Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Muslimska krav?

hd.se – Ingen lösning på modersmålundervisningen.

På senare år har jag hört talas mycket om muslimer och deras hemska krav, allt från simtimmar för enbart kvinnor, till att de vill ha egen speciell kost i skolan. Vad hemskt det är, att muslimer ställer krav!!

Handikappade ställer krav, homosexuella ställa krav, pensionärer ställer krav, kvinnor ställer krav – allt det är ok, men fy om en muslim ställer krav.

Jag hade vegetarisk kost, och fick utskällning för att jag vägrade äta vissa rätter där. Jag var en av 2-3 st som åt den speciella kosten och mattanterna menade att de bemödade sig för min skull och att jag borde äta allt de la fram..Idag har vi många vegetarianer och veganer, de får egen speciell kost; det är acceptabelt, men inte att en muslim kräver det.

Simtimmar för kvinnor är ett hemskt krav. Hur kan vi tillåta det här?? Pensionärer har speciella timmar, och har vissa banor. På samma sätt finns det speciella simtider för studenter. Sånt bryr sig SD inte om, det de bryr sig om är att det är muslimer som vill dölja sin kropp för mäns blickar och önskar ha några timmar då och då då de får lära sig simma.

För att bekämpa dessa muslimer, menar SD, att man inte borde tillåta det här. Hellre muslimer som inte får motion eller simundervisning, än att de får den och kanske lever längre eller lär sig något nytt.

På samma sätt är det ju med slöjan. Man inför vissa restriktioner i vissa länder, för att avhålla beslöjade från att studera. Det blir ett dilemma för dessa tjejer, ska de studera, måste de ge avkall på sin tro. Om de inte vill ge avakll på sin tro, och vägra ta av sig slöjan, då måste de leva som outbildade. Man förpassar dem till fattigdom och okunnighet.

I några dagar har min syster Umzacharia, skrivit om konflikten på en skola, där man tillåter en libanesisk lärarinna mobba barnen och hjärntvätta dem med skitsnack om slöjan och om språk. Hon vägrar lära ut arabiska, men föredrar att lära ut sin egen libanesiska dialekt. Vidare försöker hon negligera islamisk tro och historia, genom att hitta på lögner om slöjan och dess historia.

Skolan tar lärarens sida, kommentarerna till artiklen tar skolans sida och alla glömmer att barnen har ett eget intresse, intresse av att lära sig arabiska, utan att behöva försvara sitt val att bära slöja, utan att behöva få bli hjärntvättade.

Undervisningen i hemspråk är en rättighet, mår barnen och föräldrarna dåligt av läraren, bör och måste hon bytas ut. Rektorn vägrar, och har valt sida i konflikten.

Frågan är varför? Han sparar pengar är ett svar, ett annat är att nu i de här tiderna där man kan stå emot islam och muslimerna, så ökar SD och deras anhängare i antal och i stöd. Vem kommer rektorn att rösta på?

6 kommentarer

 1. Rog 08 april 2009

  Det är väl ingen hemlighet att muslimer ska ta över Sverige med kvarglömda handdukar från badhus.

 2. umzacharia 08 april 2009

  Tack för att du tog upp ämnet här i din blogg=)

 3. Umm Elias 08 april 2009

  Bara en inflikning, på några mellanstadieskolor i min svågers stad serveras halal till muslimska barnen.

 4. Bahlool 08 april 2009

  det måste de servera Umm, att de gör en så stor sak av det är ju bara befängt. Hur är det med barn som är allergiska osv? Man menar att det är dåligt av de här ”invandrade” muslimerna, att kräva saker och ting..de ska veta hut!!

 5. Umm Elias 08 april 2009

  nej, de måste inte servera halal, de kan servera vanligt kött eller vegetariskt till dem. finns inga krav att skolorna ska leta reda på halalkött.

 6. Bahlool 08 april 2009

  sorry missförstod haha det är riktigt bra att de fått tag på sånt kött åt dem!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *