Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Mohamed Omar

Jag började skriva på Gringo men insåg snart att det enda man fick göra, var att försvara islam mot sådana som Pernilla Ouis. En dam som hade gjort det smarta valet att gifta sig med en man som tröttnade på henne och sedan gifte sig med en ny kvinna istället. Detta sårade Pernilla Ouis till den graden, att hon gav skulden för sitt val av partner, till Islam.


Att sitta där och försvara Mohamed Omar och islam mot henne, blev tröttsamt.

Nu i dagarna ser man attacker och återigen attacker mot Mohamed Omar, däribland av personer som Ida, en kvinna jag haft att göra med några gånger och som representerar den sjukdom som befallit muslimer och islam kallad – okunnighet.

Profeten Muhammed var ett ljus i mörkret. Hans nära vänner och hans älskade familj, Ahlul Bayt, var ledsagare för människorna. När de försvann, så började folk att lyssna på fel personer, att tolka hur de behagade och att begå en av de större synderna, att förändra religionen för att passa dem.

Islam är lite mer dogmatisk än så. Det finns vissa saker som en lekman kan tolka, utifrån den kunskap och den aql, hjärna och logik, man har. Sen finns det resten, reglerna och kraven på oss som muslimer. Dessa kan vi inte tolka hur vi vill, för dessa är del av själva religionen islam.

Tror vi på en Allah, så tror vi på hans ord och då tror vi på hans profet och då tror vi på hans sändebuds ord. Dessa ord kan inte jag ändra på, om jag vill kalla mig muslim och om jag vill lyda Koranens budskap att Muhammed var den sista profeten.

I några veckor har jag sett attacker efter attacker mot Mohamed Omar. Han har blivit en person som både muslimer, som ickemuslimer, har hittat som sitt favoritmål. Jag kan förstå att vissa av hans åsikter är en törn i vissas ögon, men har vi inte bättre saker för oss?

Några av de falska anklagelserna mot Mohamed Omar:

1. Att han inte tror på folkmordet som skedde i Kambodja.

Fel. Han sa att enligt Myrdal, så hände det inte. Inte att han trodde eller inte trodde på det.

2. Mohamed Omar tolkar religionen som han vill och han är en homofob.

Fel. Islam är homofobisk i såfall. Islamisk lag är klar på den saken, homosexuella akter är förbjudna. På samma sätt som man straffar pedofileri i väst, så straffar man homosexualla akter i länder styrda av islamiska lagar.

3. Mohamed Omar hänger med nazister och rasister.

Suck? Jag har judiska vänner, som är sionister..jag har homosexuella vänner..jag har vänner som mördat och vänner som knarkar. Är jag ansvarig för deras åsikter och värderingar? Är mina vänner, som är sunnis, ansvariga för mina åsikter? Jag delar vissa av de nationalistiska värderingarna, betyder det att jag är nationalist eller att jag är deras anhängare? Jag länkar till vänner som är ateister och vissa som är kristna, betyder det att jag gillar allt de tror på? Allt de stödjer?

Jag kan sitta med otrogna, det betyder inte att jag stödjer dem.

Idag hamnade jag hos Svarten och såg vad han skrev om en viss Ida. Ida är en okunnig människa. Jag har haft att göra med henne förrut och jag har inget emot att tala med henne igen men hon visade för länge sedan att hennes nivå av tänkande inte kan räknas till de mer upplysta sådana.

Vi måste lära oss att avstå från att stödja vissa personer bara för att de håller med oss eller för att de delar våra värderingar/åsikter. Vi måste ifrågasätta Ida, Mohamed Omar och även Bahlool, ifall vi inte håller med dem om vissa saker. Vi kan fortsätta vara vänner, diskutera och vi kan fortfarande vara respektfulla mot varandra. Det jag märkt är att folk är otrevliga mot mig och jag mot dem, för att vi inte delar åsikter. Så ska det inte vara.

Jag har inte tid för det här och jag och Mohamed Omar delar inte alla åsikter, men jag avskyr hela tanken med denna “komplott” där man försöker tysta ner honom eller att man försöker svartmåla honom med skitsnack. Carina Rydberg, Ida eller vad ni nu heter..snälla skaffa ett liv?

För er idioter som fortfarande tycker att Mohamed Omars åsikter är det viktigaste i världen; Än idag är det ett embargo mot Gaza, där folk inte får in material för att bygga upp sina hus, där barn går i skola, i det fria, där man inte får in alla förnödenheter man behöver och där man sitter i ett område på några km2, som är kallat det största utomhusfängelset i världen. 1.5 miljoner palestinier vegeterar där, med en arbetslöshet på över 40%.

Jag ser det här som ett försök av fiender till det palestinska folket att vända uppmärksamheten mot annat än det som sker i Palestina.

Salam 3ala ahlulbayt…Salam 3ala ansaar ahlulbayt.

24 kommentarer

 1. Svarten 29 april 2009

  “Idag hamnade jag hos Svarten och såg vad han skrev om en viss Ida.”

  Skärpning, Bahlool. Någon kanske blir nyfiken när du skriver så där och klickar sig vidare till min blogg endast för att besviket upptäcka att det enda jag någonsin skrivit om Ida på bloggen är “Nu på morgonen besökte jag Ida Dzanovics blogg och läste hennes inlägg om Mohamed Omar”.

  Det kan ju inte vara särskilt upphetsande.

  Och visst, Bahlool, vi får inte upphöra att ifrågasätta…

 2. Svarten 29 april 2009

  “Jag ser det här som ett försök av fiender till det palestinska folket att vända uppmärksamheten mot annat än det som sker i Palestina.”

  *det var så förbaskat dumt att jag inte låtsades se det*

 3. f d ej islamofob 29 april 2009

  Vänskap vet iallafall inte herr Omar vad det är för något:

  http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=169126

  Han skryter med att han ljugit, lurats, varit falsk. Hur länge tror du det dröjer innan han hugger också dig i ryggen?

  Du kan säga och tro vad du vill. Jag respekterar allas åsikter. Men oavsett vad islam är och säger vill jag råda dig att öppna dina ögon och se att Mohamed Omar idag är den som gjort islam i Sverige och de svenska muslimerna den största skadan någonsin. Sverigedemokraterna och islamofoberna jublar över att han gör och säger EXAKT det de alltid påstått.

  Är islam det Mohamed Omar representerar, denna falskhet, detta hat, då är islam en ond religion.

 4. Bahlool 29 april 2009

  Nah sorry vännen…jag har hektiska dagar framför mig men för att klargöra. Du är inte del i denna komplott för att vända uppmärksamheten ifrån Mohamed Omar, men jag ser andra som gör det, däribland kära sionister och vänner till sionister.
  Ser du inte att det nämns lite för ofta om Mohamed Omar? Även när han inte yttrar sig i media?

  Sen är det ju bra reklam när de klickar på din blogg för att se vad du skrev..och ser att du inte skrev mkt om ida 😛
  Kan bara beklaga att det blev fel..det är pga min dåliga svenska .(

 5. Bahlool 29 april 2009

  Om han hugger mig i rygge4n är hans ensak..jag vet vad jag tror på och vad jag anser om saker och ting. Om han ljuger för mig så är det bara att bita i sura äpplet och inse att det är en del av livet att man skaffar sig vänner och att man förlorar vänner.
  Du sa några dagar sedan att du är islamofob..så du borde ju vara glad 😉
  Vad jag än säger och skriver så tror du ju att islam är en ond religion..ond slutar den vara när den anpassar sig till dig, dina krav och dina värderingar..sorry men så funkar det inte.

 6. Mohamed Omar 29 april 2009

  Intervjun i Tidningen Dagen är helt falsk. De intervjuad mig i mer än en halvtimme och plockade ut några citat och klistrade ihop dem till denna artikel som jag inte alls känner igen mig i.

  Ida är tyvärr okunnig om islam. Homosexuella handlingar är straffbara enligt islam och män och kvinnor är olika, med olika rättigheter och skyldigheter, men med samma okränkbara värde inför Gud.

  Män och kvinnor har olika roller i skapelsen eftersom de fått olika gåvor av Gud.

  Det går inte att skapa sig en egen personlig variant av islam.

 7. Ardumanish 29 april 2009

  Detta är Ganska Roande, För ett tag sedan Hade jag Tänkt att konvertera till shiismen, Men efter ha träffat en Bosnier Som är Ibadi, så berättade han att Shia och Sunni är Kafir, och sen beskrev han Ibadi-Islam. Jag blev helt sold på Ibadismen, Ni shiiter och Sunniter håller på att Gräva ett Djupt Hål, som alla som befinner sig där kommer att slukas I.
  Ni är ju Helt Vrickade!

 8. Bahlool 29 april 2009

  Jag minns dig Ardumanish..jag minns att du brukade säga att du var shia..så nu är du ibadi hahaha..tack för att du bevisar för mig vilken lögnare du är 😉 Kan sanningen vara så svår att handskas med? Måste du ta till lögn och bedrägeri för att få lite rätt i ditt patetiska liv? Suck…DU vet väl vart Ibadi kom ifrån? Från khawarji…jag skulle gå läsa på innan jag öppnade käften..ska du ljuga kan du ju hitta på en annan grupp än just ibadi kanske nästa gång?

 9. Bahlool 29 april 2009

  Förra gången lät det så här..
  Ardumanish
  MichaelAhlstrom@hotmail.com
  81.229.115.140
  Postades 2009/04/07 kl 6:10

  Jag vet inte om Du är lite, Ute och Cyklar, men Propaganda mot Väst är Urlöjlig. Det är Persisk Rasism, I Zoroastrinismens namn Var Väst (Europa), Kallad Angra Mainyu ( Ahriman) Mörkrets Ande, Europa Betyder Mörkrets Rike, det betyder inte Att vi är ondskan.
  I Islam Profetsier Står det Romarna, Ni säger Europeerna, det är fel och rasistiskt, Romarna Betyder Världsmakt, Inte Folkgrupp.Jag Är Germanisk, Kalla mig Romare eller kelterna Eller Slaverna (östEuropeerna ifall ni inte Vet) är Idiotiskt och Rasistiskt.
  Dajjal Skall Gör falska mirakler in Skyarna (9/11), Usama Bin Laden, “Romarna”=OIC WEller USA, KINA Indien.
  Väst är inte Problemet, Det är Kapitalismen,Syndikalismen Och Salafierna-Wahhabisterna.
  Jag Är Shiamuslim

 10. Ardumanish 29 april 2009

  Vet inte Du Att Ibadi, är den äldsta Grenen I Islam,
  den är varken Shia elller Sunni, Ni hatar Varandra så mycket att ni inte Längre kan se, Sannigen, ert Hat och Drömmar om VärldsherraVälde, kommer att Utplåna er.
  Ni pratar om Islamisk enhet, Det kan aldrig bli en enhet Vi inte Respekterar Varandras Åsikter.

 11. Bahlool 29 april 2009

  hehe hur kan khawarij vara äldsta grenen?=

 12. Nima Dervish 30 april 2009

  “En dam som hade gjort det smarta valet att gifta sig med en man som tröttnade på henne och sedan gifte sig med en ny kvinna istället. Detta sårade Pernilla Ouis till den graden, att hon gav skulden för sitt val av partner, till Islam.”

  Bahlool, det där brukar kallas för härskarteknik. Du försöker ta udden av hennes argument genom att förminska henne som person. Det är mansgrisigt faktiskt. Du utgår ifrån att denna kvinna inte kan ha åsikter (må de vara rätt eller fel) för att hon *resonerat* sig fram till dem, utan orsaken måste vara emotionell.
  Det är den klassiska klyschan om att kvinnors agerande är baserat på känslor medan männens är baserat på förnuft.
  Det är ganska intressant att när en kvinna är kritisk mot dig så börjar du diskutera hennes privata kärleksliv. Vad har det med saken att göra? Du antyder att en kvinnas kritik måste bero på att hon är en bitterfi**a och då har du bara idiotförklarat henne utan att möta hennes *argument*.

 13. Bahlool 30 april 2009

  Nima jag mötte hennes argument. Hon talade då om Mohamed Omar. Hon ställde fyra frågor och dessa blev besvarade av mig. Då bloggen skulle handla om islamrelaterade frågor och inte om Mohamed Omar eller Mohamed Omars åsikter var det rätt tjatigt att hela tiden få sitta och höra islamofober gnälla över att ingen bemötte hennes idiotier. Jag gjorde det, men då fortsatte hennes dotter och sedan hon och sedan en dansk “liberal” muslim osv..jag tror även du brukar tysta folk som går dig på nerverna med dumma frågor om och om igen och inte vill diskutera ordentligt.
  Hennes avkall från islam startade ju precis när hon dumpades. Det handlar då inte om att hon kom fram till hennes nya värderingar för att hon tänkte till utan det kom hon fram till när hon blev dumpad. Det måste gå att kritisera Mohamed Omar, och mig och Pernilla Ouis utan att man ska bli kallad islamofob eller mansgris.
  Jag kanske är en mansgris…men det var jag knappast mot henne.
  Hon har raljerat mot muslimer sen hon lämnade islam några år sedan och tom tagit strid mot Rädda Barnen för att hon menar de är för mesiga mot muslimer..det sista man är är för mesig mot muslimer.
  Jag förstår att du gillar henne, ditt ogillande av muslimer och islam färger dig 🙂

 14. Nima Dervish 01 maj 2009

  Ouis sa följande i ett inlägg:
  “Det var jag som ville skiljas från min man […]”
  http://www.skånskan.se/article/20090302/GRINGO0709/82383920/*/pernilla-slag-under-baltet-

  Jag undrar, vet du mer om Pernillas äktenskap än hon själv? Är du släkt med henne? Var du hennes terapeut? Är du tankeläsare? Har du förmågan att göra dig osynlig och befann dig på plats när Herr och Fru Ouis separerade och således i hemlighet såg vem som dumpade först?
  För det kan väl inte vara så att Bahlool bara spekulerar om andras privatliv? 😉
  Exakt vad är det som gör att vi ska tro på dina kommentarer om en persons liv?

  >>Hennes avkall från islam startade ju precis när hon dumpades.

  1. Avkall från islam säger du, vad jag vet har hon inte gjort “avkall”, bara varit en av de få muslimer som även riktat kritik mot sin egen grupp, men vad vet jag. Du får gärna länka till var hon avsagt sig sin muslimska tro. Det skulle vara glädjande nyhet för mig. 😉
  Under RB-konflikten hävdade hon att hon var muslim. Men jag antar att du har bättre koll på hennes hjärta, hjärna och vad som försiggår däri.

  2. Precis? Vilket datum blev hon “dumpad”? Vilket datum skrev hon sin första kritiska text? Jag frågar eftersom jag är nyfiken och eftersom du uppenbarligen råkoll på henne så antar jag att jag kommer få ett snabbt och exakt svar.

  >>Hennes avkall från islam startade ju precis när hon dumpades.

  3. Om B sker efter A innebär det inte automatiskt att A var *orsak* till B.
  Exempelvis så läste jag ett inlägg på din blogg nyss, strax därefter gick jag på toa och gjorde nr två. Denna kronologiska följd skulle kunna få en att tro att det var ditt inlägg som orsakade toabesöket, men det var faktiskt inte alls så utan det hela berodde på den där gigantiska burriton jag käkade till lunch. See my point?

  4. Säg nu att Ouis faktiskt blev dumpad för en annan. Varför skulle hon inte kunna förbli en rationell varelse och se skillnad mellan hennes exman och muslimer/islam i allmänhet? Vissa människor är faktiskt kapabla till att se nyanser you know.

  >>tagit strid mot Rädda Barnen för att hon menar de är för mesiga mot muslimer.

  Jag var den som först rapporterade om den kontroversen och jag följde den noggrant efteråt så jag kan säga att jag har bra koll på fallet. Hon har aldrig sagt något sådant. Inuti ditt huvud kanske, men inte i världen utanför.

  Tillbaka till ämnet: Det intressanta är att när det kommer till Ouis, en kvinna, så säger du att hennes åsikter beror på att hon dumpats, är sårad, och det kan inte vara så att hon helt enkelt resonerade sig fram till sina åsikter. Jag misstänker att du inte är den enda som säger så.
  Du gillar inte mina åsikter heller, (vilket du inte är ensam om), ändå har varken du eller ngn annan någonsin spekulerat i om Nima kritiserar islam för att han blev dumpad av en muslimsk tjej.
  Nej, för Nima är man, så när Nima skriver dåligt så beror det bara på att Nima har tänkt/förstått fel, men när Ouis skriver dåligt beror det på sårad femininitet.

 15. Bahlool 01 maj 2009

  Nope det är faktiskt så att herr Bahlool har bättre för sig än att spekulera. Han har kontakter i fru Ouis umgängeskrets. Sen säger folk alltid att det är dom som gör slut..jag har själv sagt det när jag blivit dumpad ,)
  Hennes ord tyder klart och tydligt på att hon inte är muslim. Hon tog av sig slöjan, hon vände och började plötsligt kritisera islam och muslimer. Visa mig istället vart hon försvarat islam eller muslimer så kan vi tala om saken? På frågan om hon var fortfarande muslim, så ville hon inte svara…jag klarar av att addera 1+1 kan du också det eller du måste försvara henne för hon stödjer dig i din kamp mot islam?

  Just under när hennes man skaffade sig en ny fru började hon skriva artklar mot islam. Du behöver inte vara ett geni som mig för att förstå vad det beror på…

  3. När man tar av sig slöjan, blir dumpad, börjar skriva emot islam och muslimer är nog inte ens i närheten av dina magproblem och att du inte tål burrito. Hade du dock ätit den hos mig och börjat skriva om mig eller om burritons kvalitet just efter ditt toabesök då hade jag och alla andra med fler än 2 hjärnceller insett att det ju måste ha något att göra med mina kockkonster eller burritons kvaliet. Ser du sammanhanget?

  4. Hon sa det i tv men inte använde hon ordet mesig nej. Där har jag fel sorry att jag sa mesiga?
  FEl jag säger att hennes nuvarande åsikter öbrjade dyka upp när hon skildes från sin muslimske man som tog sig en ny fru.
  Jag har ofta skrivit om iranier som drömmer om gamla goda tider med SAVAK och Shahen och de ogillar islam, muslimer och irans regering pga Irans regering och deras kamp mot Shahens värderingar. Då såg jag inte dig komma och beklaga dig över att jag är rasist mot iranier eller gud vet vad…
  Du kör dina små tricks och tror att du kan dupera mig..visst du lyckas med mindre begåvade som dem som läser din blogg. Faktum kvarstår att hon förändrades just när hon blev dumpad.
  Sen om hennes “omvändelse” berodde på det eller ej är väl bara spekulation..men jag föredrar att tro på den såsom många av hennes exvänner.

  Så du hade fel om nr 3 och om nr 4…
  (alla hävdar ju att MO fäörändrades efter det som hände i Gaza) varför tar du inte upp den saken?

 16. Nima Dervish 01 maj 2009

  Btw, du skrev: “Jag förstår att du gillar henne, ditt ogillande av muslimer och islam färger dig”.

  Hahaha, detta är roligt. Cirka sjuttioelva gånger har jag skrivit att jag inte ogillar muslimer. Jag skrev det i min senaste kolumn just denna vecka. Och ändå snackar du om att jag ogillar muslimer. Vad säger det om din läs- och förståelseförmåga? Om din enorma koll? 😉

  Jag säger det igen: Jag ogillar inte muslimer. 🙂

  Jaså, inte tillräckligt tydligt?

  Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar inte muslimer. Jag ogillar INTE muslimer.

  Gick det in nu? 😀

 17. Bahlool 01 maj 2009

  Om det går som en anka, talar som en anka, klär sig som en anka..då är det en anka. Dilsa är inte islamofob, det är inte du heller..du skrev i Aftonbladet negativt om palestiniernas kamp, du skrev i din blogg negativt om muslimer men nej..du är inte islamofob och du ogillar inte muslimer. Du har hånat och häcklat muslimer i din blogg (sist jag var där var det något om nakne medlemmar i irans regering)
  Du är ett praktexempel på varför Iran måste stödjas. Du är en hycklare av värsta sorten…Tyvärr har du svårigheter att förstå det här för du lever i din egna drömvärld.
  När har du skrivit positivt om islam eller muslimer? Länka gärna?

 18. Nima Dervish 01 maj 2009

  Hahaha, har du verkligen svårt att förstå det eller spelar du bara oförstående? Att häckla medlemmar i Irans regering är häcklande av *medlemmar i Irans regering*, inte av muslimer. På samma sätt som häcklande av en KD-politiker inte är “häcklande av Kristna”. Ska göra Svenska kyrkan uppmärksam på den enorma kristofobin i Sverige. Svenska, nej flåt, kristna politiker i Sverige kritiseras och häcklas varje dag. 😉

  Jag har hånat VISSA muslimer, men då pga deras korkade handlingar eller åsikter. Samtidigt har jag varit och är kompis med andra muslimer, detta för att de är vettiga och trevliga. Deras “religion” är sekundär och om jag gillar eller avskyr dem beror på hur korkade eller smarta de är.

  Äh, jag tänker inte sitta och försöka övertyga en kille som pratar om talande och påklädda ankor (!), du får gärna tycka att jag är självaste Antikrist, det rör mig inte i ryggen. Jag gjorde dig bara uppmärksam på att du inte läser, inte förstår, inte tar till dig, inte har koll. Du ser världen genom dina färgade glasögon och formar din bild av världen.

 19. Bahlool 01 maj 2009

  Så du kan inte visa mig ett enda inlägg där du försvarat islam och muslimer? I rest my case. När en person gång efter gång skriver inlägg om muslimer i dåliga ordalag men samtidigt säger om sig själv att han är inte islamofob visar bara på det hyckleri vi talat om.
  Ett enda inlägg..det kan inte vara så svårt herr dervish 😉

 20. Nima Dervish 01 maj 2009

  Hey, kan man få gå ut ngra min. och köpa cigg? Tålamod min son… 😉

  Dessa finns inte länkade längre, men i city.se klicka på “City som pdf” och kolla rätt datum så ska det nog gå bra.

  Stockholm City 050712
  Stockholm City 051004
  Stockholm City 060627 (denna bör du definitivt kolla in)
  Stockholm City 060725

  Dessa har legat ute på aftonbladet.se. hela tiden: orkar inte länka, lite får du anstränga dig.

  Aftonbladet 060818
  Aftonbladet 070330 (redan då förklarade jag vissa saker, men ändå har det inte gått in hos en del)
  Artikel från 070428 om Rosengård
  Aftonbladet 080314
  Aftonbladet 080912

  Det roliga är att ALLT detta HAR jag redan skrivit om på bloggen… detaljerat. Med utdrag och citat. Ack sweet deja vu. 😉
  God natt. Må natten i ditt sinne skingras en dag.

 21. Nima Dervish 01 maj 2009

  PS.

  Du skrev: “ett enda inlägg där du försvarat islam […]”

  Eeeeh, varför i hela fridens namn skulle jag försvara ISLAM om jag tycker att det är en crappy religion och alltid har hävdat det, vilket är själva huvudanledningen till att du ogillar mig?! Varför skulle jag göra det? Hur får du ihop det?
  Din kommentar är som att jag skulle kritisera Omar för att han inte försvarar ateismen!!
  Hahahaha, ya rabbiii, ni killar alltså…

 22. Bahlool 01 maj 2009

  Ouch..där fick jag så jag teg. Jag slutade läsa din blogg en längre tid sedan så jag missade det här. Jag ser ingen natt i mitt sinne 😉 Alla måste inte vara naiva och “fredsälskande” som dig för att vara upplysta. Jag ser upplysningen inom islam och hos det muslimska värdesystemet.

 23. Bahlool 01 maj 2009

  Skillnaden är att islam inte är en crappy religion. Vidare är också skillnaden att du inte ser ateister jagas och utses till monster såsom man gör med islam och muslimerna. Muslimernas situation i väst och det västerländska systemets syn på islam har lett till att folk förbjuds ha slöja på sig, att man ses som femtekolonnare och att partier som SD går starkt framåt.
  Jag anser att nazismen och fascismen är crappy, men vi har inte 1.5 miljarder människor som är anhängare till dessa system. Vi ser inte heller att 1.5 miljarder människor förföljs, angrips, bevittnar hur deras länder ockuperas för att de är ateister.
  Så du anser inte att islam har positiva influenser?

 24. Mohamed Omar 01 maj 2009

  Bahlool,

  Argumentera inte med Nima. Han är bortom all räddning, han har sålt sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *