Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Länge leve Kurdistan!! NOT!!

Nåja varje gång jag skriver om dumskallarna som vill ha en egen stat och som skryter om att de har en egen stat, en stat utan pass utan erkännande och utan statsskick eller konstitution, så får jag en massa besökare..så varför inte utnyttja det..SÅ HELL NO TO KURDISTAN!!

Några av dräggen hånade Profeten Muhammed..visar vilken nivå kurdisk nationalism har nått.  Vidare så ökade hedersbrotten i norra Irak, pga kurderna fick självstyre..vill vi verkligen se fler flickor mördas? Pele och många andra stackars flickor mördades, för att de tillhörde en kultur, en kurdisk kultur, som bejakade nationalismen och som var och är emot religonen.

Det är naturligt att några getknullare älskar att håna Profeten och dennes heliga familj. För Muhammed var emot nationalismen och var emot denna hederskultur. Araberna var och är inte mycket bättre, eller jo lite bättre, då vi har en religion som är emot allt detta, förtryck av kvinnan och förtryck av de svaga. Vill jag verkligen se mina gamla hemtrakter i norra Irak, omvandlas till ett näste för hedersmord och hedersförtryck? Nej tack…En islamisk stat, med lika rättigheter för allt och alla i landet, om de är kurder, eller araber, ska inte spela någon som helst roll.

10 kommentarer

 1. Umm Elias 29 april 2009

  Hej igen, är tillbaka efter mitt avbrott.

  Ville bara säga att jag håller med här.

  Var på ett föredrag idag där en kvinna stod och pratade om landet kurdistan i en timme, samtidigt som det låg en uppdiktad karta på OH. Efter dryga timmen fick hon frågan, “men är kurdistan verkligen ett land?” Behöver jag säga att det inte blev något svar utan en berättelse om hur det var fram till 1924.

 2. Bahlool 29 april 2009

  Syrran!!! missed you !!! salams 😉

 3. stoltkurder 06 maj 2009

  Jag råkad se den här äckliga sidan. Vi är inte ni tjuva. ni som bara sitter hemma och stjäla , råna banker eller tigga bidraget ni får av det svenska staten. Kurdistan är ett stort land och befolkningen är mer än 43 miljöner. Men landet är ockuperat av fyra stränga äckliga, errorister länder. De förtrycker, dödar kurder varje dagra. Era mamma knullare ni kan kämpa för er själva. Ni arabar kan aldrig utvecklas, ni är alltid mot framsteg, ni har aldrig haft utvecklings arbeta utan ni kämpa för att producera bomber och begå självmor, ni kan uppmuntra folk att begå själv mor för den jävla muhamads skull. Ni har aldrig haft samhällsutveckling. Era djävlar reaktioner ni säger att ni har religion som är mot förtryck av kvinnor?? Vilka idiot religion den idiota muhammad som gifte sig med nästan alla kvinnor som han tyckte om utan hade respekt för de andra fruar han hade samtidigt. är det kvinnorsrätt? tycker du din mamma knullare. Om du är en vanlig människa kan du inte brätta lite om anfal. halabja mm. Alltså 182000 oskyldiga människor begravdes levande av den blod sugare sadam. Eller 5000 människor dödades synlig med kemisk bomb. En sak måste ni veta att ni vet inten om människorsrättigheter. I era familjer är det viktigasta som ni lärar er är att bara vara aktiv att slåssa, stjäla, råna, döda,hata, med många mera. Är det förtryck mot kvinnor när ni tar ett stor tyg på era kvinnor och de måste bär tjock slöja och tjock kläder medan era män är otrogna och leta efter andra kvinnor. Om jag hade var du skulle jag skäms….. så du bär dig åt………………………..

 4. Bahlool 06 maj 2009

  lär dig svenska tack? Försökte förstå vad du skrev..men det gick inte så bra..vad gör du här om du är så stolt kurd 😉 Har inte du någon kvinna att mörda? Din syster? Din fru? Din mamma?..Du får gärna ha email som heter arabhora..men snälla rara..de enda horor jag sett var verkligen inte arabiska..du vet vilken grupp de tillhörde..därför ni skjuter dem hehe
  Vi såg ju vad kurder gjorde i Turkiet där de slog ihjäl över 40 stackare som var på bröllop…

 5. Kurd... 28 juni 2009

  Wow,, mycket starka känslor… Detta är vad jag kallar för dålig uppfostran ni har fått… Vare sig man kan svenska eller inte, spelar ingen roll. Vare sig man är kurd eller utomstående, spelar ingen roll. Vare sig man är muslim eller inte…. Det spelar ingen roll.. Människor över hela världen är olika.. det finns bra kurder, det finns dåliga kurder, liksom alla nationer och städer. Det finns dåliga och så finns de som är bra… Sedan vad är bra är en åsiktsfråga… Om jag ska börja med dig bahlool.. Är du säker på att alla kurder skulle vara kapabla av att döda sina nära och kära? Vad säger du om jag säger att alla tyska är nazister? Läs lite om Kurdistan som inte ens är ett land, men fungerar nästan bättre än många länder, U-länder då… Jag är kurd och muslim, innebär det att jag inte får vara stolt kurd fast jag är bosatt i Sverige? Jag brukade tänka att svenskar är högutbildade, mänskliga och humana, men det finns bra och dåliga människor i alla samhällen. Där kommer du in, min kära vän.. När det kommer någon från Kurdistan som fått så mycket skit från sina grannländer, får skit även idag, är det svårt för den personen att smälta in i samhället, för att de får för mycket på en gång. .. Och helt plötsligt har de fått självstyre och menar ni då att de ska leka som värsta Svenska staten… Det tar tid för ett land som Kurdistan att bli som Sverige! Eller Bahlool? Var det så att efter medeltiden blev Sverige så som det är idag? Vet du ens något om ditt eget lands historia? Visserligen så är Stoltkurd lite efter i utvecklingen, annars använder han ett vårdare språk, men åtminstone kan han om sitt eget land. Bahlool. du verkar veta lite för mycket om Muhammed och Islam också. Var i Koranen står det att Gud är emot nationalism.. Det står klart och tydligt att Du ska försvara din religion, Din familj och Ditt Land!!!!

 6. Bahlool 28 juni 2009

  Att försvara ditt land är inte i betydelsen att du ska vara nationalistisk på samma sätt som vi sett hos araber/kurder och tyskar, utan att du ska försvara din hembygd mot invasion och förtryck. Att tillhöra en stat med andra folk är knappast ett förtryck. Nationalismen som pyr hos kurderna (och hos många araber) är av ondo. Det är den som lett till den försvagning vi sett i dagarna. Vi ser i dagarna hur man fördriver folk från sina hem för att man tycker att de tar ens land (hänt tiotusentals arabiska och turkiska irakier i norra Irak)
  Vi är en ummah och det är det jag försöka komma fram till är en bra lösning för folken i mellanöstern.

 7. marie 28 juni 2009

  Nationalism betyder att man upphöjer sitt eget folkslag över andra folkslag och påstår att man är bättre, vackrare, smartare, “utvald”….osv.

  Ville bara poängtera det då en del tror att nationalism är detsamma som att vara patriot.

 8. Bahlool 28 juni 2009

  Exactly…jag bröt igår med en vän för han var för nationalistisk och försöker antyda att irakierna, lider, för vad iranierna gjort dem..på frågan hur han ser på att irakierna anföll Iran på order av Saddam, hade han inget att komma med..det som sker i Iran, är Allahs straff för vad iranierna gjort irakierna..suck och dubbelsuck..

 9. mmm 22 juni 2010

  Kurdistan tillhör inte araber, turkar eller Perser, med den nya generationen som lämnar islam bakom sig lyckas VI att driva ut fienden från KURDISTAN

  En fråga vad har islam gjord för kurderna, vart var ni när saddam begravde tusen tals kurder (barn, kvinnor och äldre). Det ända har ni i tankarna är att befria Palestina.

  Vi har inte sett nåt från er araber som vi kan säga tack så dra åt helvete med er!!!

 10. Bahlool 23 juni 2010

  mmm..lol? Ända ni är duktiga på är att mörda stackars kvinnor som inte lyder er hehe..Lämna islam hur mkt ni vill, lyd Israel hur mkt ni vill..men eget land? Det kan ni bara drömma om..Varför är du i Sverige om du älskar “kurdistan” så mkt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *