Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Blame it on the Shia?

Senaste dagarna har jag åter igen sett det hat och den avsky som vissa grupper och visas personer känner för shiaislam. En av dem skriver ett inlägg om att hon tar avstånd från Mohamed Omar, och i samma veva angriper hon Ahmadinajad och Khomeini. Två av de mest kända representanterna för shiaislam.

På MuslimNytt får jag veta att Ahmadinajad är ursprungligen jude. Den som inte känner till muslimers antisemitism, känner kanske inte till att ifall du vill svartmåla en person eller en grupp, så svartmålar du dennes ursprung. Är man ursprungligen jude, då är man automatiskt ond – opålitlig.

En person som aldrig funnits, men som gång efter gång fått skulden för att ha skapat shiaislam, hette Abdullah bin Sabah. En jude som konverterade till islam för att förstöra islam innifrån. Ahmadinajad är lik denna bin Sabah, och vart fick man informationen ifrån? Enligt författaren till kommentaren så hade han fått reda på det av en son till en känd shialärd. Vem sonen är? No idea; vem den lärde är? Fick man inte heller reda på, men det viktiga är ju inte ifall det är sant, det viktiga är att belysa, att dessa shias, än en gång, leds av en jude. När var Ahmadinajads förfäder judar? Det vete gudarna, men ska man svartmåla och ska man använda sig av propaganda, så spelar det ingen som helst roll om den judiska härkomsten var 1000 år sedan eller 100. Han är ursprungligen jude.

Så alla de som konverterade till islam 1400 år sedan är bra muslimer, så länge de inte var ursprungligen judar? Bra logik…

En annan menar att det är shirk, tron på månggudar, som shias håller på med. Enda grunden för denna anklagelse är att shias tror det finns vissa speciella personer som kom efter Profeten Muhammed. Dessa personer är ledsagare, de är imamer, de är helgon, de är ättlingar till Profeten. Sunnis som shias tror på Tawassul, synen att Allah utnämnt vissa personer som kan lägga in ett gott ord hos Allah ifall man ber dem om det. Detta är shirk enligt cancern kallad Wahabismen. Så 99% av alla muslimer gör shirk, för de vågar be en läkare om hjälp när de är sjuka och de gör shirk när de anställer hjälp till sitt företag eller i sitt hem. SHRIK SHIRK SHIRK!!

Jag tror mig vara strateg och jag ser det här mera som ett sätt för vissa personer att inte se på sina egna tillkortakommanden. Det senaste 100 åren har man sett att det funnits vissa grupper som tagit beslutet att stå upp mot imperialism och mot västs övertagande av den muslimska världen, däribland Iran och Hizbollah.

Iran och Hizbollah är shia. Medan representanterna för den Wahabitiska sekten, Saudiarabien, valt att kyssa USAs fötter, har Iran och Hizbollah stått emot USAs hegemoni. De som verkligen hjälpt det palestinska folket, är just Iran och Hizbollah. Vad gör man då? Man svartmålar dessa, för är de onda så får de inte mera support. Efter Hizbollahs stora segrar mot Israel, har ett stort antal människor öppnat sina ögon för Shiaislam och det har lett till att Wahabismen börjat tappa mark i världen. 10 år sedan var det omöjligt att kalla sig något annat än salafi/wahabi. Idag är de, som tur är, på tillbakavägen.

Såsom juden haft och fått skulden för alla problem i tidig historia, så har shiamuslimerna fått skulden för problemen i den muslimska världen. Mongolernas seger över muslimerna? Shialärdas fel.

Ottomanska rikets fall? Shiamuslimernas fel. Allahs vrede över muslimen? Shia shia shia SHIAS FEL!!

Jag är Rafidi, Shia, Kafir och vad du än vill kalla mig. Jag är älskare av Allah, Profeten och dennes heliga Ahlul Bayt. Jag är troende. Jag är tawhidi jag är Sayyid och jag stolt över det. Jag tror på Allah hans Profet och de 12 Imamerna. Jag tror på en Mehdi och jag älskar Hizbollah Ahmadinajad och Ayatollah Ruhollah Khomeini. Jag är islamist, jag är muslim och jag är ithna Ashari. Vart var alla Sahabas när Ali slogs vid Uhud och Badr? Vem besegrade Khandaqs betvingare? Vem drog ner porten vid Khaiber? Vem var brodern, vännen och kusinen till Profeten? Hur kan man inte värdera honom högre än alla andra?

Iran…Hizbollah…Shia

3 kommentarer

 1. mammamarie 30 april 2009

  Det som utmärker dessa som skriker ”shirk” osv är att de bara skriker, skäller och använder så många aggressiva ord de kan i varje mening. Resultatet är att de låter ointelligenta och man inser snabbt att dom inte har en aning om vad de talar om. De bara upprepar vad andra talat om för dom vad de ska säga/tycka.

  Det känns oöverstigligt att ens börja argumentera med dom också när de låter så dumma, känns som att om man tar det på en högre nivå, än anklagelser och fula ord, så kommer dom inte fatta vad man säger. Sådana personer som blir trängda är farliga.

  Man får ingen lust heller. Jag fattar inte hur du orkar svara o diskutera så pass som du gör, jag tycker det är bra. Då slipper ju jag, eller hur…?

 2. Bahlool 30 april 2009

  haha kanske därför som jag inte har någon ork att läsa eller skriva saker 😛 no idea…

 3. AMin 23 augusti 2010

  Tack broder Det du skriver är sanningen, men världen är rädd för sanningen och därför försöker man förstöra shiamuslimernas rykten på alla möjliga sett. IRAN, HIZBOLLAH, IMAM ALI , IMAM HUSSEIN IRAQ m.fl som är anledningen till att islam exicterar än idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *