Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Irans val – Vi önskar ett omval!!

Ja det gör i alla fall alla i väst som hatar staten Iran. Iran, en törn i ögat på Israel och USA, en törn som börjar bli en böld och snart förblindar USAs och Israels ögon.

Enligt valkommossionen så vann sittande presidenten Ahmadinajad. Han fick 63%. Majoriten av folket är religösa och stödjer regeringen, medan några få miljoner stödjer USA och deras försök att förändra och omvälva landet. De av oss som studerat världspolitiken vet att det några år sedan lyckades att sätta västvänliga ledare i länder som Georgien och Ukraina. USA ökade sitt stöd till motståndsgrupperna i Iran förra året. Minst fem tvkanaler som sänder från USA, hjärntvättar den unga massan att bli våldsamma.

Såsom det var med palestinierna och Gaza menar väst att det inte är demokrati, sålänge man inte väljer ledare och regeringar som är godkända av väst. I Gaza vann HAmas stort, men fick istället höra att det inte spelar roll, demokrati visst, så länge du röster västligt.

Jag står 100% bakom regeringen i den här frågan, jag vet inte om valfusk förekommit, men det här har vi hört ofta. Varför är det tillåtet att demonstrera våldsamt i Teheran men inte i Stockholm? Jag hör och läser hur människor i min omgivning tycker synd om dessa anarkister…Vad är skillnaden mellan dem och AFA?

Bombattentat mot moskéer, attacker på polis och militär, demonstrationer startade av Mujahedin Khalq och deras gelikar..allt det här är ett sätt att störta regeringen, som har ett otroligt starkt och stort stöd bland den iranska befolknigen.

Länge leve den islamiska republiken Iran..motståndet mot Israel måste fortsätta!!

DN.se

4 kommentarer

 1. Rog 13 juni 2009

  Tänk vad arg Farbror T måste vara nu. Stackare. Kan inte vara bra för den gamle mannens hjärta

 2. Bahlool 13 juni 2009

  lol jag behöver en tjej så att jag kan öka antalet muslimer i Sverige så vi kan vinna i nästa val 😉

 3. Rog 14 juni 2009

  haha
  Kan väl inte vara så svårt. Enligt sd Så är Svenska blonda damer alldeles för lössläppta. Så ta å välj ngn bara och använd som fabrik för din produktion av framtida ”terrorister”

 4. Bahlool 14 juni 2009

  lol där håller jag med SD 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *