Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jävla as!!

Dödsoffer i moskéexplosion i Iran – DN.se.

Al Jazeera

Presstv

När jag diskuterar wahabismen med deras förespråkare från den ”ahlul sunnah wa al jama3a”, så försöker de intala sig själva och mig, att alla självmordsattacker, begångna av deras trosbröder, i verkligheten var israeliska och amerikanska attacker. När jag frågar dem vem självmordsangriparen är då? Ja då får jag aldrig något svar.

Wahabiterna kan inte och vill inte erkänna att deras hatfyllda ideologi ligger bakom den konflikt som drabbat Irak, Afghanistan och Pakistan. Nu försöker de än en gång, att starta en konflikt i Iran.

Iran har en shiamajoritet men bland den sunnitiska minoriteten finns det tyvärr också grupper som tagit hjälp från wahabiterna eller som de själva kallar sig, salafiterna. Det har skett några bombattentat då och då. Explosionen som drabbade staden Zahedan, skedde i en moskée. Folket hade samlats för att åminnas Profeten Muhammeds dotter Fatimas död.

Frågan man kan ställa sig är:

1.Vems ärenden går de? Medan muslimer i Hamas och Hizbollah slåss mot Israel och mot Israels kontroll över muslimsk mark, så går dessa wahabiter och slår ihjäl muslimer.

2. Varför angriper de så ofta moskéer? Varför mördar de bedjande muslimer? Hur kan en person som kalla sig muslim, tro, med fullaste allvar att han ska till paradiset när han tar bedjande muslimer med sig in i döden?

3. Är det Iran eller är det Saudiarabien och Egypten som stödjer USA och dess förtryck i mellanöstern?

4. Skulle en jude eller en amerikan begå en självmordsattack? 1.3 miljoner mördade irakier, pga wahabismen/salafismen..det är resultatet av deras ”jihad”

Jag kan inte göra något annat än äcklas av det här. I många år mördade de pakistanska shias och sufisunnis, när dessa var i moskéen och bad..nu har deras ideologi lett till att halva den muslimska världen brinner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *