Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett klargörande!!

Då och då dyker det en massa wahabis upp..ibland dem finns det några okunniga sunnis som stödjer dessa Wahabis åsikter..men för det mesta är det wahabis som inte vet om att de skiljer sig från vanlig sunniislam (asharis är sunnis).

Jag vill förklara klart och tydligt..ni är yucky..och sucky ducky..och blää..och booo..ni är fy…och ni är fy fan…

Jag kommer försöka återuppta min serie om tidig islam..en epok som man försöker glömma eller förtränga…Varför?

Jag hoppas på den dagen Iran kommer och kickar Saudiarabien i rumpan..den dagen kommer 😉

14 kommentarer

 1. Sunni 16 maj 2009

  Du är inget annat än en äcklig shia. Du vet inte vad om väntar dig på domedagen. Det var ni som splittrade Islam, det var ni som blev avundsjuka på att Abu bakr blev Muhammed(saw) efterträdare så ni började sprida massa lögner och rykten. Vad ska ni säga framför Profeten muhammed (saw) . Vad ska ni säga till Hussein/ Ali , Vad ska dem säg a till er ( Dem kommer inte vara glada ) .Vad ska ni säga till Gud för det första !

  Gud vill att man ska ha en tro som är ren. Precis som abraham . Ursprunglig ren tro. Men ni har väl inte förståt det. Ni ber Hussein om hjälp. Jävla skojare fan.

 2. aishah 16 maj 2009

  ahaha jaa men då kanske ert älskade iran först borde erkänna vissa saker
  presidenten säger ”nej, vi har inga bögar i vårt land” , varför dinglar det då massa män som blivit hängda på gatorna ? dessutom, konstigt då att typ nästan alla iranier FLYR er så kallade islam så fort de lyckas komma ut ur landet, medans saudier inte förkastar sin religion.. varför vill så många göra hijrah till saudi när jag nog inte vet en enda som skulle vilja flytta till iran ? get real

 3. Bahlool 16 maj 2009

  Oh nu är man en äcklig shia..så nu kommer hatet fram 😉 hahah när Profetens kropp fortfarande var varm..så sprang vår käre Abu Bakr och roffade åt sig makten 😉 Ja vilken hjälte..vilken stor man
  Shia som sunni anser att tawassul är berättigad..det är bara wahabis som är emot det..men det visste du väl ?
  Du får gärna kalla mig saker..men jag har i alla fall kött på benen 😉

 4. Bahlool 16 maj 2009

  nästan alla iranier? wow..ja du har rätt..så vad gör du i väst? Du ä’r väl också en av de där wahabis som hatar väst men inte kan leva utan dess socialbidrag 😉
  Saudiska prinser är ju kända för att knulla runt i europa och sedan åka tillbaka för att be hahah..ja du har rätt..saudierna är så bra ,)
  Gå till moskeen och gör lite mera takfir på muslimer 😉
  Åk till Saudi då? Vad gör du här?

 5. ... 16 maj 2009

  du kanske ska sluta vara så besatt av ahl-ul-bayt och kanske läsa lite mer om tawheed?
  fråga varje sunni muslim, till o med khawarij som har en hel vriden bild av islam vet att det viktigaste inom islam är tawheed. men du då? du och alla andra shias är ju helt sanslöst besatta av ahl-ul-bayt? ingen pratar dåligt om dessa fina människor, men ni tar det till en helt annan nivå.

  tawassul på rätt sätt. alltså du är ju inte klok.
  ”Allahs är fullkomlighetens sköna namn; anropa Honom alltså med dessa.” (7:180)
  Tex,”Jag ber Dig vid Din Barmhärtighet som råder över allt, att Du är Nådig mot mig och förlåter mig”. Alla dessa egenskaper är något Allah är därför ska man genom Hans egenskaper kunna göra tawassul. men att be till gravar? nja. om du kallar det för tawassul? haha… funny.. du är väl medveten om att att tillbe något annat/annan än Allah inom islam anses vara shirk?
  ”Att sätta medhjälpare vid Hans sida är att begå en svår orätt.” (Luqmân: 13)
  så nej, du har fel va gäller det.

 6. Bahlool 16 maj 2009

  Tawheed? Vad ska man veta? Allah är en, utan barn, utan föräldrar, utan syskon..det är väl något alla vet? Jag är besatt av Ahlul Bayt på samma sätt som du är besatt av kalifer och fruar till Profeten 😉 Skillnaden är jag kan diskutera annat än bara vad min takfiri imam lär mig 😉
  Så du menar att sunnis som använt sig av tawassul i 1400 år är ute och cyklar?`Rätt märklig tanke att Sunnis, Sufis och Shias delar sin syn på Tawassul..och de enda som inte gör det är Wahabis..så ja visst är jag inte klok..för jag stödjer 90% av alla muslimer..suck och dubbelsuck.
  Be till gravar`? Vad dillar du om ingen ber till gravar..Man ska inte tillbe något annat..men i din logik menar du väl att när du vänder dig till Kaaban så tillber du gravar? Så när du ber vid Profetens grav då ber du till gravar`? hahah..rolig du är..oinsatt men rolig..så svara..vad anser du om alla sunnis som använt sig av tawassl på samma sätt som shias och sufis i 1400 år?

  “Att sätta medhjälpare vid Hans sida är att begå en svår orätt.” (Luqmân: 13)
  Så hur är det med änglar och profeter? Är inte de medhjälpare?

  Om jag tar fram hadith från sunniböcker om tawassul kommer du då att ändra åsikt?

 7. aicha 16 maj 2009

  bara för att det finns tawassul ur alla möjliga former så betyder väl inte att all form av tawassul är tillåten?
  det finns de som är tillåtna och dem som inte är det.
  typiskt rafidi att vrida och vända på allt.
  Allah har sagt att profeten endast är en människa, i Quranen. varför ska vi då göra tawassul genom profeten/profeterna? khaliferna, även dem är människor, varför ska man be ”via” dem för att komma närmare Allah när det är Gud som endast kan hjälpa en? det var ju så shirk uppstod? att man satte medhjälpare vid Allahs sida, varje sunni vet detta, vet ni rafiidi det?
  Det är precis varför jag säger till dig läs på lite om tawheed, för det är där ni shias faller. tawheed är det första man lär sig det vet tom varje revertit.
  det finns shias som ber til gravar, det finns shias som använder antingAli/Hassan som någon sorts ”mellanhand” för att komma närmare Allah. påstå inte att du inte vet vad jag snackar om. för inte så länge sen var det någon som tog med sig en sten in till mosken och la den framför sig och bad till den, ja. ni shias är ju allt härliga.
  Varje muslim ber mot Mecka, men det är Allah man ber till eller har du fått allt om bakfoten?. så då kan jag väl vända frågan till dig istället och säga att när DU ber varje gång du kommer hem från att ha varit ute natten lång och dansat som du så fint säger och ska be fajr och du använder en sutra då ber du mot den alltså? mot din sutra? du hör väl hur konstigt det låter?

  om du drar fram tawassul ur en rafidi hemsida eller shiitisk hadith böcker så nej tack, dra fram en då ur en sunnitsk, jag kan lova dig att även sunnis kan ha fel, eller så kanske det är rätt korrekt men du själv gör om det till ngt annat??, jag säger så här, använd din skalle. du som e så smart, och så kunnig och kan och vet allt och har rätt i alla punkter haha. this is common sense, ”Dyrka därför Allah med ren och uppriktig tro!” (39:2)
  säg inte något helt vridet enbart för att kunna försvara dig. jag delar inte samma syn av tawassul med dig eller sufis om den är vriden, vilket den verkar vara hos er o dem.
  o nej jag har ingen takfiri imam, det är en svår synd att göra takfir. du som vet allt, det är ju kawarij som gör sånt. inte uppriktiga sunnis med förstålsen på Quran och Sunnan.

  dem tjänar Allah, änglar och profeter. dem är inte medhjälpare till oss. profeter skickades till folk för att man skullle bli vägledd, men på beordring av Allah. Tawheed mannen, lär dig. hade du kunnat ägna mer tid åt det så hade du kommit någon vart.

  jag är klar här.

 8. Bahlool 16 maj 2009

  Typsikt rafidi? Så du känner till så mkt om ”rafidis” att du vet hur vi är? wow..trodde inte du var så insatt ju 😉

  Profeten saw, var den bäste av de bästa. att han bara är en vanlig människa betyder inte att han är som du och jag. Han var ofelbar, han var Allahs älskade profet, han var den siste av Profeterna, bara det vilken status han är på och hade. Att du inte ens känner till det här visar på den dekadens som drabbat umman efter Wahabismens förvrängning.

  Varför går du till läkaren? Är det inte så att läkaren hjlper dig genom Allahs tillåtelse?
  Klargjorde redan att det du förespråkar inte är sunni..utan wahabi..så sluta med dina små lekar?
  Lol..man ber inte till stenar..snälla läs du på om hadither där Profeten gjorde en bönesten av jord och halm DET FINNS I SUNNIHADITHER!!!

  Suck..hur okunnig är du?? 🙁

  Vi ber inte till imamerna men vi anser att tawassul gäller dem..finns nog med hadith och korancitat om det här..jag vill inte visa dig shiaislams syn på saken då du inte ens accepterar den sunnitiska synen på tawassul än mindre den shiitiska..

  Sutra? Vad snackar du om?..Jag försöker förklara för dig att det du hävdar att be till gravar och stenar är lika befängt som att säga om du ber mot Mecka så ber du mot byggnaden eller mot duken där eller stenen där..poängen är att man inte ber till gravarna man ber inte till stenarna..man ber till Allah..Alltså snälla snälla snälla för din egen skull..LÄS PÅ???

  Så wahabiterna i Irak och Saudi, som du ju hyllar, de gör och gjorde inte takfir på shias? Bara dina försök att håna mig med begrepp som rafidi, visar hur illa det är ställt med dig.
  Jag gav dig sunnisidor..läs?

  Precis man skulle följa profeter för att bli vägledd..det säger jag även om imamerna 😉
  tack för att du än en gång bevisade hur smart jag är muahah

 9. aicha 16 maj 2009

  men snälla du, man får be att en människa ber för en, gör dua för en, detta kan jag be en muslimsk syster göra för mig. detta är helt ok, det finns många profeter, text Isa, alayhi salam som kunde bota det blinda, men ska man då tillbe honom, alahyi salam? Profeten kunde göra många mirakel, när Profeten Muhammed klyvde månen i två delar, var det för att folk skulle tillbe honom saw, eller var det för att bevisa att det finns en Gud och att Islam och de han kom med är sanningen? du vrider ju på allt subhanAllah, att säg be för mig/gör dua för mig är väl lite skillnad än att göra en fullbordad tawassul där man tror att människan är en mellanhand mellan dig och Allah och det hjälper en person MER än om man bara skulle be direkt till Allah. ja du, ni stackare ska ju då vrida på allt. allt alltså.

  för varje nedsänt sjukdom finns det också bot för det, men om jag går till läkare så ska jag som muslim inte tro att allt stter i läkarens händer, jag tror att med ALLAHS HJÄLP så blir jag frisk. att sätta hela sin tillit till Gud är det som är poängen. återigen Tawheed.

  subhanAllah, må Allah vägleda er och alla som har fel bild av islam till den sanna.

  Ameen.

 10. Bahlool 16 maj 2009

  vem sa nåt om tillbe honom? Du är den ende som tror att man tillber den perosnen hehe…
  Japp på samma sätt med tawassul..man vet att det är bara Allah som kan hjälpa mig..men i Koranen står det klart att Allah väljer vilka vägar det finns för att nå till honom..vart står det att man inte får använda sig av en profet eller av en imam?
  Mellanhanden har ingen makt förutom att ”lägga in ett gott” ord hos Allah..vem kan det bättre än profeten Muhammed saw?

 11. Rose 24 september 2010

  Hej du!

  Varför försvann du från FL?

 12. Bahlool 24 september 2010

  Hej vad är fl för nåt

 13. Bahlool 25 september 2010

  sorry var och körde bil när jag läste, nu vet jag vad du menar..jag har faktiskt glömt bort min inloggning hehe..därför…ville dit in och kolla vad mina kära vänner wahabiterna sade..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *