Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

EU-valet SD och den muslismka problematiken

Vi, vi som känner samhörighet med Sverige.

Vi, vi som bekänner oss till islam.

Vi, vi som tänker, agerar och önskar en förändring.

Vi, vi som älskar friheten och demokratin men ser problem i den svenska demokratin och i den svenska friheten.

Vi, vi som har möjlighet att agera, att uttrycka oss och att få folk att lyssna, måste ta vårt ansvar. Vi måste agera för att fler muslimer agerar.

Nu bestäms så mycket av människor, som inte har vårt bästa för ögonen.

Det sägs att det finns 400 000 muslimer i Sverige, av dessa är drygt 100 000 aktiva i olika muslimska organisationer. Borde inte dessa kunna agera som en röst i lobbyverksamhet?

Vi måste ta tag i vår omvärld och vi måste få en allians med andra som delar vår värdegrund, och försöka få lite inflytande. Det är det som skrämmer SD och andra rasistiska partier, dessa hävdar att vi inte har rättigheter, att vi inte hör hemma i Sverige. Att de är mera svenskar än vi. De menar att de värderingar vi stödjer och älskar, är emot den svenska värdegrunden.

Vi som muslimer måste agera, inte för vår skull men för våra barns skull. Många av oss är konvertiter, många av oss är invandrare, många av oss är andra generaitonens invandrare. Vill vi verkligen vakna upp i koncentrationsläger? För det är precis det som kommer ske när vi tillåter islamofober och rasister ta över makten i Sverige.

Ett land består inte enbart av de som säger sig älska det, utan även av dem, som verkligen älskar det. Jag älskar Sverige.

Jag kommer inte flytta härifrån, så varför ska jag ge SD och andra brunskjortor makten att ändra på mitt liv? Varför ska jag tillåta dessa få makt att ta bort mitt svenska medborgarskap? Varför ska jag ge dem makten att förbjuda mig att tro på en gud vid namn Allah, eller att ge dem rätten och makten att förbjuda slöjan? Att förbjuda moskéebesök?

Islam är del av Sverige. Vi måste agera..vi måste stoppa dem, genom att lägga vår röst på rätt sida i valet. I både EU-valet och i Riksdagsvalet nästa år.

Det var den stora massans tystnad, som ledde till att Bush, Saddam, Hitler, Stalin och andra drägg, kom undan med att frånta vissa grupper deras rättigheter och deras mänsklighet och värdighet.

När en person skriker, hörs det då? När 100 000 muslimer ryter, hörs det då?

6 kommentarer

 1. Rog 18 april 2009

  Nej fasiken NI kan inte organisera er. Tänk vad rädd Thoralf skulle bli då. Det skulle bli ett läge då han gör i byxan, å tänk dig rubrikerna. SDledamot sket ner sig, skyller på muslimerna. Hua..

 2. Bahlool 18 april 2009

  du skulle knappast gilla tanken att muslimer förenar sig 😉

 3. Rog 18 april 2009

  Jag gillar att människor skapar grupper och skapar tryck på samhället. Det är en av stommarna med demokrat. Dock har jag mina dubier då det kommer med en religiös ide kring det hela. Men nu har vi demokrati och vissa rättiheter. SÅ vad måste jag göra, anpass mig efter detta.

 4. Proud Lebanese 20 april 2009

  Bahlool tack så mycket att du tog bort mina kommenterar! Vi ska inte bruka, vi måste bekämpa السويدش دموكرات! i’m saying it! mesheen ma yefhamo

 5. Bahlool 20 april 2009

  I think you are wrong. Over 4% of the swedes support them and this will lead to them joining the Swedish Assembly. Thats why i am doing this, so more will open their eyes to these nazis

 6. 79:an Nilsson 10 maj 2009

  ISLAM = NAZISM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.