Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Göm inte pengarna för bra!!

DagensPS.se – Slängde madrass på tippen – innehöll miljoner.

En äldre dam i Tel Aviv, fick nästan en hjärtattack när hon kom hem och såg att hennes favoritmadrass inte fanns kvar. Hennes dotter hade försökt göra henne en tjänst och hade då slängt bort den gamla madrassen och istället köpt en spillransny. När kvinnan lugnade ner sig fick dottern reda på att hon just nu gjorde sitt livs misstag – hon hade slängt bort en gammal madrass kanske, men den var värd 8 miljoner kronor.

Efter mycket letande på stadens soptipp, hittade de inte madrassen och modern förklarade för dottern att det är över och att det är bara att glömma det, men hur kan man glömma bort ett arv på 8 miljoner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *