Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Durban 2

Sverige bojkottar FN-konferens om rasism – DN.se.

Ahhh Israel har än en gång lyckats komma undan. I Durban, i Sydafrika, lyckades man få uppmärksamhet på den rasistiska och facistiska staten Israels beteende mot det ockuperade palestinska folket. Då blev USA och Israel ursinniga.

Nu har vår kära svenska regering, den regering som är en av Israels bästa lydstater, lyckats med bedriften att få motståndarna till Israel, att ändra på texter så att de negativa orden om Israels ockupation, mord, rasism och försök till fördrivning av araberna, tas bort.

Israel är en av de hemskaste staterna i världen idag. Eftersom vår käre Sabuni, integrationsministern, är en av de mest fientliga personerna till muslimer och en av dem som försvarat Israel mest, valt att stoppa mötet på ministernivå.

Hela snacket om att odemokratiska stater tar över mötet är befängt. Det är sjukt att man vägrar ta upp Israels brott mot mänskligheten, det är befängt och sjukt och äckligt hur väst gång efter gång, räddar Israel undan all kritik. Än idag kvarstår Israels embargo mot det stackars palestinska folket. Än idag bryter Israel mot de mänskliga rättigheterna.

Jag tycker det är märkligt hur väst väljer att beklaga sig över diktaturer men väljer att försvara och skydda Israel från varje uns av kritik.

Vidare sägs det i artiklen att Storbritannien vägrat delta, för att staterna som deltog, velat anta en resolution som manat till att ockupation, kolonialism och slaveri aldrig får glömmas. Vad är det för fel på det? Vi får dagligen höra om att vi inte får glömma det som hände med 6 miljoner judar. Ändå får vi inte glömma det som hände miljoner och åter miljoner av svarta? Asiater?

Varför är 6 miljoner judar, viktigare än de många och återigen många miljoner slavar och koloniserade folken?

Varje fiber i min kropp retar sig över vår svaga regering och deras hyckleri. Det är sådana här hycklerier som leder till att man i Asien och Afrika börjat tröttna på väst.

Sverige skämmer ut sig, när de ororar sig över att man kallar Israel för en rasiststat, något de ju är när de behandlar araberna så dåliga och sätter dem i liknande bantustater som vita rasister gjorde med svarta i Sydafrika, eller när de angriper och mördar civila, för att sätta dem på plats.

Samtidigt som mördandet på palestinier pågick, så skrev man på avtal som gav Israel en otroligt bra ställning i relation till EU och deras handel och ekonomi skulle på det viset stödjas. Man menade även att man inte borde bojkotta Israel (högern sa det då). Man skulle föra en ”dialog”..varför för man inte en dialog med de stater i Durban II, som är emot Israel? Varför bojkottar man ett möte på grund av deras hållning till Israel, men man bojkottar inte ett land för deras mördande och fördrivande? Hyckleri…

Skäms Sabuni

Skäms Sverige

Skäms väst

6 kommentarer

 1. mammamarie 18 april 2009

  Vi, Sverige – o andra ”demokratier”, slår oss för bröstet o säger vi är FRIIIAAA länder!!! Men alla som verkligen hänger med – bara lite – i regeringens ”jobb” o dess inställning gentemot andra länder vet att vi är en lydstat under vissa regimer i världen. Allt ”vi” säger o gör kollar vi först med dessa länder om det är okej innan ett uttalande görs.

  Men tyvärr är svenska folket helt ogiltiga över vad regeringen gör om det inte direkt drabbar dom själva.

 2. Echo 18 april 2009

  Vad tycker du om hur araber behandlat svarta afrikaner de senaste fem hundra åren? Någon självkritik till muslimskt beteende?

  Skäms muslimer!

 3. Bahlool 18 april 2009

  Echo klart att muslimer eller araber ska fördömas för sitt beteende. Än idag finns det slavhandel i Afrika och det måste bekämpas med alla medel. Är min självkritik tillräckligt bra för dig? Skillnaden är väl ändå att jag fördömer detta, har du fördömt Israels beteende?

 4. Bahlool 18 april 2009

  du är rätt kul du..du vill jag ska svara dig sen säger du att du inte ska komma tillbaka för att läsa det..så varför skulle jag svara då? Är det lönt? hehe…om du kommer tillbaka svarar jag annars är det ju knappast någon idee 😉
  take are

 5. diabolus ex machina 19 april 2009

  Död och fattigdom åt Israels fiender. Israels sak är vår!

 6. Proud Lebanese 20 april 2009

  Bahlool tack så mycket att du tog bort mina kommenterar! Vi ska inte bruka, vi måste bekämpa السويدش دموكرات! i’m saying it! mesheen ma yefhamo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *