Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Döda de otrogna?

Då och då kommer det några brunskjortor och menar att islam och vi muslimer är en fara för Sverige och världen. Vi stackare, som blir bombade, förtryckta, jagade, torterade och hunsade, är den verkliga faran. Då vill jag ta upp en berättelsse från den sjätte shiaimamen Jafar al Sadiq:

Jafar al Sadiq gick med en av sina vänner och plötsligt började vännen svära åt en ickemuslim, saker som du är en son till en hora osv.

Jafar al Sadiq frågade vännen varför han svor åt personen och varför han svor åt dennes familj?

Han är en kafir, en otrogen och hans familj är också otrogna.

Jafar al  Sadiq svarade med att säga att de inte var vänner längre. Vännen blev sur och frågade varför?

Imamen sade då: ” Otrogen eller inte otrogen, du angriper hans föräldrar, och de har inget med saken att göra. Ickemuslimer har också värdighet, ärlighet och de har också rättigheter, rättigheter även funna i Koranen.

Berättelsen belyser den syn islam har på ickemuslimer, en syn som skyddat judar från pogromerna i väst, en syn som skyddat över 20 miljoner kristna i mellanöstern. En syn som lät ickemuslimerna leva fredade i Indien. Tyvärr finns det för många okunniga småfascister, dessa islamofober som gjort det till sin uppigft att skita i 100 tals källor som belyser den humana synen islam har, för att sprida några få uttalanden som sprider den inhumana synen vissa menar islam besitter.

En kommentar

  1. Rog 29 maj 2009

    klart ni är en fara för Sverige, ni är ju såna därna muslimer. Jag har ju inga fördomar. Men man vet ju hurdana NI är

    haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *