Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Att tala med kluven tunga…

Sitter och läser på MuslimNytt, som har ett inlägg om rasisten och islamofoben Geert Wilders ”fanatastiska” framgång i EU-valet. Samtidigt talar man på Rapport om orsakerna till framgången. Enligt analytekerna på SvT, så har de här små partierna, som Frihetspartiet och SD, liknande intressen. De har även sitt ursprung i nazismen, men när de insåg att man inte vann något på att hata judar, då vände man sina blickar mot muslimerna.

Ett rätt märkligt fenomen är att man då och då får se bilder på hur en palestinsk mufti, sitter med Hitler. Man menar att islam och muslimer (som en Sdare sade, de flesta muslimerna är nazister) är anhängare till nazismen. Under andra världskriget var det många som allierade sig med nazismen, halva Europa var nazistiskt. Folk som kroater, ungrare och finnar, var alla allierade eller vänner till nazismen.

Tyvärr ser man inte det, utan det man ser är en mufti, en lärd från Palestina, som allierade sig med Hitler, på grund av den ökande judiska invandringen.

Vem är det som vänder kappan efter vinden om inte högerpopulistiska partier? Partier som ser ner på människor för att de är mörkare, tillhör en annan tro eller allämnt ses som avvikande?

Några år sedan spred man hat och lögner om judar, och vi såg ju vad det ledde till…Idag ser vi liknande tendenser skapas och spridas mot muslimer. Man tar gamla texter från 600 talet och menar att det är så muslimer ju är. När någon med ett muslimskt namn gör något brott, då är det alla muslimer som ska stå till svars för den handlingen.

Igår var det juden, idag muslimen, vem är det imorgon? Rösta imorgon!!

SDs broderparti, frihetspartiet fick 15% av rösterna i Holland. Ett parti som menar att en muslim inte hör hemma i europa, en invandrare med mörkt utseende inte hör hit.

Det är kul när man läser vissa SDares kommentarer, några av dem är smarta…och menar vi har inget att oroa oss för..ja så sa man om Hitler och nazisterna också..akta er för dem som talar med kluven tunga..Det är på tiden att vi sätter stopp för den spridning av intolerans och hat som islamofoberna sprider..

Idag kom statistik fram som sade att 25% av svenskarna inte vet om att det är val imorgon. 25% som inte sett reklamen på tv? Inte sett folket på gatorna och valstugorna? 25% som inte fått någon valsedel hem i brevlådan? Suck..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *