Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Måste höras!!

Nade Ali…jag förstår när folk anklagar shias för att göra shirk, att inte tro på Allahs enhet, när de hör de här sångerna..men vi tror på Allah, den enda Allah..vi har en och samma Koran som sunnis..vi tror på Muhammed (saw) som den siste av profeterna..men Ali var en underbar otrolig magnifik och härlig man…här i den här låten sjunger man en gammal dikt som skryter om Alis storhet..

Call Ali, who is Manifestor of wonders, Thou shall surely find him helper in your difficulties, all grief and sorrow shall be removed. I submit my temporal wishes to Thee on whom I trust and always referred Thee to bestow fulfillment of temporal wishes. O! Having Thee bestowed support, O! Thee Appointed Wali, All grief and Sorrows will disappear, By Thee by Thy tremendousness O! Lord, By Thee by Thy Apostleship O! Muhammad, – Blessings of Thee on Thy Apostle & descendants, By Thee by Thy granted Power & Authority of Wail, O! Ali, O Ali, O! Ali Help! O! Ali for Thee granted eternal hidden grants to you, Help! Allah the Almighty is Supreme, Allah the Almighty is supreme, Allah the Almighty is supreme, I am relieved from the enmity of (your) enemies. Thee is Eternal, Absolute; I have trust in Thee, By that truth, Thee do we serve and Thee do we beseech help. O! Helper of the Seekers of help!, O! Ali help!, O! Mighty all winner over enemies, O! Eternal Leaders of the Leaders, O! Manifestor of Wonders, O! The Chosen one, O! Mighty and Powerful, O! Mighty, Valiant, Chivalrous Able oppressor of antagonists Might & Valour is yours, O! Powerful combater, You are mighty and Irresistible, Such a Powerful & Strong avenger that none is capable to resist nor keeps power to revenge I submit my temporal wishes to Thee, The supreme, No doubt Thy is All Knowing O! People, There is no God except ALLAH The Supreme, The Merciful, The Beneficent O! Allah, Thy is sufficient, The best Governor, The best Master, The best Helper. O! Helper of seekers of help and bereft, O! The Merciful helper of poor, Come for Help! O! Ali Help! O! Ali Help! , O! Thee by Thy Mercy, by Thy Favour, by Thy Goodness of rewarding, (Help) O! Thee The Merciful and The Most Gracious.

O! Allah Bless Mohammed and his progeny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *