Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Islamic revival?

16-åring knäckte svår mattenöt – DN.se.

Många århundraden sedan var den islamiska kulturen den mest utvecklade i världen. Judar, araber, perser – ledde den kulturella och vetenskapliga utvecklingen i världen. Alla levde de i islamiska riken. Islam har och kommer alltid förespråka och försvara utveckling och utforskning av vetenskaperna. Tyvärr tog muslimerna till sig av den kultur som härskade i väst, den mörka och bakåtsträvande tideåldern tog över i den muslimska världen.

Här skrivs det om en ung kille, av arabisk härkomst, som är lovande i mattematik. Iran utvecklar nya maskiner, flygplan och helikoptrar. Malaysia har en ”tigerekonomi”. Islamiska världen kan, när den vill, utvecklas och visa att islam är vad vi alltid sagt, en religion för att främja utveckling och utbildning.

3 kommentarer

 1. Rog 28 maj 2009

  Han måste ju fått en släng av Sv gener i sig då han varit på Svensk mark ett tag. En form av turboevolution. SD har ju lärt oss att araber inget kan och inget vet. Så självklart måste han fått Sv rena goa falukorvsgener i sig. Han kanske hånglat med ngn smart Vit Kvinna?

  haha

 2. Bahlool 28 maj 2009

  lol..så om araber blir smartare av SDs närvaro, vad händer då omvänt? Kommer kanske svenskar bli fördummade av arabiernas närvaro?=

 3. Rog 28 maj 2009

  shhh du avslöjade precis allting Det är ju denna ”dumhet” som skrämmer tex Dragan eller Thoralf haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *