Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hijab och skiten?

Snodde den här hos min syster Tasnim. Tasnim driver bloggen och i den berättar hon om sin vardag som muslim i Tunisien (ett av mina favoritmål). Läs om hennes problem med att inte hitta en moskée att be i och hur det är att bo i ett varmt land med muslimsk kultur men där staten försöker inskränka människornas religiösa val (rykten går att manf örsvårar för beslöjade kvinnor och det är en av grunderna till min resbojkott dit)

hijab_is_protection_by_swordofdeath

3 kommentarer

  1. Tasnim 10 maj 2009

    Cool bild.. 😛

  2. Bahlool 10 maj 2009

    japp det var en syster som hade den på sin blogg men jag har copyright på den nu 😉

  3. Fatima 11 maj 2009

    Hahaha! Fan vad häftig bild! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.