Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Libanons val

Franklin Lamb: Israeli Spies and Fake IDs.

Hizbollah i Libanon är ett föredöme för muslimer över hela världen. Den enda organisationen som lyckades bekämpa, stoppa och besegra terrorstaten Israel. Den enda organisationen som klarade av att ta hand om sitt folk och sitt land. Hizbollah startades mitt under brinnande inbördeskrig, ett inbördeskrig som såg olika folkgrupper och religioner slåss mot varandra, medan stormakterna beväpnade och stödde de olika fraktionerna. Även vår käre diktator Saddam blev involverad där för att minska Irans inflytande på Libanon.

I artiklen nämns det hur man köpte röster, lurade, ljög och tom betalade flygbiljetter åt utomlandslevande libaneser, bara för att stoppa Hizbollah och dess kristna allierade, från att vinna.

Någon dag sedan lyssnade jag på radio, hur en kristen kvinna berättade att hon ville flytta tillbaka till Sverige, ifall Hizbollah vann, för de tvingar folk att bära slöja och att vara muslimer. Hon menade också att Hassan Nasrallah, ledaren för Hizbollah, var en tyrann som bestämde över död och liv i hans område. Genant med så många lögner..

Hizbollah företräder majoritetsgruppen, shia, i Libanon, ändå har de klart och tydligt sagt att de inte vill införa en islamisk stat, de vill bevara det unika med Libanon, mångfalden. De stöds av kristna, sunnis som shias. De knäckte den segerrika israeliska arméen.

Problemet med Libanon är att det finns sellouts, personer som stödjer och älskar USA och Israel och föredrar att sälja ut sitt land för lite judaspengar.

När bombningarna av olika politiska representanter ledde till döden för ett flertal av dem, så ansåg jag redan då och nu, att de enda som tjänar på det är Israel, USA och dess allierade i Libanon. Hizbollah behöver inget inbördeskrig i Libanon, Hizbollah behöver ett enat libanesiskt folk. Om det leder till inbördeskrig i Libanon, så måste Hizbollah slåss på två fronter, de enda som tjänar på splittringen i Libanon är USA och dess herrar i Israel.

Länge leve motståndet mot ockupation, tortyr och folkmord. Länge leve motståndet mot Israel, vår tids nazister..

22 kommentarer

 1. Mohamed Omar 09 juni 2009

  Länge leve Hezbollah! Du glömde nämna att zaudierna varit inne och trixat också.

 2. Bahlool 09 juni 2009

  skrev faktiskt ett inlägg jag aldrig publicerade om hur Saudi stödde en shiarebellgrupp i Libanon som skulle motverka Hizbollah

 3. mammamarie 09 juni 2009

  Hörde för nån månad sedan om de där biljetterna Saudi, Israel o USA skickat bla. till Kanada. Hörde från en av dessa libaneser som ringde o var fly förbannad över detta. 30 000 betalda biljetter inkl omkostnader är utskickade enbart till Kanada!!! Det är inte lite de satsat på detta val.

  Och det var alltså bara Kanada, har även hört ifrån Australien o naturligtvis gäller det hela Europa. Och detta vill USA o Europa påstå handla om demokrati??? Att KÖPA röster…! DET är demokratiskt. MashaAllah!

 4. Bahlool 09 juni 2009

  Det värsta är att folk verkligen låter fienden köpa dem…femtekollonare 😉

 5. Pennan 10 juni 2009

  Jag tror att detta sker från båda hållen. Hörde för länge sedan att i äldre val att det t.ex. brukade komma busslaster från Syrien med människor som använde sig av identititeter från människor som hade dött under inbördeskriget osv.
  Har släktingar på min frus sida som skulle ha vunnit valet i regionen Tripoli, men gjorde inte detta pga Syrien ville att han skulle skriva under ett kontrakt. En annan släkting Rashid Karami blev mördad troligen av Syrien. En kusin till min fru som är Shiia försökte betala henne för att vinna en röst.

  Inte att glömma, Benny Andersson gav också FI 1 miljon veckan innan valet 😉

 6. Pennan 10 juni 2009

  ”En kusin till min fru som är Shiia försökte betala henne för att vinna en röst.”

  Ursäkta, jag menade att Hizbollah försökte betala för hennes röst.

 7. Bahlool 10 juni 2009

  jo det sker på båda håll..men jag föredrar att stödja de fattigare och svagare (när det gäller ekonomin kan ingen mäta sig med usas vänner) som står emot USA och Israel än att stödja dem som är på deras sida. Jag tror inte att syrien och iran är libanons fiender..men jag vet att USA och Israel är.

 8. Mamoshka 10 juni 2009

  Bahlool,

  I have been very patient with your lies, analysis! But that’s enough!

  You have not visited Lebanon and you know nothing about my country! I have lived there all my life. If you continue lying about my country i will expose your beloved dictator Iran. I know all the names and things about Iran that people will be shocked to hear from Iranian sunnis who are are taking protection in Lebanon.

  Lebanon is a democracy, my friends, relatives and many i know voted in Lebanon and they never took any money or bribes. Some people did take bribes but that’s happened in Sweden with the feminist party.

  I want you to look at Hizbollah supporters Bahlool

  http://libanonbild.wordpress.com/2009/05/21/the-babes-of-hizbollah/

  http://libanonbild.wordpress.com/2009/05/21/hizbollah-demonstration-i-beirut/

  I told you before you have never been to Lebanon and you never understand the country there. Very few are religious there.

  Many Hizbollah supporters are gays.

  Lebanon is a secular and a very democratic country.

  Iranian sunnis are hiding in our country.

  There are 11 million Lebanese outside Lebanon many of them are Christians infact Christians are more than Muslims in Lebanon if you count the Lebanese outside Lebanon.

  It will be a disappoint to you Bahlool and Mohammad Omar that Hizbollah is not at all religious, and Lebanese and Lebanon they are not religious.

  Lebanon is a very well democratic country more than Sweden and Iran.
  There is alot of racism in Sweden and no tolerance. While Iran women are stoned to death!

  Why don’t you look at the Iranian election. Obviously the wife of Rafsangy got alot to say about the Iranian dictator Ahmed Nijad!

  Keep on interfering in Lebanese buisness! maybe i should write and post photos about Iran and eveything i know about it!

 9. Mamoshka 10 juni 2009

  And Bahlool Syria, Iran and Israel are our enemies and USA too! all those four should keep minding their buisness! and hands off Lebanon!

  I have lived the Syrian occupation in Lebanon and i know what Syria have done to Lebanon. Lebanese girls couldn’t walk in the streets cause they got raped!

 10. Mamoshka 10 juni 2009

  Bahlool how can Syria be a friend to Lebanon when they murdered my relative Rashid Karami?
  how Bahlool?

  How can Syria be good to Lebanon when a girl we knew was raped by Syrian soldiers in Shouf in a Sunni village in the south of Lebanon.

  Israel, Syria, United States ands Iran are our enemies
  and all those who speak ill and bad about Lebanon

  those who never visited Lebanon but only read newspapers!

 11. Bahlool 10 juni 2009

  Jo jag har sett de bilderna..de bevisar att Hizbollah inte bara är shiiternas organisation men även hela det libanesiska folkets ja hela den arabiska och muslimska världens rörelse.
  Faktum är (något jag redan gett dig källa på) att muslimer är i majoritet i LIbanon och att den största gruppen är shiamuslimer (runt 40%) det har jag också gett dig källa på några gånger. DU är fri att skriva vad du vill om Iran..finns många som gör 😉 Jag lä nkade till en artikel och den är skriven av en libanes som bor i Libanon..om inte han eller jag vet vad vi talar om, så är det din syn på saken. Faktum är att så länge som folket i Libanon inte kan välja sin egen regering, utan måste följa en författing som skapades av fransmännen på 20 talet, så länge är Libanon inte en fullfjädrad demokrati.

  Jag tror du måste ta det lugnt med dina anklagelser om lögn..det här är inte saker jag säger utan saker som har sagts av tidningar, reportrar och libaneser som bor där (ja jag har libanesiska vänner)
  Du måste ta det lugnt även med din attityd…bara för att man visar på negativa saker om Libanon, betyder inte det att man ljuger..libanon är ett putteland..islam är på frammarsch och så är Hizbollah..Hizbollah tom håller på med knarkhandel (vissa inom hizbollah) så? Om du vill hitta på lögner om Iran eller om du vill visa hur hemskt Iran är, angår väl inte mig?

 12. Bahlool 10 juni 2009

  bla bla bla..allt var hemskt med syrien…du påminner om SD..låt inte främmande komma in i landet..för våra flickor blir våldtagna 😉
  Syrien är inte Libanons fiende inte heller är Iran det..Iran räddade ditt folks heder när de stödde Hizbollah,, annars hade du fortfarande haft judiska soldater på din mark…jag tycker att du som libanes borde lära dig läsa och komma ihåg vad som skedde och vad som inte skedde..medan dina kära kristna mördade sunnis, så gick shia hizbollah, med hjälp av Iran, på offensiven mot Israel. Efter över 20 års ockupation, en ockupation som din kära libanesiska arme inte kunde eller ville upphäva, så var det Irans vapen och Irans träning som fick hizbollah till att slänga ut Israel.
  Lögner har mycket korta ben..och jag har verkligen ingen tålamod med att man hittar på skit för att man försöker förhärliga sig själv eller sitt land..Libanon är del av en större arabisk/muslimsk gemenskap..och jag önskar och vet att det en dag ska tillhöra ett öfrenat muslimskt rike.

 13. Bahlool 10 juni 2009

  Sunnis mördade mina morbröder,, menar du att jag ska anklaga alla sunnis? Om en person eller en viss krets i regeringen mördade honom så kan du väl inte skylla på hela landet? Wow..en flicka blev våldtagen av syriska soldater..så nu är hela den syriska armeen skldig för ett brott? Du är smartare än så…

  Ja jag är också fiende till Libanon…suck…

 14. Mamoshka 10 juni 2009

  Bahlool what do you know about the shia women in Lebanon? what friends you are speaking about? We have Iraqi christiands in Lebanon hiding in our country because muslims want to kill them in your country.

  Bahlool those are shia women, infact shia women in Lebanon wear bikinis and have the most sexual affairs in Lebanon!

  You see very few wearing scarves. So you know nothing about Lebanon. Your friends or whoever is telling you is lying to you. Perhaps they are Iranian agents in Lebanon speaking to you from there. But they are abviously lying to you.

  Hizbollah is not at all religious. What do you know about the love story of a hizbollah leader with a jewish woman from israel.

  And you know what Bahlool i got friends who lived in Iran and hate it to death, Iranian Sunnis.

  I never spoke about Iran because i see that you love Iran more than your country Iraq.

  Christians are 40 percent and i told you there are 11 million outside lebanon if they return back Shias will be only 15 percent or even less.

  Anyhow the shias in Lebanon are different than the shias of Iran and Iraq.

  They are not religious, they drink, wear bikini have boyfriends

  Lebanon is a democracy whether you like it or not.

  You say i should calm down, think twice if i bashed the dictator Iran you would have gone crazy!

  Hitta lögner no habbibi, there is death punishment in Iran.

  Good you are speaking about drugs because i know many things about drugs abuse in Iran!

 15. Bahlool 10 juni 2009

  Jag hade kusiner som var i Libanon, så? En massa folk reser runt..såsom det finns m iljoner libaneser som är utomlands så får Libanon besök av folk också…Most sexual affairs? Bevis tack? Eller det kan du inte ge 😉
  Nope Hizbollah är inte religöst alls..det är därför som islam är på frammarsch för de är inte religösa..de är ateister 😉
  Jag gav dig belägg för att shias är majoritet och att kristna inte är i majoritet längre..många shias i iran och irak är inte religösa heller…vad är din poäng jag förstår verkligen inte vad du försöker säga..menar du att hela hizbollah inte är religöst? menar du att alla shias i libanon inte är religösa?
  DU talade illa om Iran och jag bryr mig inte..du kan tala illa om Irak också…vem bryr sig? Ditt problem är att du tror jag bryr mig om ifall du ljuger eller talar sanning..det gör jag inte. Du är för nationalstisk..och du är den arabiska versionen av SD. Tyvärr inser du inte det 🙂

  Tror det finns runt 1 miljion knarkare i Iran..men jag har tyvärr inte källan här hos mig..Iran har mycket fattigdom, korruption och landet har även många som inte bär slöja osv i det privata livet…så nu fick du lite info för ditt inlägg om Iran 😉

 16. Bahlool 10 juni 2009

  Jag kommer skriva lite mera om Libanon imorgon inshallah..men nu måste jag sova vissa måste upp tidigt och jobba 😉

 17. Mamoshka 10 juni 2009

  Bahlool do not tell me bla bla, if it was your sister you wouldn’t say that.
  I know the girl personally, but no you are so brainwashed that you refise to see the fact that syria have done so much damage to my country.

  Israel too! i hate israel as well.

  lebanon can never be part of the jihad or islamic state you wish or dream!
  i have told you before that israel is an enemy too! and so is syria and usa and iran!

  Lebanon is simply not religious, Lebanese are not religious even the shias how can you force religion on ppl, that’s dictatorship!

  lebanon is only for lebanese no one else
  and that is no one your buisness! keep your own with your own country

  i know you hate sunnis bahlool you finally said it!

  Christians never murdered the sunnis infact it was a war between the marronites and the shias. sunnis never entered any war in lebanon
  only the maronite sect and the shia ect was in the civil war.

  I got christian relatives, shias, sunnis, buddist ect
  i love everybody who loves lebanon!

  Hizbollah is only good in fighting israel nothing else, and oneday they will be part of the lebanese army.

  Hizbollah is liked only when they fight israel nothing else.

  Last, keep away from my husband, i promise you he will never speak to you again.

  I know now you are an iranian agent

  how much iran pays you to speak about it, you and that freak mohammad omar!

 18. Mamoshka 10 juni 2009

  you are the version of SD because i like hizbollah, sunnis, shias, jews and everyone

  but you hate bahlool you hate the sunnis, i read all your blogg all the time bashing and insulting sunnis and that clown mohammad omar he is a sunni and he approves you way to go.

  No but if you sister was raped by a syrian soldier, it is okay. So i’m a sd supporter because i say the truth about what i saw in my country. i lived everything there. everyone who says the truth is sd! heh, pity!

  yes i’m a nationalist and i like it! and you are a shariaist! and i do not hate you because of this i was tolerant with you all the time.

  bevis of sexual affairs of shia women in lebanon i will, very soon on my blogg do not worry!

  if gay flags are raised in iran like in hizbollah demonstrations! gays are everywhere in lebanon. in iran they kill gays!

 19. Bahlool 10 juni 2009

  Så jag ska inte säga bla bla men du ska få ränna runt och säga jag är en lögnare? Wow…
  Men säg mig vart hade jag fel? Jag länkade till en artikel och förklarade vad som EN LIBANESISK REPORTER LEVANDES I LIBANON sade..så hur kan jag ljuga?
  Så en tjej blev våldtagen? Så nu när Syrien är borta, har våldtäkterna slutat? Libanon var del av ”jihad or islamic state” och kommer bli det igen..det är inte upp till dig 😉
  När sa jag att man ska tvinga religion på folk? Visa mig vart jag sa det?
  Sorry jag erkänner inte nationalismen..Libanon är arabiskt, jag är arab..därmed är det mitt land också..om du gillar det eller ej spelar ingen som helst roll för mig.

  Japp jag hatar sunnis, jag hatar shias också, och jag hatar kristna också..jag hatar negrar och jag hatar vita, jag hatar araber och jag hatar judar..bla bla bla..varenda nisse som inte tål kritik anklagar mig för att hata dittan eller dattan..suck

  Du är tyvärr inte insatt..kriget började mellan Sunni Palestinier och Maroniterna (kristna) det var 75..shias tog inte till vapen förrän på 80 talet (hizbollah startades 81) grupperna slogs med varandra i oika fraktioner däribland sunnis däribland shias däribland maroniter..men själva kriget började när kristna (maroniter är kristna) mördade sunnipalestinier..get your facts straight?

  Jag får bilar och hus av Iran..varför ska jag inte tjäna pengar på min kärlek för Iran 😉
  Så du är en diktator som förbjuder din man att tala med mig? heheh vart försvann din demokrati 😉

 20. Bahlool 10 juni 2009

  Är du kär i Mohamed Omar? Du nämner honom stupi i kvarten 😉
  Om min syster blev våldtagen av en svensk eller syrier, spelar väl ingen roll? Du kan inte vara så blåst att du inte förstår skillnaden på att ge en person skulden och att ge alla skulden? Menar du att ifall en syrier gör nåt fel så är alla syrier skyldiga men ifall en invandrare gör fel såär det inte alla invandrare som bär skulden? Det är ju just det här vi bekämpar när vi talar emot SD att man inte kan DRA ALLA ÖVER EN KAM!!
  Så gays suck 😉

 21. abo al dabab 24 augusti 2009

  hahaha ni e så roliga , bara ett fråga , hur länge har ni bodde i libanon ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *