Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Zakir Naik förklarad kafir!!

Jag skrev om den här hunden en gång som fördömde Imam Hussains revolt 1400 år sedan mot aset Yazid, en kung som angrep de heliga städerna och mördade tiotusentals muslimer. Zakir Naik är från indien och stödde Yazids version, en version som enbart stöds av de illitärera i den muslimska världen. Äntligen tröttnade de sunnitiska lärda i indien och fördömde Zakir och menar han är kafir, en otrogen.

Zakir verkar ha öppet stött Osama bin Ladins terror.

Herr Zakir har hyllats stort bland pakistanier och indier och har medverkat i många tvprogram, till slut hann hans okunskap ikapp honom..några kända saker han har sagt är att Hussain, Profetens barnbarn, var en otrogen, en kafir och att hans revolt för att rädda islam var fel.

Han menar också att ickemuslimer inte är människor (han kanske läst gamla testamentete för ofta?)

Här kan man läsa och se mera om denna förryckte man..

A fatwa has been issued against a well known Islamic scholar and owner of Peace TV Channel, Dr Zakir Naik by the Qazi of Lucknow, Maulana Mufti Abdul Irfan Qadvi for allegedly supporting Osama bin Laden and asking youths to join terrorism.
Zakir Naik declared Kafir by Ahle-Sunnat‏ http://www.zeenews.com/video/showvide…
http://www.zeenews.com/video/showvide…
For more details see fatwa visit on following web
http://juloos.diinoweb.com/files/fatw…

12 kommentarer

 1. Mohamed Omar 13 juni 2009

  Zakir Naik är en kvacksalvare som försöker tjäna pengar på religion, en muslimsk version av de amerikanska teveevangelisterna.

 2. Rog 13 juni 2009

  Du får översätta när du lägger in filmer där de pratar bla bla bla*S* Svennar som jag fattar ju 0.

  Finns massor av bra gratis program för att lägga in en textremsa.

 3. Bahlool 13 juni 2009

  teach me masteR teach me!!

 4. Rog 13 juni 2009

  undertexter.se
  Under Hjälp ochb donwloads hittar du vad som behövs. Det e så lätt så till och med en törstig kamel skulle klara det

 5. Rog 13 juni 2009

  Fan jag stavar som jag hade gått på SFI haha

 6. mammamarie 13 juni 2009

  Va?! Vilken fähund!!! Har lyssnat på honom för nåt år sedan. Var inte han som en “arvtagare” till Ahmed Deedat när det gäller jämförande av kristendomen o Islam?

 7. Bahlool 13 juni 2009

  han utmålade sig till det ja…han blev ökänd för att stödja wahabismens doktrin och därmed även kärleken för yazeed och muawiya..nu har sunnitiska lärda äntligen insett vad deras tystnad lett till..

 8. Salah ad-Din 14 juni 2009

  Selam Aleikum.

  Hur kan du ens förolämpa en annan muslim? Vad ger dig rätten att kalla honom för en hund? Lyssna gärna på mannen igen.

  “If Usama is terrorising the terrorists, i am with him. If he is attacking the enemy of Islam i am with him. But i don’t know what he is doing”

  http://www.youtube.com/watch?v=oAT0SzUF2Ng Zakir Naik.

  Det låter väl vettigt. Jag stödjer det han säger, jag tror att du gör det oxå. Men det är främst att han nämnde hussain ni shias blev som galna. Du har 2 länkar som inte funkar och den tredje är en shia sida. Att anklaga en muslim för Kafir är inget man tar lätt på. Ta fram där han säger att Hussain var en kafir och där han hyllar Yazeed! Ta fram där han säger icke muslimer inte är människor.

  Den där videoklippen visar ingenting vad Zakir naik har sagt! De visar en gammal gubbe som säger emot honom, Jihad terrorister och Usama. Vem vet, det kanske är judar bakom det här oxå! Du som skriver om massmedia hela tiden men när det kommer någon nyhet som passar dig, så spelar det ingen roll vad för källa eller sannolikhet den har, du köper den på engång! Inte undra på varför folk i din omgivning anklagar dig för att baktala.

  [49:12] Troende! Undvik i möjligaste mån att göra lösa antaganden [och förmoda det ena och det andra om varandra]; det kan ligga synd i sådana antaganden. Och spionera inte på varandra och tala inte illa om andra bakom deras rygg. [Eller] skulle någon av er vilja äta sin döde broders kött? Nej, den [tanken] skulle ni finna vämjelig! Och frukta Gud! I Sin barmhärtighet går Gud den ångerfulle till mötes!

  Peace!

 9. Bahlool 14 juni 2009

  Wsalam wal Ra7ma

  Det är sunnilärda som kallat honom kafir inte jag. Klart vi shias tar illa upp ifall man angriper Profetens barnbarn. För att förstå deras status behöver du bara läsa på vad Aisha sa om dem. Du måste förstå det här är inte en vanlig person det här är Hussain, Profetens barnbarn..

  http://www.youtube.com/watch?v=6jYUL7eBdHg

  Baktala? Ingen i min omgivning gör det..det görs av personer som ogillar att jag tar upp Abu Bakrs och Aishas fel mot Profeten. Jag har kontakt med en enda person in real life, då jag tagit avstånd från alla andra förutom min familj. Så det är svårt med baktala men visst får du anklaga mig för det när du tar illa upp.
  Du borde kanske läsa den där versen själv och tillämpa den först innan du använder den på mig ,)

  Jag anser att han är en hund. För att du ska förstå varför han menar att Hussain är en kafir:
  Enligt de sunnitiska skolorna så dör den som strider mot sin tids kalif, en kafirs död. Det här har sagts på mejlinglistor (skrev tom om det) så jag ställde frågan på nätet men ingen ville eller vågade ta upp frågan. Man menar att hadithen bevisar att Hussain begick ett brott mot islam och dog därmed en kafirs död.

  Här talar din käre Naik om oss shias..där han emnar vi är kuffar 😉 Så du tar illa upp om jag kallar honom hund..men hur känner du när han säger kafir?

  http://www.youtube.com/watch?v=FSc5B_pFD54

  Det roliga i sammanhanget är att han menar att Hussain respekterade Yazid..och han säger RA till Yazid..Yazid som angrep de heliga städerna, mördade och vådltog..yazid som var en alkis..suck..hur vår ummah har förstörts innifrån…suck suck

 10. Bahlool 14 juni 2009

  Roliga är när du ser texten där han talar strunt om shias, så ger man lite texter på slutet ett av dem kollade jag upp: SErmon 36 menar naik och hans gelikar, hade Ali sagt mot hans shias..när det de facto var Imam Ali som talade emot Khawarij..det är så här Naik och hans anhang försöker lura stackare till att tro påhans lögner..skämmigt..

 11. Salah ad-Din 15 juni 2009

  Selam Aleikum

  Nu gör du det igen! Nu kallar du honom för lögnare! Sluta förolämpa!
  Du har gjort allt för att framställa honom som en kafir, fattas bara att du säger det. Din stora rubrik “Zakir Naik förklarad Kafir!!”. Du förolämpar honom på första meningen, du har publicerat ett inlägg baserat på skit källor. “det är inte jag som säger det, det är sunni lärda…”
  “Han menar också att ickemuslimer inte är människor (han kanske läst gamla testamentete för ofta?)” När har han påstått nåt sånt? Videon du hänvisar till är oxå skit! Rubriken lyder “Non-Muslims will not have equal Humanrights”. Han säger bara att de inte får bygga sina tempel/kyrkor i muslimska länder. De får utöva sin Religion. Joo Bahlool, varför skriver du inte att han förolämpar/dumförklarar icke muslimer?

  Han säger ju att han respekterar Imam hussain (alla applåderar), och han fördömer han som dödat honom (applåder igen)! Varför fin plockar du allt efter vad du tycker? Du hänvisar till sunnitiska skolar som sagt si och så. Det kan jag köpa, men det är inte Zakir Naik som sagt något sånt.

  Kolla vad han säger om Wahabi, Salafi etc etc.
  http://www.youtube.com/watch?v=Q6EiRYFDE2g

  Hade du något emot honom innan han talade om Hussain?
  Han har konverterat fler muslimer än du har hårstrån på huvudet.

  här är det som jag menar att du har blivit anklagad för att baktalat, https://www.bahlool.se/2009/06/10/besvikelsen-ar-stor/ Du behöver inte förklara till mig något.

  Vem vet, det här kanske visar att Shia har upphöjt Ali och hans söner (må gud vara nöjda med de). Shia tar mer illa upp när man förolämpar Ali än profeten (saw). Nu får du mig att göra lösa antaganden! Skäms på dig!

  (jag tar tillbaka de senaste påstående om Shias)

  Versen ovan lyder “Troende! Undvik i möjligaste mån att göra lösa antaganden…”

  Peace!

 12. Bahlool 15 juni 2009

  Wsalam wal ra7ma
  Men käre du, vad är du hans advokat eller? Mannen är ett djur. Du skyddar en person men jag såg inte dig försvara Profetens heder eller Profetens barnbarns heder. Hans youtubefilm där han i klara ordalag menar att vi shias följer Abdullah bin Sabah (en person som det är mycket osäkert ha funnits) byrr du dig inte om..att han går och kallar 200 miljoner shias för kuffar, det bryr du dig inte om..men att jag länkar till nyheten från indien där sunnilärda kallar honom kafir, det gör du en stor grej av? Jag bryr mig inte om han fått hela världen till att konvertera. Det spelar ingen roll. Jag har rätten att se honom som en lögnare, grundat i hans ord, och jag har rätten att se honom som en äcklig människa, pga hans stöd för Yazid, som han säger Rathia allah 3anhu till..Yazid..suck…hur depraverad är den muslimska världen när man säger ra till Yazid????

  Jag kände inte till honom innan han sa något om imam Hussain. Du läser versen undvik lösa antaganden och sedan kommer du med ett antagande att jag blivit anklagad eller är en baktalare..motsägelsefullt där med.
  Så shias tar mera illa upp när man förolämpar Ali än Profeten saw? Är det därför enbart en shia lärd som förklarade Rushdi rätt att bli dödad för hans hets mot Profeten?
  Baba, snälla rara..du vet ingenting om shias..du försvarar en person som Zaik, som spyr galla på shias..och ingenstans såg jag dig ta avstånd från hans hatfyllda angrepp..filmen på youtube där man tar saker ur dess sammanhang och menar att imam Alis tal till Khawarij, handlade om shias, visar vilken lögnare han och hans “peace” tv är.
  En av oss borde verkligen skämmas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *