Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag älskar palestinierna mer..NEJ JAG GÖR!!

Det har urartat..en sandlådenivåsslagsmål mellan olika personer som säger sig representera och försvara det palestinska folket. Är det då så konstigt att även judar och israeler och deras hemska regering också säger sig älska och vörda och försvara palestinierna?

I dagarna läser jag hur Mohamed Omar hävdar att han försvarar palestinierna, och sedan kommer Carina Rydberg och säger samma sak och sen ser man Andreas Malm yttra sig på samma sätt. Kan det verkligen vara så att alla som säger sig älska palestinierna och försvara dem, verkligen gör?

Det påminner i mångt och mycket om nazisters och rasisters yttrande om att de vill ta hand om invandrarna, att de inte är rasister, de vill bara hjälpa invandrarna och flyktingarna – i sitt närområde. De menar att man måste försvara särmiljön och särintressen för alla olika folkslag.

Alla säger sig försvara, älska ja skydda palestinierna. Jag har skrivit om ämnet i över 10 år, jag har enbart mött palestinier som hatat min gren av islam, som hatat mina religösa företrädare som hånat mig och stött Saddam, ändå har jag försvarat dem. Skillnaden mellan mig och dessa kändisar är att jag inte är så säker på att dessa kändisar verkligen vill försvara det palestinska folket. Låt oss titta på dem:

Andreas Malm menar sig förespråka en judisk och en palestinsk stat. Visst i teorin låter det jättebra, men som den judiska statens representanter ju sagt på senare tid, så kommer de aldrig, aldrig ALDRIG, lämna tillbaka mark till palestinierna. Staten palestinierna får nöja sig med är Gaza. En massa miljoner palestinier och de ska vara nöjda med det fängelset. 1.5 miljoner lever där idag och det är runt 40 km2 stort..det säger allt. Andreas Malm är en underbar person, jag har själv läst hans artiklar och hans intervju med min vän Daniel på MuslimNytt. Dock frågan är hur mycket av hans kärlek för Palestina grundar sig i hans kommunistiska värderingar? Vänstern har alltid varit proaraberna och propalestina.

Mohamed Omar är också en försvarare av palestinierna och den palestinska saken. Jag lutar mera åt hans håll när det gäller staten Israel. Jag har judiska vänner, jag har försökt se saken ur judarnas synvinkel, jag ville tro på en tvåstatslösning. Dock har jag hållit på i över 10 år med det här och jag kan lova, så länge som Israel vinner krig, så länge som USA står bakom dem, så länge de skyller sitt lidande på pogromer och antisemitism, ja så länge kommer de fortsätta förtrycka och så länge kommer de fortsätta vägra dela landet. Så jag har kommit till slutledningen att det bara finns en lösning. En arabisk stat, där judarna kan få leva som medborgare, såsom de gör i Iran. En tvåstatslösning funkar inte längre. Man får inte och kan inte belöna Israels aggression och landstöld. Mohamed Omars problem är att han några månader sedan inte hade de här ”radikala” värderingarna..vad händer om några månader? Är han då fortfarande en försvarare av Palestina?

Carina Rydberg och resten:

Dessa personer är tyvärr ute och cyklar..de försöker hitta fel på de som försvarat Palestina i hela sitt liv. Sen jag var liten unge har vi bojkottat israeliska produkter. Hon försöker svartmåla Mohamed Omar och menar han är skadlig för det palestinska folket..det är tur att det palestinska folket utnämnt henne till sin representant…Hon menar också att vi som är emot Israels existens som stat i mellanöstern, att vi vill förinta judarna. Hon lyckades dupera en massa människor. Fel ..Fel…Fel. Vi vill inte utrota någon förutom sionismen. Denna fascistiska ideologi är av ondo. Dock får  judarna gärna leva bland araberna, perserna, muslimerna. Det har de fått göra i 1400 år. Det har funkat hittills. De här liberala typerna är av ondo. Deras pacifistiska ideal och deras stöd till Israel visar att de är femtekolonnare. Man kan inte stödja Allah och Djävulen lika lite som man kan stödja förtryckarna och de förtryckta.

Khomeini:

Ayatollah Khomeini och alla andra shiamuslimska lärda har tagit ståndpunkten att man måste bekämpa Israel med våld. Man är som muslim förbjuden att beträda det ockuperade Palestina. Man har som shiamuslim påbud på sig att bojkotta varorna från Israel. Denna person, som varit hatad av måna palestinier, instiftade Al Qudsdagen, sista fredagen i Ramadan, för att påminna oss själva om den stora katastrofen som drabbat det palestinska folket.

Saddam

Ännu en person som utnyttjade det palestinska folket. Som så många av de styrande i mellanöstern så har denna bov, denna brottsling skadat palestinierna och enbart använt dem för att stödja sin egen agenda. Som tur är han borta, nu gäller det att göra sig av med resten av packet som förtryckt och skadat det palestinska folket och den palestinska saken.

Nej alla som säger sig älska Palestina, är inte dess vänner eller fränder..

Vi är många som månar om det palestinska folket, ett folk som varit förtryckt i över 60 år..när är nog nog?

Jag är glad att jag inte är så känd som Mohamed Omar, då hade jag väl också sett en liknande hetsjakt..De verkliga vännerna för palestinierna borde strunta i vad folk säger om dem och deras agenda och bara kämpa på.

Som shiamuslim har jag lärt mig en grundregel och det är att du inte kan eller får kompromissa med sanningen. Sanningen är att Israel är en apardheidstat som måste bort. Sanningen är att inte alla som säger sig vara palestiniernas vänner är deras sanna vänner!

Ett fritt Palestina. Ett sionistfritt mellanöstern…Länge leve Iran..Hizbollah och Hamas…Kampen går vidare!!

10 kommentarer

 1. Per 30 maj 2009

  Din vän Mohamed Omar bereder vägen för svenska nazister. Det kommer han aldrig att bli förlåten för.

 2. Bahlool 30 maj 2009

  Det får du ta med honom..jag delar åsikter med många olika personer som kallar sig kommunister, nazister islamister och gud vet vad..att ha en åsikt som jag och de delar betyder nite att jag delar allt de tror på. Jag delar MOs åsikt i frågan om Israel.

 3. Per 02 juni 2009

  Detta är ingen liten sak. Det finns åsikter och åsikter. Mohamed Omar bereder vägen för nazisterna, det ska han aldrig få förlåtesle för, vare sig här på jorden eller i kommande liv.

  Läs detta och välj sedan vilka som är dina vänner. Föredrar du fortfarande nazisterna hos Mohamed Omar är du lika fördömd som han. Det Omar sysslar med nu är ren ondska. Du verkar inte vara en psykopat, så läs på och ta ett steg tillbaka och se vad som egentligen är på gång. För din, min och alla muslimers, kristnas, judars osv skull!

  http://www.nizkor.org/qar-complete.cgi

 4. Bahlool 02 juni 2009

  jaha? 1 Han får tycka vad han vill 2 Brukar du ränna runt och sprida material för att försvara muslimer och bekämpa de fördomar som sprids mot dem? 3. Som du sa, jag väljer mina vänner..JAG..det är rätt kul att du tror han inte får någon förlåtelse för vilka vänner han har..inte här eller i nästa liv..vart har du fått den informationen ifrån att en människa inte får förlåtelse beroende på vilka vänner man har? Om Mohamed Omar har dem som vänner så bedöms han inte för det utan för si na uttalanden och för sina handlingar i nästa liv.

  Ren ondska ? vad är det som är ren ondska i fallet? Att man inte delar dina åsikter? 😉

 5. Per 02 juni 2009

  Att bereda vägen för nazister. Ni kommer att få äta upp det. Muslimer som sprider nazism. FY FAN!

 6. Bahlool 02 juni 2009

  Ja du har ju sett min blogg..jag sprider nazism 😉 roligt att du inte kunde svara heheh…

 7. Per 02 juni 2009

  Du vet vad jag menar. Jag tänker inte svara dig på något, för du är en lögnare och en sofist. Mohamed Omar bereder vägen för nazister i vårt land, det kommer att drabba också muslimer. Det han gör nu, och som du backar upp, kommer aldrig att glömmas och aldrig att förlåtas.

  Ja, en sak kan jag svara på: Jag försvarar muslimer och säger emot alla som sprider fördomar om muslimer. Men Mohamed Omar är inte muslim, han tror på mysticism, prisca teologia, jag antar att han i grunden är satanist – en misstanke som ytterligare förstärks av att han samarbetar med nazister.

  Aldrig glömmas, aldrig förlåtas. Det kan du vara säker på. Välj sida. Här är det frågan om en person som sprider ren ondska. Står du för det?

 8. Bahlool 02 juni 2009

  Wow..lite hatfylld? På vilka grunder kommer du fram till att jag är en lögnare? Sofist vet jag inte ens vad det är..Du vill inte svara på frågor men förväntar dig att jag ska svara på dina frågor?…ta din medicin tack..gå lägg dig..och återkom någon annan gång när du har lite mera rationella tankar att komma med.

 9. Islam är vår lösning 08 juni 2009

  Jag är Palestinier och är starkt emot Saddams handlingar och jag beskyller honom för MYCKET ont. Många shia tror att alla Palestinier gillar Saddam och att vi hatar shia, detta tror dem på grund av det SEKULARISTISKA fateh och PLO som var allierade med Saddam och jag är trött på att höra det. Det fanns Palestinier som stödde saddam och det fanns Palestinier som inte gjorde det, precis som det fanns irakier som stödde/inte stödde honom och andra folk som stödde/inte stödde honom. och De Palestinier som gillar Saddam gör inte det pga hans krig mot Iran eller för att han var en diktator, utan de gillar honom för att han målades upp av Arafat och hans män som en som stödde Palestinierna och för att han hjälpte Palestinierna i Irak. Jag avskyr både Arafat och Saddams handlingar. Om de sen ångrade sig innan de dog vet endast Allah swt, jag dömer bara efter deras handlingar som syndes öppet.

  Vet du vad det ironiska är? Vi Palestinier blir beskyllda för motsatsen av det som många Shia beskyller oss för, det är nämligen så att många Gulf araber och sunni Libaneser som stödjer Hariris mustaqbal parti anser att vi är för lojala mot Shia och känner därför ett enormt hat mot oss. Så vi blir dömda och hatade av folk från båda sidorna baserat på antaganden och generalisering. Jag fattar inte varför folk är så trångsynta, är det så svårt att fatta att Palestinier är precis som andra folk, VI HAR OLIKA ÅSIKTER OM SAKER OCH TING.

  Vad gäller shia så är jag emot sekterism från både shia och sunni, jag anser att båda har svikit Islam genom att splittra sig inte bara i sunni och shia utan oxå i olika madaheb osv (precis som vi splittrat oss själva i form av nationalism och rasism). Men jag hatar absolut inte shia-Muslimer och tänker inte att någon är en bättre Muslim bara för att han är sunni eller shia, utan det finns bra och dåliga Muslimer bland båda och de som är bra Muslimer är de som ber, fastar, gör goda handlingar, inte är rasistiska eller arroganta, de som anser att Islam är viktigare än sekterism och som vill se Muslimerna enas och vara starka och gå ur fattigdom och bakåt tänkande utan att tro att vi måste ändra Islams regler/synpunkter för att lyckas med det.

  Jag gör du3a2 varje dag att Allah swt ska ena Muslimerna politiskt och religiöst. Om vi ska hata varandra så kan jag lova att vartenda sida kommer att hitta skäl till hat och beskyllning av den andra och det är just det el shaytan vill. Varje gång jag hör om en bomb i ett shia dominerat område i Irak så ber jag ”Allahomma er7am el Moslemin, ya rabb rädda folket från det här, ya rabb skänk oss seger över våra fiender”, jag tänker aldrig ”rått åt dem”, a3ozobillah, utan jag ser det som en personlig attack på mig själv, därför blir jag så irriterad när jag ser shia på internet tro att Palestinier i gemen avskyr shia (som att det inte finns folk från hans/hennes folk som avskyr sunni/araber/palestinier eller whatever) och därför säga fula saker om oss. Ok nu säger jag inte att du gör det, men det finns många som gör det och det är så fel. Det finns även shia som hatar shia och sunni som hatar sunni och irakier som hatar irakier och libaneser som hatar libaneser och palestinier som hatar palestinier osv, det tar aldrig slut om man väljer att splittra vår ummah, det kommer alltid att finns något/någon att hata och jag säger detta till alla Muslimska folk oavsett om dem är sunni eller shia. Vi måste sluta upp med det här och inse att det finns ignoranta människor från alla sidor oavsett vilket folk vi tillhör eller om vi är sunni eller shia.

  Jag ville bara skriva detta eftersom du skrev att alla Palestinier du mött stött Saddam, hånat dig osv. Nu har du ”mött” en Palestinier som inte stödjer Saddam eller hånar dig och det finns MÅNGA såna och glöm inte att de som stödde Saddam gjorde det eftersom vi Palestinier användes som ett maktspel pga den svaga situation vi var i och de idioter vi hade som ledare. Det hela har att göra med ignorence, och inte hat mot shia. Dessa män som stödde saddam visste inte ens vad skillnaden mellan sunni eller shia var eller något annat, utan de visste bara att vi hade en hel värld mot oss och att det bäst är att ta emot den ”hjälp” vi får. Det var ledarnas uppgift att se till att vi inte skulle bli utnyttjade eller inledda på fel spår men som du vet så var våra ledare ARAFAT och det säger väl allt.

  Nu måste vi alla sunni och shia gå vidare hand i hand och sluta beskylla varandra för sånt som vi enskilda människor inte bär ansvar för, annars så sviker vi vår ummah.

 10. Bahlool 08 juni 2009

  Islam är vår lösning mkt bra svar och kan inte annat än hålla med dig i dina ord..jag menar annars hade jag inte skrivit till försvar för palestinierna och palestina sen över 10 år 😉
  Tyvärr är rösten för försvar och för enighet få och de som är till för att splittra oss i nationer och i sekter desto fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *