Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sverige Sverige fosterland?

Jag vill inte länka till nassarna, men jag dör av skratt. De verkligen är så patetiska som de låter. De försöker luska ut vart jag bor, vart jag är ifrån, vem jag är..STASI och Saddams underrättelsetjänst a la Sverigedemokraterna?

En har räknat ut att jag kom till Sverige när jag var 7 år gammal..HAHHAHAHA…en annan menar att jag är kvinna HAHHAHAHA..den tredje menar att jag inte hör hemma här för att hon eller han eller det, anser att jag har fel tro..HAHAHAHHA..läs och skratta lite, första är vilka hemska krav vi muslimer ställer..och sen mitt svar..resten är mest clowner som jag måste sätta upp här så jag minns senare, vilka människor det dock finns.

Postat av: Stefan K

För det första Bahlool så är jag inte med i Sd. Jag är en vanlig väljare som tidigare röstat på helt andra partier, men som nu kommer att lägga min röst på Sd.
Det finns rötägg bland alla grupper, helt klart och jag har inte sett att någon sagt något annat. Man ska inte dra alla över en kam för något som några av dessa rötägg gör. Tack Bahlool för att du också inser att Sd inte är ett rasistiskt parti p.g.a. de berömda ord som just nu florerar i media. Du verkar ha en bra insyn i de kriminella mc-gängens värld och hur får du gärna själv berätta. Mina antaganden bygger jag på ovan nämnda bok och de program som då och då visats i Tv. Inbrotten i din affär har begåtts av bl.a. 5 svenskar och då antar jag att du menar ”etniska svenskar”? Dessa var enligt dig själv pundare och därför knappast representativa för det svenska folket. Att tre av inbrottstjuvarna var zigenare säger dock betydligt mer om den folkgruppen och kalla det gärna förutfattade meningar om du vill, men personligen har jag aldrig haft en positiv erfarenhet av denna folkgrupp, tvyärr! Att du inte vill se kraven från muslimer innebär inte att dom inte finns, utan att du är dålig på att ta reda på fakta. Några exempel från min hemkommun:
Muslimska kvinnor har krävt egna tider i badhuset.
Muslimer kräver att deras barn ska få gå i andra skolor än i de invandrartäta man gör nu och dessutom bussas till dom med skattefinansierade pengar.
Muslimer har i insändare krävt att få ledigt från jobb och skola under muslimska högtider.
Muslimer har krävt att få egna menyer i skolorna.
Muslimer har krävt att skolavslutningar ska hållas på platser som inte inkräktar på deras religion.
Jag drar inte alla över en kam, men det här är krav som kommit från muslimer i min hemkommun under det senaste året. Visst ställer vi svenskar krav på våra politiker och myndigheter, men då kallas vi rasister och främlingsfientliga.

2009-04-01 @ 10:58:32

Postat av: Bahlool

Jag har blivit hotad av dessa MCgäng så ja jag är insatt 😉 Jag har även vänner som är med i många av dem.
Så pundare ”etniska svenskar, är inte representativa för svenska folket men 3 zigenare är representativa för alla zigenare? Så de fåtal som slänger stenar i Rosengården är representativa för alla invandrare och för invandringsproblemen?

Vad är det för fel med egna tider? Jag gick i skolan då hade pensionärer egna tider..menar du att ifall man ger rabatt till pensionärer så är det att tillmötesgå denna grupps krav och det är fel? Eller menar du att det är fel för att muslimer ställer krav på det samhälle, de ju är del av?

Enligt lagen har man själv rätt att välja skola åt sina barn..det är lag i Sverige inget som invandrare eller muslimer hittat på. Jag äger butiken i en liten by och här är det svenskar som valt skolor i andra kommuner och får ta bussen, som tar dem 1 timme, att komma till sin skola. Det är också skattefinansierat.

Sverige är inte kristet längre, ändå har vi helgdagar för kristna..om de får varför ska inte muslimer, hinduer eller buddhister ha den rätten? Jag själv jobbar på muslimska helgdagar så ser ingen stor grej med det här men det är ändå märkligt att du försvarar kristna högtider när Sverige är mestadels ateistiskt och att folk valt bort kyrkan.

Vi har veganer, vegetarianer osv..ska inte de få ha de maträtter de vill ha i skolan? Om de får välja den mat de vill ha, varför ska inte muslimer, eller judar ha den rätten? Förstår verkligen inte din logik i de här frågorna..
Sista kravet är befängt då en kyrka inte inkräktar på muslimers religion..du får gärna länka till nån artikel om det här för det är första gången jag läser om det här.

Alla de här kraven du tog upp är något som är alla medborgars rättighet…ditt problem är det gamla vanliga, att en grupp som ni anser är osvenska, ska få ha rätten att kräva och be om saker och ting…

2009-04-01 @ 11:28:48

Postat av: Tore

”Bahool”, dina kommentarer om gängmentaliteten, och dina ”vänner” där, får mig att tänka på hur du
i Landskrona har fått din försörjning. ”Fastigheter
företag mm”! Du är nog en riktig skummis, som myndigheten borde kolla. Dina vänner utöver ju
”skyddsverksamhet” bevisligen, och är du engagerad
i detta, förklarar detta dina sagor. Visst är du alban, ”bahlool”! Du har kommit till ”ditt himmel-rike”, där du fritt kan kalla oss för brunskjortor,
men i själva verket är en sådan.
Hur ser din skjorta ut? Är den svart som synden, med ”luva” för att dölja ditt ansikte? vid speciella tillfällen! Var det inte i Landskrona som
ett kommunalråd ville kalla på den ”speciella
skyddsenheten”, då invandrarna där levde ”rullan”!
Här i Sverige råder svensk lag, och passar inte detta, kan du ta ditt pack och flytta dit du bättre trivs. Bryt mot svensk lag, så får du se vad som händer, även om lagen ser mildare på er, än vad de gör mot en etnisk svensk! av förklariga skäl. Dessutom kan inte en muslim ställa egna krav
(kulturella) då vi alla styrs av svensk lagstift-ning, än så länge. Men det visste du ju!? Du jobbar på ”muslimska helgdagar” skriver du. Vet din
”iman” om att du bryter mot din ”svarte koran”? Är det mer du bryter mot? Svensk lagstiftning? Är du hustruplågare och har flera hustrur? (bigami)
Berätta lite mer, så vi kan bedöma om du är assimilerad i det svenska samhället!?…

Postat av: Hr Fökk

@ Bahlool

Äntligen visar du alla i Sverige vilken odugling du är

”Mina förfäder dog vid Uhud och vid Siffin, de förblödde på Kerbalas öknar. De revolterade, förföljdes, flydde, gömdes, torterades och mördades i 1400 år”

Vem födde dig!?

Du och jag lever i vitt skilda världar och aldrig mötas de tu,,poff,,nu är du borta

2009-04-01 @ 22:35:17

Postat av: Nisse Hult

Bahlool skriver: ”””jag har gjort mer än rätt för mig..ödmjukhet för vad? Har du fött mig eller har du klätt mig? Jag kom hit som barn och har studerat och jobbat sen dess. Jag har lika mycket rätt att bo och leva här som du. Jag flydde från religiöst förtryck men vad vet du? ”””

Vad var det för religiöst förtryck du flydde ifrån 1989?

”””jag klargjorde redan att jag är invandrare så det är förståeligt att jag stavar fel. Sluta läsa med röven ;)”””

Bahlool kom alltså till Sverige som 7-åring -89. Det är 20 år sedan och snubben skyller fortfarande sina stavfel på att han är invandrare. Det blev nog inte mycket ”studerat”.

2009-04-01 @ 22:40:08

4 kommentarer

 1. Rog 01 april 2009

  Är detta de där enskilda inom SD som har en avvikande tanke . För SD har ju en god värdegrund och är inte rasister haha

 2. Susanne 01 april 2009

  Hahaha
  verkligen ett roligt inlägg, dock utan mening.
  men ibland kan man behöva något som ger en ett gott skratt.
  tack för det ”Bahlool”;)

 3. Bahlool 01 april 2009

  Minnen Susanne, minnen. Jag gillade mitt svar på första killens ”muslimska krav”…efter det blev de personliga och även nu försöker de luska ut vart jag bor..de tror inte mig när jag säger jag bor i Helsingborg hahaha..dumma jävla drönare

 4. Umm Elias 02 april 2009

  Kanske är ”bahlool” en pseudonym, täk på det sd:are? Kanske är det en 14 åring svensk flicka märkt som geni? Ni tror att ni är smarta men ack så fel ni har…mohahaha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *