Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Finns det någon som gillar mig?

Min historia är rätt brokig och lång…

Jag började med Muslim.nu många många år sedan. Då försökte jag på lunarstorm, att skapa en bas för muslimer på nätet, att yttra sig och förmedla fakta om sin tro. Folk var stora i orden..men när det blev allvar, så syntes bara en person till, Bahlool. Utav ett tiotal personer, så fanns bara jag kvar..jag försökte verkligen..men till slut tröttnade jag.

En vän, eken, skapade hemsidan åt mig och jag uppdaterade, översatte och svarade på mejl. Intresset var stort. Enda muslimska sidan på svenska som inte var wahabi…Till slut försvann orken och den började igen med mitt bloggande..efter mycket om och män var planen att mohamed Omar skulle skaffa fram pengar för en papperstidning..redan då sa jag åt honom att tidningar inte funkar..utan bättre en nättidning.

Det visade sig att sponsorerna drog sig ur..så över en natt gick jag samman med MO och med Daniel och vi skapade MuslimNytt.

Även här försökte vi be folk om hjälp..många sa ja..många svarade inte ens..då menar jag ”respektabla” muslimer..de orkade inte svara ja eller nej..jag bad om deras gamla artiklar, ingenting.

Så vajre gång vi skrev till mejlinglistor, bad vi om att folk ska hjälpa till..nada..nu går vissa ”shias” och skapar en ny tidning…och en av de jag trodde vara mina vänner, går med dem och jag kan bara säga ni kommer aldrig förändras.

Var det så svårt att hjälpa oss göra en bra tidning?

7 kommentarer

 1. Rog 19 april 2009

  Gilla dig? ge mig en hundring så kan jag tycka om dig som om du vore min bror haha

 2. Bahlool 19 april 2009

  bah du är som en prostituerad!!

 3. Rog 19 april 2009

  Ne jag är sosse, eller var det Sverigedemokrat, kommer inte ihåg. Vad vill du att jag ska vara?

 4. umzacharia 19 april 2009

  ahhhh!!! Jag har ingen tid,annars så skulle jag skriva nåt…..

 5. Nicklas Eriksson 19 april 2009

  Jag gillar dig, Bahlool.

  Tror visserligen fortfarande att du är lurad, men det förändrar inte saken. Av alla religiösa jag har pratat med på nätet är du den överlägset vettigaste.

 6. Bahlool 19 april 2009

  hahah du har dålig smak vännen därför 😉

 7. j 28 april 2009

  salam broder,

  jag kanske kan hjälpa dig, maila mig eller adda mig på msn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *