Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Susan Boyle och våra fördomar

Alla som såg henne, inklusive mig, tog ställning emot henne. Hon var inte den skönhet man förväntar sig av en kändis. I programmet Britain has talent, överraskade Susan Boyle allt och alla med sin underbara sångröst. Jag själv tittar inte på såna program men min syster uppmanade mig att se det här på youtube..Tyvärr kan man inte bädda in det i min blogg så ni får bege er till youtube för att lyssna.
Våra fördomar hade kanske stoppat oss från att njuta av hennes sköna röst.

3 kommentarer

 1. Susanne 27 april 2009

  Haha ja min bror fick mig att kolla efter klippet på youtube aswell.
  hon har verkligen en underbar röst

 2. Bahlool 27 april 2009

  bäst var hur de förvånades hahaha

 3. Zosori 28 april 2009

  Tycker det är så himla löjligt att folk dömer ut sina medmänniskor så där, tyvärr tror jag inte det här med Susan kommer ändra folks tankar. många kommer nog se henne som ett undantag och nästa gång de ser någon i deras ögon annorlunda så kommer historien upprepas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *