Press "Enter" to skip to content

Judars kärlek för “niggers”

Många år sedan läste jag om hur svarta judar misshandlades, förnedrades och allmänt sågs som underlägsna de “vita” judarna. I dagarna har herr Obama gjort mycket oväsen med sin lite hårdare inställning mot Israels förtryck och markstöld. Samtidigt gick en judisk reporter från USA och besökte judar i Israel och frågade dem om deras inställning..lyssna på den smarta tjejen som menar att hon vet allt eftersom hennes ämne är politik..suck..och lyssna på de härliga orden från herrefolket judarna..nigger och svarting hör man här och där..om dessa människor känner så för en president som Obama..tänk er vad de känner för araberna.

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *