kan väl inte stämma

 9. Bahlool 16 juni 2009

  jo även o man heter roger

 10. Rog 16 juni 2009

  IIIHHHH

 11. mammamarie 16 juni 2009

  Jag var i Iran för några år sedan. ALLA tittade undrande på mig där jag gick gatan fram…vilket inte är ovanligt visserligen, särskilt i dessa länder där alla bara är en tvärfot hög o jag sägs vara vaaansinnigt lång (fastän jag är bara normalhöga 178cm)…

  Men anledningen för att de tittade på mig var sättet jag hade/har min hidjab: Den sitter så att inte ett hårstrå tittar fram, helt tätt runt huvudet alltså. Likaså mina flickor.

  Iranska kvinnor har ALLA, utan undantag (som jag såg) sin slöja knuten som en ”huckle” under hakan. Denna knut öppnas ständigt o jämt, o regel nr 1 verkar vara att halva hjässan ska synas…har man långt hår ska helst också hårlängden sticka ut där bak.

  Jag träffade ingen ”moralpolis” dock. De finns säkert, men då jag befann mig i landet i 5 veckor o inte bevittnade någon så är det lätt tro att dessa är en skröna.

  Däremot i Mekka fanns moralpoliser…kvinnliga. De slog o slog efter de kvinnor som visade upp minsta tecken på att tillhöra shia.

 12. Bahlool 16 juni 2009

  Min syster besökte Imam Khomeinis grav och där fanns en tjej som visade en stor del av hjässan och grät och grät och grät. Så de som visar delar av sin slöja är och kan vara inte för religiösa men de stödjer gärna staten.

 13. mammamarie 16 juni 2009

  Folk som ser iranska kvinnor på foto o TV tror att de inte är religiösa eller stödjer religionen just för att de visar så mycket av håret. De bedömer att dessa kvinnor egentligen vill vara utan sjal, men är bär den av tvång.

  Ännu ett misstag som visar att man inte ska bedöma folk ifrån det yttre. Även de jag träffade som var mycket religiösa bar sin slöja på detta vis.

 14. Rog 16 juni 2009

  Det där med slöjan är bara en idiotisk sak för Europeer att hänga upp sig på. Det är itne speciellt länge sedan vi hade en tygbit här på huvudet med. Ska man ge sig på ngt inom Islam så bör man väl kanske attackera det som verkligen skapat konflikter inom islam. Men saken e ju den att de tinte rä vår sak. Samt att kunskapen om islam är låg. En muslim är en muslim. Det är så man ser på det.

  Få vet om de nyanser islam är. Vilket är kul att jag som inte ens är muslim, och är antireligion så det spyr om det. Berättar för folk vad islam är och inte är. De flesta blir gansak ställda då man berättar, och de får en annan positivare syn. De blir med arga på tex SD som sprider en felaktig bild av islam.

  Kan stolt berätta att jag fått ett tiotal personer här som var SD inför euvalet att ändra om, eller snarare tänka djupare och ta reda på mer saker om världen, islam osv. Inte bara se verkligheten ur Svenska gråa självgoda ögon. Det finns en större verklighet. Detta vill itne SD eller andra inskränta lära oss.

  Om nu islam ska bekämpas, vilket jag inte säger ngt om. Så känns det som at tbråka kring en tygbit på huvudet är meningslöst. Eller huruvida vissa personer ska få ha en byggnad att be i. Vi har trots allt fortfarande religionsfrihet här. Den ska respekteras. Från ALLA håll.

 15. Bahlool 16 juni 2009

  mammamarie det är ju samma sak med de som demonstrerar nu, många av dem vill inte störta staten Iran men bara regeringen. De vill ha kvar systemet alltså men med lite mera frihet

 16. Bahlool 16 juni 2009

  kunskap är viktigt och det är just avsaknaden av kunskap som sprider hatet…
  jag fick också en massa att sluta tänka rösta på SD :_P kampen går vidare inför riksdagsvalet
  Kampen mot islam går på många fronter, i media i filmer och med hjälp av kampen mot slöjan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *