Press "Enter" to skip to content

Hijab och skiten?

Snodde den här hos min syster Tasnim. Tasnim driver bloggen och i den berättar hon om sin vardag som muslim i Tunisien (ett av mina favoritmål). Läs om hennes problem med att inte hitta en moskée att be i och hur det är att bo i ett varmt land med muslimsk kultur men där staten försöker inskränka människornas religiösa val (rykten går att manf örsvårar för beslöjade kvinnor och det är en av grunderna till min resbojkott dit)

hijab_is_protection_by_swordofdeath

3 Comments

 1. Tasnim
  Tasnim 10 maj 2009

  Cool bild.. 😛

 2. Bahlool
  Bahlool 10 maj 2009

  japp det var en syster som hade den på sin blogg men jag har copyright på den nu 😉

 3. Fatima
  Fatima 11 maj 2009

  Hahaha! Fan vad häftig bild! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *