Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

4 kommentarer

 1. mammamarie 27 april 2009

  Men… är det inte likadant i Sverige? Att Islam är dem mest växande religionen? och även religion no.2 i Sverige?

 2. Bahlool 27 april 2009

  hmm jag vet faktiskt inte försökte leta upp det men hittade inget…

 3. Tommy 29 april 2009

  Är väl inte så konstigt om Islam vinner mark i Australien,, 1. hög invandring från Muslimska länder, högt barna födande, och Islam e mode religionen i västevärden just nu, preciss som förvirade och osäkra människor gick med i allehanda kristna och hindu sekter i väst värden föra årtiondena så atraherar Islam denna grupp människor idag.

 4. Bahlool 29 april 2009

  Tommy poängen är att det är just konverteringar..jag tror det är stor skillnad på vanliga sekter och islam. Islam har så höga krav på en person och så skilda trossatser att det är svårt att se liknelser med sekter.
  Tron är mellan dig och Allah..i sekter är du mera underställd någon guru eller så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *