Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

3 kommentarer

 1. mammamarie 19 april 2009

  Helt freaking otroligt… men precis vad man kan vänta sig av folket i västvärldens mest idoliserade o största makt. Tänk att resten av världens folk vill efterapa detta tomma folk.

  Senaste 8 åren sorterade dom ut George W Bush som den bäst lämpade att leda folket…vad kan man då förvänta sig av de som inte ledde landet. Idag med Obama, som ännu inte egentligen åstadkommit något, men som är så beundrad – förmodligen bara för att han i allafall för sig med värdighet o tänker innan han talar…dom har inte höga krav på sina ledare…också precis vad man kan förvänta sig av dessa hjärnslöa typer.

 2. Bahlool 19 april 2009

  jag ville att bush skulle bli vald..han förstörde så mkt..men obama är farlig..han kan rädda USA och lyckas kanske starta krig utan att behöva bära skulden fö rdem. Titta bara på alla anfall på Pakistan..det bombas varje dag och han kommer undan med det.

 3. mammamarie 19 april 2009

  Eller hur… en ulv i fårakläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *