Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

I krig är sanningen det första offret..

Det sägs att i krig, så är det första offret sanningen. Stater, media och folk i allmänhet, brukar ta till lögn, för att hävda och främja sina intressen. Här försöker jag belysa hur jag ser på sanningen som offer när det gäller politik, islam och shia.

Iran – Israel – USA

Ser man på orsakerna till kriget mot Irak, det så kallade första och andra Gulfkriget, så hittade kuwaitierna under första kriget på att irakiska soldater gått in på sjukhusen och slängt ut spädbarnen ur fönstren. Sen tog de kuvöserna och tog hem dem till Irak.

Under andra gulfkriget eller orsakerna för det kriget, var att Irak besatt massförstörelsevapen. Man menade även att Saddam, en fanatisk fiende till religion och då särskild islam, skulle ha haft kontakter och samarabete med grupper som Al Qaidah.

Det visade sig senare att allt det här var skitsnack; sanningen hade blivit ett offer.

Israel har långt värre vapen, men inte ser vi amerikanska politiker hota med domedagvapen mot det landet.

Sen en längre tid pågår det en kampanj för att förbereda amerikanerna och västvärldens befolkningar på ett krig mot Iran.

Man kan säga att det ögonblicket iranierna valde att ta till vapen mot den grymme Shahen, i det ögonblicket började kampanjen.

Saddam gick in i Iran, på direkt befallning av USA. Han stöddes av de arabiska staterna och man spred osanningen att Iran var ett hot.

Idag hör man att Iran är ett hot. Att landet inte startat ett krig på 200 år spelar ingen roll. Att landet har demokratiska institutioner spelar ingen roll. Att landet har över 62% kvinnliga studenter på sina universitet spelar ingen roll. Sanningen har blivit ett offer här med. Man menar att landet är ett hot för att det stödjer Hizbollah och Hamas, lagliga motståndsgrupper enligt folkrätten. Man menar att Iran är en dikatur. Landet är så hemskt att iranierna som ”flytt” åker tillbaka på semester varje år och njuter av att leva under denna dikatur. Denna dikatur förtrycker kvinnorna, ändå får de läsa och får stöd av regeringen att utbilda sig.

Sanningen spelar ingen roll. För sanningen gör USA och Israel ingen tjänst. Sanningen att Iran har rätten att utveckla kärnkraft, en rättighet även Sverige hade och tog tillvara och därför vi har ett antal kärnkraftverk, det spelar ingen roll.

Sverige har inte krigat på 200 år, Iran har inte startat ett krig på 200 år. Vad är skillnaden? Demoniseringen.

Sverige är på rätt sida i maktkampen om världens resurser, det är på USAs sida. Vill USA att Sverige utlämnar stackare som ska skickas till fängelser, tortyrer och till underjordiska hålor, då lyder Sverige. Sanningen att dessa människor kanske är oskyldiga, spelar ingen som helst roll.

Iran är dock på den andra sidan konflikten. Det är en stat som kritiserar och står upp för sina värderingar. Det är en stat som vågar stå emot USA och emot Israel. Det är därför sanningen om Iran och dess politik tystas ner, för folk ska inte kunna dra paraleller mellan Israel och Iran. Man ska inte kunna stå på Irans sida. Det är därför vi har så många lagar som styr oss i väst. Man får inte handla med Iran, man får inte skicka pengar hur som helst. Överallt sker det angrepp på vår integritet, man skyller på terrorismen men faktum är att staterna vill få oss under kontroll.

Sanningen är det första offret sägs det. Det andra offret är de som söker efter sanningen.

Om jag ifrågasätter USAs och Israels politik, då ses jag som antisemit, som terroriststödjare. Jag är ingen demokrat om jag ifrågasätter de korrumperade demokratierna. Jag anses inte höra hemma här, om jag anser att det finns vissa saker i Sverige och i Europa, som måste förändras, ifrågasättas och belysas.

Islam

Men det pågår väl inget krig mot islam? Jo det gör det. Svartmålning av muslimer, islam och av Profeten Muhammed är del av detta krig. Den andra delen är attackerna mot muslimska stater och attackerna och hoten mot olydiga muslimska ledare. När man går ut ur ett möte om rasism, det är en del av kriget. Man offrar sanningen om vad det verkligen handlar om och menar att det är antisemitism att angripa Israels folkmord och rasism.

I väst har man sen starten på konflikten mellan kristendomen och islam skapat fördomar mot varandra. Sanningen om islam har förvrängts och offret i denna konflikt är i det här fallet inte bara sanningen, men även islam och muslimerna.

Böcker som i skönlitterär form försöker svartmåla och ljuga om islam och muslimer, böcker som säger sig visa på historiska fakta, fakta som inte finns i några äldre källor, filmer i Hollywood, som svartmålar araben, muslimen, islam. Dokumentärer som visar på ett korrumperat islamiskt samhälle, dåliga lagar, orättvisor.

Allt det här är osanningar eller sellektiva fall och händelser som ska svartmåla muslimerna. Att USA, fanatiska kristna eller sionistiska organisationer står bakom flertalet av dessa verkar ha undgått den stora massan.

Liknande demoniseringen och offrande av sanningen ledde till pogromer på romer och judar. Hitlers judeutrotning var bara ett resultat av detta.

Idag pågår pogromer, men utan att syns. Man bombar ”legitima” mål som Irak, Pakistan och Afghanistan. Då och då straffar man stater som Sudan och Iran. Fängslade människor, utan rättegång och med hård tortyr, de bryr sig ingen om, eftersom de har fel tro och eftersom attackerna mot islam och muslimerna lyckats med att offra sanningen.

Shiaislam

Redan under Profeten Muhammeds liv, så försökte man svartmåla honom och hans heliga familj. Otaliga är de berättelser, hadither och Koranverser, som belyser att hans familj är helig, ofelbar, ren, skyddad.

I och med Profetens död blev det värre. Man klarade inte av att svartmåla Profeten, så man försökte svartmåla dennes familj. När det inte fungerade, försökte man upphöja deras motståndare och deras värde.

Plötsligt blev kända hycklare, kända otrogna, kända alkoholiser, hjältar, goda muslimer som ledde islam till storheter.

Yazeed mördade tiotusentals, bombade de heliga städerna och var känd för sitt hat för islam. Idag säger muslimer om honom att han var en av de goda ledarna. Man ska inte tala illa om honom. Man ska inte belysa hans fel och hans brott.

När du som muslim då väljer att göra just det, då börjar sanningen att offras. Man offrade den 1400 år sedan och offret, sanningen, har bara fått plikta för varje århundrade som gått.

Shias, anhängarna till Profetens familj, blev avgudadyrkare..de har en egen Koran, de är femtekolonnare. De är opålitliga och lögnare. Allt det här är osanningar, men i kriget mot Muhammed och dennes familj, är och måste sanningen offras.

Sanningen är lätt att uppnå, lätt att hitta, men vill man hitta den? Vill man uppnå upplysning?

I vissa sammanhang jagas sanningssökare, är du en sökare av sanningen om judeutrotningen, blir du kallad revisionist. Jagar du sanningen om Allahs existens, anses du vara en terrorist eller en galen virrpanna som torr på ammsagor.

Valet är rätt enkelt. Sök sanningen och bli en paria, en utstött eller sök nöje och bry dig bara om dig själv.

24 kommentarer

 1. mammamarie 03 maj 2009

  Jättebra skrivet, Bahlool.

 2. Aqbarr 03 maj 2009

  Hur kommer det sig att du aldrig skriver något självkritiskt? T.ex. den oskyldigt hängda iranska kvinnan!? Låter mest som konspirationsteorier, faktiskt. Tar vi ex de muslimer som har butik här, så står det cementsuggor, de har fått tillsägelse efter tillsägelse att inte köra upp sina lastbilar här, för det stör folk, vad gör de? Jo de fortsätter och ignorera klart utsatta regler, då ni tydligen har egna och får göra vad ni vill, annars blir det gråt och synd om er. Hela världen är efter er, minns Nietzsche, letar du tillräckligt länge efter monster, blir du det monster du söker. Skulle inte Israel eller USA stå emot Islam, skulle vi alla gå i manlig kjol och burka! Muslimen är inte alltid så oskyldig, som du jämt försöker hävda. Självfallet kommer du inte hålla med om detta, rent religionspsykologiskt skulle du inte kunna göra annat. Du har satt din religion så högt, så den inte kan utmanas med sunt förnuft. Buddha sa en vettig sak iallafall, var din egen sannings lykta. God natt i nattmössan herrn.

 3. Bahlool 03 maj 2009

  Har ofta skrivit om självmordsattacker, om muslimer som våldför sig, om hedersmord om idiotiska ledare i den muslimska världen. Jag tror du borde ha läst lite mera innan du började kritisera mig?
  Oskyldigt hängda kvinnan? Vad jag förstår så har hon erkänt ett mord..sedan ångrade hon sig. Erkänner man ett brott som mord, så är det dödsstraff..att du anser dig vara insatt i fallet, att du kan alla fakta och bevis, även efter att hon erkände, det får stå för dig.
  Så du känner mig så pass mkt att du vet att jag inte kan ändra mig att jag inte kan kritisera min tro?
  Vad har några muslimer och deras butik med saken att göra? Du menar att du aldrig kört mot rött, aldrig för fort? Du har aldrig fuskat? Du har aldrig jobbat svart? Eller menar du att det är ok för dig att bryta mot uppsatta regler, men inte för en muslim?
  Då kan jag bara gratulera dig..du är den första perfekta människan jag mött..keep it up..vi andra dödliga är dock rätt fyllda med fel och misstag..så jag kan bara beklaga att vi inte når upp till din höga nivå.

 4. Aqbarr 03 maj 2009

  Vilken fjantig retorik, dina psykologiska försvarsmekanismen är ju patetiska rent av. Hade det varit en svensk, hade butiken stått tom nu, hmm ja. Kolla upp ”straw man argument”, det är vad du gör nu, inget att komma med, då kör vi lite projektion och lite tomma argument hur bra jag är. Vilken vuxen och normalbegåvning ser igenom det. Medelmåtta tycker dina argument är hållbara, tragiskt faktiskt. Vad jag försökte belysa, som fantastiskt nog inte verka gå hem hos dig, är att de fick tillsättningar, och när suggorna sattes upp, kom de tom skrek på förvaltarna. De har lastkaj, som ALLA andra, men väljer att ta kortaste vägen, medan dem som INTE är muslimer gör rätt sak. Hållbara argument, så vad har de för argument, att de som INTE är muslimer följer reglerna, men inte dem som ÄR muslimer? Hon tog på sig en annan människas brott (dumt nog), sen den utlovade avrättningen genomfördes sedan, i skymundan. Varför får jag inte kritisera dig, som är representant för din tro, din religion. När du kan föra en normal diskussion, utan slag under bältet kanske jag rent av återkommer. Tills dess, kära nån 😉

 5. Bahlool 03 maj 2009

  Eh jaha? Varför är du så våldsam och varför är du så fördomsfull? Svara istället..har du aldrig brutit mot regler? För du hävdar ju att muslimer bryter mot reglerna när de har någon butik bla bla bla..sån här SD retorik funkar hos era lakajer 😉 och det retar dig att din fördomsfullhet och ditt skitsnack inte går hem..så visst intala dig att du är normalbegåvad…

  Vart slog jag under bältet? Jag besvarade dig på samma sätt som du gjort dig förtjänt av 🙂
  ps: lås om dig..muslimen tar över sverige brrrr

 6. Aqbarr 04 maj 2009

  Härs tar inget över, världen skyddas av Israel 🙂

 7. Aqbarr 04 maj 2009

  Btw, gör ett IQ-test och lägg ut din score här, så kan vi alla fröjdas i ditt otroliga resultat. Att vara stor i käften har du redan visat att du är, men kan du något mer, konkret? Jag gissar på, tja ska vi dra ett högt tal för dig? 89-94? Återkom med resultat än tomma ord. Hundar som skäller, bits inte 🙂

  Din retorik är på sandlådenivå. Först frågar du mig om jag aldrig gör fel (för att du inget har och komma med), när jag påpekar att svenskarna här gör rätt för sig, men inte muslimerna, då är jag fördomsfull. ”Halm gubben” står och går! Du är nog den mest löjliga person jag samtalat med, retorik och bolla med ord kan väl alla. Sen självömkan när inget annat funkar.

  Du kanske känner igen dig?

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsst%C3%B6rning

 8. Bahlool 04 maj 2009

  japp Israel skyddar världen (HAHAHAHHAHA) Sen talar du om narcisstisk störning?
  Mitt senaste resultat är 121..men även det resultatet är väl lite för otroligt för dig att tro på 😉 Hur kan en muslim vara smartare än mig boohoohooho
  Sorry men jag måste idiotförklara dig: Du hävdar att muslimer bryter mot lagen och att de inte kan hålla sig till reglerna. Jag svarar att alla gör fel och alla gör misstag..eftersom du talar om någon butik och där någon muslim kör en lastbil och bryter mot regler, som om islam är ansvarig för att någon vill köra fel eller mot reglerna. I det ögonblicket insåg jag hur patetisk du är 😉
  Så jag ifrågasatte om du aldrig gjorde fel eller bröt mot reglerna..eftersom du insåg att dina fördomar inte vann något gehör började du gråta och spela ledsen 🙁
  Sorry om jag gjorde dig ledsen..men frågan kvarstår..vad har en lastbil och något ”regelbrott” med det här att göra?
  Bryter och har du brutit mot regler ja eller ej?
  OM du har, varför får inte muslimen göra det?

  Som sagt..i d i o t

 9. Aqbarr 04 maj 2009

  Vilken perception du har, kan du inget annat göra än att projicera dina egna svagheter? Denna argumentering är dem som ingen annan kan. Svara på frågor med frågor, svara på frågor med att säga hur dum den andre parten är. Visa bevis på IQ-test istället, eller måste vi ta ditt ord på det hela? Är du tjuvaktig, är det för din religion lär dig tjuvaktighet. Du är hätsk och krigisk, just för att din ökenreligion är det. Hade du haft chansen hade du säkerligen dödat mig, för jag är en fiende till islam.. Det enda du lyckats med, hela tiden vilket jag faktiskt påpeka för dig, var straw mans argument. Jag säger vad du gör, innan du gör det 🙂

 10. Bahlool 04 maj 2009

  hahaha…så det är jag som ”projicerar”? Se på dig..du var fördumsfull, sade en massa osanna saker..du sitter där och hävdar att jag vill döda dig (vem är hätsk och lögnaktig)
  Varför skulle jag döda dig? Jag svarar med frågor för att belysa hur svaga dina argument är. Det handlar inte om att jag inte har svar på tal, men är det lönt att försvara dig? Du svarade fortfarande inte på frågan. Har du eller har du aldrig brutit mot regler och lagar?
  Jag är krigisk för att jag försvarar islam mot dina och dina vänners fördomar?
  Ser man på den sidan du gör reklam på så ser man vem som är hätsk och vem som är fylld av lögn 😉
  I din värld är muslimerna extra hemska, för att de är muslimer. Att några av dem begår brott är väl rätt uppenbart? Enligt dig är det pga islam..så jag ställer mig frågan, vad är anledningen till att ickemuslimer begår brott?
  Du menade ju att jag är tjuvaktig för att min religion är tjuvaktig.
  Så vad är ursäkten för att kristna, eller svenskar är pedofiler? Våldtäktsmän? Mördare? Misshandlare?
  Vad hittar du för ursäkt i det fallet?
  Det är såna här frågor du ogillar och börjar babblar om någon slags pseudopsykologi..snälla du sånt funkar på intellektuellt underutvecklade människor du hänger med…

 11. Aqbarr 04 maj 2009

  Föresten hur går det med din nya idol, som du härmar och efterapar så mycket du bara förmår, Omar? Ord man läser på hans blogg, kan man sedan hitta i din. Gulligt.

  Ska du gapa, kom med något mer, än straw man argument. Försök iallafall, att komma med hållbara argument utan att smutskasta mig. Det ändå intressant och se, hur man kan sätta islam på en sådan hög pelare, att vad ni muslimer sedan än gör, så är det helt omöjligt att kritisera islam. Alla gör som de vill, men ingen är mottaglig för kritik. Kätteri! Hoho. Påminner om kyrkan förr, kyrkan var för stor för att kritiseras, vad de kristna än gjorde 🙂

 12. Bahlool 04 maj 2009

  härmar och efterapar? Vad för ord om jag får fråga? Har inte läst hans blogg på en vecka började någon dag sen igen då jag hade lite mera tid. Så de ord du härmar och efterapar från hemsidan du gör reklam för då?
  Klart alla är mottagliga för kritik..men ditt problem är att du inte läst min blogg eller det jag skrivit utan du gillar bara att hävda ur dig saker och ting. Det kanske inte ligger ett problem hos mig men hos dig? Det är inte jag som smutskastar dig..du smutskastar dig själv. Du har fortfarande inte kunnat svara på om du brutit mot regler och lagar eller ej? Det är väl fjärde gången jag frågar nu?

 13. Aqbarr 04 maj 2009

  Jag avsäger mig medvetet rätten att svara då du inte svarar. Torde vara uppenbart? Undrar du sedan vad, får du läsa igenom ditt eget svammel igen.

 14. Bahlool 04 maj 2009

  hahahah tack för att du bevisade min tes 😉
  hycklare…jag svarade på alla dina frågor och ditt gnäll..visar hur högtstående den vita ariska aqbarr är 😉 puss och kram sötnos

 15. Aqbarr 04 maj 2009

  Ok, och du visade upp ditt IQ-test jag fråga om? Oj, gjorde du ett fel där? Sen svara du aldrig på den hängda kvinnan, eller uppfatta du inte det som en fråga kanske? Jag svarar inte på dina frågor medvetet, om du inte förstått det. Kanske var för svårt. Vad vet jag 🙂

 16. Bahlool 04 maj 2009

  hur ska jag visa dig IQ testet? Enbart hos mensa kan jag göra det..Jag IQ testen jag gjorde var två st en gång i skolan fick jag 119 och det andra var på nätet 121 och var på nätet det var väl 3-4 år sedan. Hängda kvinnan? Jag skrev ju redan i början atthon erkände sitt brott..så förstår inte vad fråga du babblar om?

 17. Aqbarr 04 maj 2009

  För att förklara för dig om det var för svårt att förstå, med dina haltande argumentation:

  Jag säger att kvinnan hängdes oskyldig, du säger att hon erkände, då är det du som skall bevisa mot ALL övertygelse att du har rätt, onus probandi. Likväl om du hävdar att du har 121 i IQ, jag säger nej, onus probandi, bevisa det 🙂

  Att svara med argument som att jag är dum eller korkad, när jag kräver bevis, kallas straw mans argument, som du själv kanske kan leta fram innebörden av (www.google.com). Jag kan göra liknande yttranden, att det finns en liten muffins här och mellan Pluto, förliten för att skådas med varken ögat eller teleskop. När du inte tror på detta, kallar jag dig idiot.

  Välkommen till en mer vuxen dialog, du inte är van vid. Dina vanliga ”intellektuellt underutvecklade” läsare, som du kalla mig, kanske faller för sådant. Tills dess, adjö!

 18. Bahlool 04 maj 2009

  hahaha fan du är ju riktigt bakom flötet.
  Jag behöver inte bevisa något..det är du som försöker bevisa hennes oskuld EFTER ATT HON ERKÄNDE. Om hon erkände, varför ska jag då bevisa något mera?
  Jag behöver inte bevisa något om min IQ jag förklarade för dig att det inte går att bevisa om jag inte gör ett nytt test..även om jag s kulle göra ett nytt internet test så skulle du inte tro på det så vad spelar det för roll?
  Det var inte jag som menade att muslimer har en tro som lär dem att tjuva och inte jag som menar att om en lastbil som kör till en muslimskt ägd butik är ett hemskt brott..
  Du har verkligen problem med intelligensen.
  Frågan är fortfarande varför du inte kan erkänna att alla kan begå brott och att islam (den hätska som du kallat den) är att få skulden för allt

 19. Aqbarr 04 maj 2009

  Ja sen ska du kalla andra för underutvecklad, ta och lär dig vad saker går ut på. Jag hävdar inget, jag säger att hon är oskyldigt hängd, du hävdar annat, onus probandi, jag anser henne oskyldig, du hävdar annorlunda. Ta och läs på din fjant. Fortsätt spela duktig för dem som inte förstår bättre, vi har sådana personer i denna stad med, som umgås med fjortisar för att de inte kan hävda sig till vuxna. Precis som du, patetiskt.

 20. Bahlool 04 maj 2009

  Som tur är så behvös det inte mycket mera..jag har ju bevis för att hon erkände, något du och andra ”insatta” hävdar beror på att hennes kille lurade henne..
  Enkla frågor:
  1 har hon erkänt? Ja eller nej?
  2. Om hon har erkänt brottet, varför ska jag då bevisa något mera när det är från hennes egen mun?
  Du får gärna ränna runt och håna och ha dig..men din intelligens har bevisats vara undermålig. Jag förstår att du irriterar dig..

 21. Aqbarr 04 maj 2009

  Herregud. Det finns en muffins vid Pluto, bevisa mig fel, för jag säger så *suck*

 22. Bahlool 04 maj 2009

  Handlar ju inte om det? Kan du verkligen inte se skillnaden på att erkänna och att bevisa dina fantasier?
  Om du kommer till mig och säger att du varit otrogen, dödat någon eller att du stulit. Varför ska jag då ifrågasätta det? Vem skulle ens tänka tanken att erkänna ett brott?
  Ditt problem är att du slutade använda hjärnan det ögonblicket du började gå till antiislamiska hemsidor. Du kan inte ens se skillnaden på att du säger att det finns muffins vid Pluto och att erkänna ett brott.
  Suck..Dubbelsuck

 23. Aqbarr 04 maj 2009

  Vilken horribel logik. Så hon är lika skyldig, som en pedofil är oskyldig, bara för han säger annat? Usch.

 24. Bahlool 04 maj 2009

  Vad dillar du om? Det är väl din logik som är bakom flötet där du jämför hennes bekännelse med att du hävdar det finns muffins på Pluto…lol och dubbel lol? Om hon hade hävdat att hon var oskyldig från första början, då hade man använt sig av polisära metoder för att få bevis mot henne..eftersom hon erkände från första början, då behövdes det inte fler bevis.
  Ditt problem med henne beror inte på atthon är oskyldig utan på att 1 hon bor i Iran, ditt hatobjekt nummer 1 och att 2 lagen i Iran är islamisk…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *