Press "Enter" to skip to content

Signalen till Israel

EU: ”Iran har kränkt FN:s värdighet” | Utrikes | SvD.

EU fördömer mördandet i Darfur.

EU fördömer mördandet och rasismen i Zimbabwe.

EU är gladeligen med på bojkotter och embargon mot Iran.

EU är hårda mot en mängd småstater som begår brott mot mänskligheten. Man fördömde att Kuba fängslade några oppositionella och avbröt samarbetet.

Men vart är EU när det gäller Israel? När Israel massakrerade barn i Gaza, belönades de med utvidgat militärt och tekniskt samarbete. Israel belönas för sin rasism, apartheid och sina attacker mot civila ockuperade och förtryckta palestinier.

Signalen till Israel är uppenbar. Fortsätt ni, vi står bakom er och USA i deras brott mot mänskigheten. Signalen till den muslimska världen är också klar, våga inte yttra er om Israel, för Israel är vår vän och de får mobba, mörda, och våldföra sig på ockuperade människor. Signalen till världen är även den klar och tydlig. Vad ni anser och tycker spelar ingen roll, vi är bakom Israel och vi är även hycklare, för vad Israel gör är inte er ensak.

Alla stater är lika, men vissa är mera lika än andra..

Låt oss titta på det här ur rationell synpunkt. Vad skulle vi göra om det fanns en stat som ockuperade och mördade civila normänn? Vi ser ner på palestinierna och vi ser upp på sionisterna i Israel. Israel består av ett folk som led under andra världskriget, därmed har de dispans. Synd.

10 Comments

 1. Nisse
  Nisse 22 april 2009

  På varje Israel går det 200 Muslimer, allting är israels fel. Alla Muslimer är totalt oskyldiga till allting. Det är synd om dom, dom är fredliga med sin religion som lever efter “Mein Korans” regler och ideer.

  Islam är fred, det kan vi se i Somalisa, Eritrea, Iran, Irak, Afganistan, Egypten, Libyen, Syrien, Jemen……….

  FN måste läggas ner, eftersom FN har blivit demokratins fiende, och byråkratins främste utövare. UN som det heter på Engelse, betyder numera:
  UNITED NOTHING”

 2. Bahlool
  Bahlool 22 april 2009

  Ja nisse..allt är islams fel, allt är muslimers fel, alla problem i världen är pga islam..suck..Att FN ska bort beror på att det använts och utnyttjats av dig och dina gelikar som hatar islam och muslimer

 3. LilleV
  LilleV 22 april 2009

  Det här med 200 mot 1 är ju palestinierna som satte från första början, i alla 61 år som staten Israel har existerat är det just de vilkåren som palestinierna har satt vid fång ut byte. 1 Israelisk soldat mot 200-300 hundra av deras fångar som sitter i israel. Då anser de själva att 1 judes liv är mer värt än deras egna.

  Sedan vilen fred? Somalisa, Eritrea, Iran, Irak, Afganistan, pakistan, sudan? Var ifrån hör vi inte alltid ständiga attacker ifrån? Jo de länderna, personer som spränger sig i civila folkmassor i allahs namn. Jo men det är fred. Att kast syra i ansiktet på skol flickor för de är flickor är ju också bra. Tummen upp Islam. Sedan är den i grund oc botten fredlig, men utnyttjas.

  Sedan finns det bildbevis när Hamas tar, då menar jag ordagrant, tar barn från gatan som de sedan använder som mänskliga sköldar. Var är artiklarna om alla bar som dödats av självmordsbombare på deras skol bussar i israel? var skrivs det? Just de jag de stängde gränserna så inte fundamentalister kunde komma in i landet och gör dessa illdåd längre.

  Sedan att systematiskt och medvetet döda 6 miljoner alttså 6 000 000 civila judar kan aldrig jämföras med ett krig där man dödade 1500 pers varav de flesta milismän/ terrorister.

 4. Bahlool
  Bahlool 22 april 2009

  LilleV Skulle du gilla att man tog över 50% av ditt land? Knappast..det sitter tiotusentals fångar i israeliska fängelser. För att få loss alla måste man alltså kidnappa 10 000tals judar.
  Vad har islam med folk som missbrukar den att göra? Så ska du vara ansvarig för de illdåd som begås i demokratins och frihetens namn (USAs krig tex) ? nej. Egypten och jordanien har ju fred med Israel. Dock vill israel inte ha någon fred. Ett förslag från 2002 från arabernas sida är det bästa de kan få, mend e vill inte ha det…

  Stängde gränserna? De har roffat åt sig land olagligen och du förväntar dig att palestinierna ska acceptera det? Vad hade du tyckt om jag satte din familj i ett fängelse, tagit ditt land och låtit dig sitta i ett öppet fängelse, där du inte kan eller får komma ut? Jag hade bestämt vilka saker som kommer in i ditt lilla fängelse och ifall du gör motstånd, ja då skjuter jag ihjäl dina vänner och resterande släktingar.
  Självmordsbomberna slutade för att Hamas sa vi slutar..inte pga denna sjuka mur.

  Mördandet av araber har i över 60 år pågått..och det har dött många många i denna konflikt.

 5. Inte så enkelt
  Inte så enkelt 23 april 2009

  “När Israel massakrerade barn i Gaza, belönades de med utvidgat militärt och tekniskt samarbete.” är en ganska skev omformulering av verkligheten.

  I verkligheten var samarbetet på gång långt innan attacken mot Gaza.

  Jag tror de flesta tänker 2 gånger eller fler innan de sticker handen i getingboet (mellanöstern) nu för tiden.

  Mellanöstern tycks helt enkelt inte kunna lösa sina egna problem.

 6. Bahlool
  Bahlool 23 april 2009

  Samarbetet var på gång men det borde ha stoppats. Många länder hade samarbetsavtal eller avtal på gång med Iran, men man stoppade dessa när Iran började utveckla kärnkraft. Frågan är varför tillåts det med Israel?
  Man behöver bara kräva av Israel vad man kräver av andra stater, att de följer avtal och folkrätten. Du kan inte tillåta en stat att inte bara ockupera land (västbanken och gaza enligt FN resolutionerna) utan att även bygga på detta land.

 7. Tor
  Tor 23 april 2009

  Både Västbanken och Gaza remsan är okuperat territorium det kan ingen komma ifrån vidare okuperar Israel Golan Höjden trots erbjudande om en lika permanent fred som den Israel har med Egyptien från Syrien. Båda sidor begår fruktansvärda brott så att säga att nån sida är oskyldig är hykleri. Nån riktig lösning finns nog inte men att godkänna och stödja Israel okupation genom att bortse deras brott är lika förkastligt som att stödja de Palestinska terror organisationerna som utför attacker mot Israel.

  Om det inte finns nån bra lösning varför inte en som ingen är riktigt nöjd med skapa en Palestinska sts av Gaza och Västbanken som Israel får utrymma helt, vidare får Israel utrymma Golan höjden. Risken att Israel blir angripen av flera arab länder har försvunnit sen Egyptien slöt fred i utbyte mot att de fick tillbaka Sinai, Syrien är inget allvarligt hot speciellt nu när Israel har kärnvapen.

 8. Bahlool
  Bahlool 23 april 2009

  Det är precis det araberna erbjöd Tor. Alla skulle gå med på fred, däribland Hamas, om man återgick till 67 års gränser, något som FN krävt

 9. Proud Lebanese
  Proud Lebanese 23 april 2009

  många svenska styrs av deras media! de vet ingenting om världen, särskilt Mellanöstern! Araberna är inte emot judar utan mot Israel. Vi har judar i Libanon. But the european jews are worth more than the lebanese jews an arab jew is not like an aryan europian jew isn’t it? it seems!
  Israel är inte en demokrati när de okkuperar ett land och en nation av människor. There were many holocausts against the palestinians, men palestinierna är araber och araber är råttor. Detta är vad svenskar tror. Rasism är inne i sin ariska rasen!

  I cannot wait to move out from this country och flytta till Libanon nästa år!
  el3onsoreyfeh felteneh ew emkatarah bel elsweed

  il s’agit d’une maladie

 10. Proud Lebanese
  Proud Lebanese 23 april 2009

  Islam är inte problemet, vi har islam och muslimer i Libanon. vi lever i tolerans och harmoni med kristna. Problemet är ockupationen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *