Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sverige(o)demokraterna

I am back baby…var väl 3-4 som upptäckte mitt Aprilskämt..som vanligt, ingen läser mina inlägg. Utav 400 besökare, är det enbart 3-4 som läste hela artikeln.


I dagarna är jag uttråkad och hamnar då och då hos smårassarna, eller även kända som Sverige(o)demokraterna. Ja alltså en stolle från Helsingborg brukar säga Social(o)demokraterna på sin blogg, så jag kunde inte göra annat än anpassa mig och ta seden dit jag kom, och lära mig av denna stolle. Tack din söte kroat.

Vilka är dessa fähundar som säger sig representera svenskarna? Vad har de för agenda? De vann stort i Landskrona, när jag tittar på opinionsundersökningar så har de förlorat var tredje röst. De har inte lyckats göra något annat än bli kända för att snacka mycket och handla mindre.

I andra kommuner har de gjort sig kända för att trakassera sina motståndare, de försöker ta reda på vart de bor, vilka bekanta de har osv. Jag själv blir tillfrågad vart jag bor. De är så duktiga på att söka upp information, att de fått för sig att jag bor i Landskrona och att jag är alban…här talar vi alltså om människor som besöker min blogg dagligen, för att kunna anmäla mig. Suck. Jag har sagt det redan..jag är A R A B.

En av dem säger att hon eller han är stolt ”rassist”…så varför klagar SD när de utmålas som brunskjortor? Det är ju dit det lutar. Varje person som inte röstar, kommer att ge dessa rasister makten. Vill vi ha en ny demokrati? Vill vi ha en ny tid av Bevare Sverige Svenskt syndrom?

Vi är alla ansvariga för våra handlingar. Tror vi på ett liv efter det här, så kommer våra ord och våra handlingar vägas för och emot oss. Hur ska vi kunna tillåta att såna här individer tar över vårt land? Jag är stolt arab, stolt svensk, stolt muslim, stolt man. Om det här inte passar folk, så vet de vart de kan stoppa upp det.

Mina förfäder dog vid Uhud och vid Siffin, de förblödde på Kerbalas öknar. De revolterade, förföljdes, flydde, gömdes, torterades och mördades i 1400 år. Jag har sagt det förr..jag säger det igen..DET HÄR ÄR MITT HEMLAND..JAG VILL LEVA JAG VILL DÖ I NORDEN..passar det inte? Så boka en one way ticket till nordpolen. Där kan ni vara ensamma tills isen smälter och ni drunknar.

Jag råder alla att sätta sig in i situationen..är ni på väg att rösta på dessa rasister, så tala med mig jag bekantar gärna er med någon söt prostituerad som får er på andra tankar, jag betalar!!

hitler_portrait_cropLåt inte den här stollen få makten igen. Låt inte den här stollen styra Sverige. Låt inte den här stollens efterträdare bestämmma vårt lands framtid. Rösta, rösta blått, gult, rött eller oranget, men rösta inte på Sveriges brunskjortor!!

16 kommentarer

 1. Rog 01 april 2009

  Bravo min vän. Det är en röst och engagemang likt dig som behövs för att få dessa mörka själar att krypa ner under de stenar de hör hemma

 2. Darius 01 april 2009

  Shululul, hahaha!

  Alltså, varför slösar du tid igen på att skriva på den där kahbos blogg? Thoralf hycklaren, den lilla 50 åriga råttan som ska dö när som helst!
  Skit i han och de andra fake kommentarerna haha 

 3. Bahlool 01 april 2009

  lol men Darius min vän…deras besökare besöker mig och höjer mig i rankningen 😉

 4. Miss Piggy 01 april 2009

  Ohhh vad mörkt det var hääärrrrrrr då, ojojoj

 5. Bahlool 01 april 2009

  Det är tur du är här Miss Piggy så vi får lite ljus i mörkret…

 6. Fatima 01 april 2009

  Jag röstar inte på brunskjortor – LÅVIS!

 7. Darius 02 april 2009

  ahaha vänta vad fan menar miss piggy med mörkt? hahahaha snälla, du kan åtmistone ta bort den där feta jarak du suger på 🙂

 8. Umm Elias 02 april 2009

  Jag fattar inte, vem orkar pallra sig iväg till en vallokal bara för att rösta på hitlerwannabes? Kan inte vara möjligt.

 9. Bahlool 02 april 2009

  rofl hörde igår av dem att jag jobbar svart och bryter lagen..de har ingen fakta men mkt fördomar 😉

 10. Umm Elias 02 april 2009

  Jag tror du går på soc, jobbar svart OCH tar A-kassa och f-kassans pengar SAMTIDIGT, det är väl så ni gör? Mohaha. Man undrar ju hur du har tid o sitta här hela dagarna 😉

 11. Bahlool 02 april 2009

  uahahah de undrar samma sak Umm Elias..de vet inte om att jag har syskon som får slita..och de förstår inte att jag inte har några kunder på morgonen 😛 idiots

 12. Umm Elias 02 april 2009

  hehe, jasså nu har du avslöjat att du arbetar med affär iaf 😉 Eller det kanske de visste redan?

  Det är bra låt syskonen slita medan du bloggar 😀

 13. Bahlool 02 april 2009

  Jag sa åt dem att jag gjorde det..men de tror inte mig 🙁 de tror jag bor i en annan stad osv..för de är såååå skrämmande med sins Ku Klux Klan kläder 😛

 14. Umm Elias 02 april 2009

  hahahahhaahha, ja deras kkk kläder är förmodligen varselfärgade (lysgula)så de syns riktigt bra. Blir jobbigt för dem nu när solen dyker upp, svårt att urskilja deras lakansvita ansikten.

 15. Bahlool 02 april 2009

  märkliga är de uttalar rasistiska och islamofobiska uttalanden, men så är det bara ett fåtal av dem som erkänner att de är rasister..genetiskt underlägsna är de men menar att de är överlägsna..suck

 16. Umm Elias 02 april 2009

  Är det inte alltid så? En alkolist erkänner ju sällan att han/hon är alkolist, en hetsätare erkänner inte promlemet, anorektiker, överviktiga, knarkare..Ja istortsätt alla med någonslags sjukdom eller priblem brukar leva i förnekelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *