Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Islamofascism? Eller hur Dilsa duperade svenskarna

Kritik av religion får inte förbjudas | Brännpunkt | SvD.

Dilsa har gjort det igen, hon har än en gång visat sitt hyckleri och sin okunskap. I en debattartikel i SvD, så menar hon att den resolution som FN antagit, mot förtal av religion, är ett hot mot frihet och mänskliga rättigheter. Hon har än en gång ljugit, än en gång hittat på, än en gång felöversatt, med flit, för att bekämpa islam och muslimerna.

En kvinna som stödjer Israel, sitter här och talar om mänskliga rättigheter. Hade jag inte vetat bättre, hade jag trott att hon gick på droger.

Kritik av religion är något positivt, och mera om det kan läsas på MuslimNytt. Vad är skillnaden på kritik och på förtal? Vi får inte förtala personer eller folkgrupper, men vi får förtala religion? Var det inte förtal av andra religioner som ledde till att Europa gick ut i krig efter krig mot muslimerna? Kritik är inte bara bra utan av stor vikt. Vi måste ifrågasätta och kritisera, det är så Muhammed nådde upplysning, så nådde Budha förståelse och så nådde Abraham Allah.

Läser man kommentarerna så ser man att folk är okunniga. Någon talar om att en Ayatollah är ofelbar, en annan tar upp att någon grupp, på 40-talet, hade skrivit en skrift där de uppmanade att man ska sprida islam med svärdet..jaha?

Vad föranleder Dilsa Demirbag-Sten att återigen försöka förtala och ljuga om islam och muslimerna? Hon tar upp ”islamofascistiska” stater. Jag skulle gärna vilja se namnet på dessa, såkallade ”islamofascistiska” stater. Det finns 3-4 stater, som använder sig av sharialagarna och hududlagarna (lagar om brott och straff) men hon får det att låta som om alla de 57 staterna i en muslimsk samarbetsorganisation, är ”islamofacistiska” stater. Befängt.

Jag förundras att SvD tillåter en sådan person, att sprida sitt gift om och om igen.

På senare tid har man hört och läst om hur SD, spridit rykten om att det finns en islamisk komplott, där muslimerna, gått samman för att erövra världen. Muslimerna bombar varandra, slaktar varandra, bekämpar varandra, men de lyckades överbringa alla dessa motsättelser, för de har en komplott..de ska ta över världen och de lyckades få igenom en resolution. En resolution som inte enbart handlar om islam utan om alla religioner.

Jag vet inte när folk öppnar ögonen men de måste förstå att det finns andra planer i Dilsas skalle, än att hon vill kämpa för mänskliga rättigheter. Israel, hennes favoritland, har brutit mot många resolutioner, mot många mänskliga rättigheter och mot många krigslagar, inte har vi sett henne skriva en enda artikel eller debattinlägg om ämnet. Varför?

Jag försökte hitta ”islamofacism” i ordböckerna, ingenting. Enda stället jag hittade det på var på SDbloggar och islamofobiska hemsidor, nu vet vi i alla fall i vilket läger Dilsa Demirbag-Sten befinner sig. Jag råder alla att inte falla för Dilsas skitsnack och själva läsa på om ämnet och om resolutionen.

3 kommentarer

 1. mammamarie 06 april 2009

  Islam är förmodligen den enda religion/ideologi som uppmuntrar till kritiskt tänkande.
  Du ska inte be, fasta, betala zakat, osv bara för att dina föräldrar, make/maka eller omgivningen gör det.

  Gud accepterar varken bönen, fastan eller annat om du gör dom av ovanstående anledningar. Du måste själv ta reda på VARFÖR du ska göra det och på vilket sätt det är bra.

  Och Dilsa, för den delen, är bara en skabbig råtta som väl ingen kan ta på större allvar nu för tiden!!!?!

 2. Friskytten 16 april 2009

  FN-resolutionen är ett hot mot yttrandefriheten även om man läser originaltexten. Vem ska ha rätten att skilja på tillåten ”kritik” och otillåtet ”förtal”. Jag slåss inte för rätten att sprida rena lögner, men jag kämpar för rätten att skoja med, förlöjliga och skoningslöst kritisera vad som helst, även religioner.

  Som väl är så är resolutionen inte bindande, så vi kan helt enkelt skita i den i Sverige.

  friskytten.blogg.se

 3. Bahlool 16 april 2009

  Så det är ok för mig att skoja friskt med fördomar om svenskar och judar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *