Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Horor

Några ”muslimer” gick och begick två självmordsattacker. En av dem mot iranska pilgrimmar och ett annat attentat mot poliser som delade ut mat till behövande och hemlösa…run 80 döda idag.

Jag är förvånad över att människor kommer till min blogg och säger att shias inte är muslimer..eller att jag gör fel när jag fördömer de här hororna, de här asen, de här äckliga fula och äckelframkallande wahabiterna. Jag kan bara säga, att nästa person som försvarar dem, får en känga i röven.

Det är några som menar shias är inte muslimer, för att de inte älskar alla vänner till Profeten, utan väljer att gilla bara dem som man anser var rättfärdiga..men vad säger ni om de här terroristerna? Förbannad må alla vara som skadade den heliga Profeten Muhammed. Förbannad må alla vara som bekämpade honom, hans familj och hans sanna vänner. Förbannad må alla vara som stödjer, hjälper eller älskar deras fiender. Förbannad må alla wahabis vara, som spiller muslimskt blod på daglig basis.

Shia Zindebad!!

2 kommentarer

  1. Tasnim 25 april 2009

    Haller med dig att det ar for hemskt.. fast det uttrycker racker ju inte till..
    Vad ar forresten en wahabit? Har hort uttrycket manga ggr men aldrig stott pa ngn som kallar sig for det..

  2. Bahlool 25 april 2009

    wahabit är benämningen på en grupp som startades på 1700 talet, de är takfiris, kallar alla muslimer som inte föjler deras syn på islam för kuffar, och har genom detta tillåtit att mörda dessa. Jag tror jag skrev en presentation om dem som heter takfiri (sök under takfiri isåfall)
    såna grupper har sina rötter i gamla tiders Khawarij, som bekämpade Imam Ali vid nahrawain och idag är det talibanerna och salafis som är dessa grupper och som får sitt stöd från SaudiARabien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *