Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Yttrandefrihet?

Roger driver bloggen blogghelvetet och har gjort det till sin uppgift att irritera så många olika grupper som möjligt, däribland religiösa och rasister. Jag själv tar inte illa vid mig då jag lärt känna killen och även om jag inte håller med honom i allt, har han ibland vettiga tankar. Ett inlägg handlar om en jämförelse mellan en karikatyr över Profeten Muhammed och en karikatyr över en sverigedemokratisk gaphals.

När man går till gaphalsens blogg, så ser man att han och  hans lärjungar tar illa vid sig av parodin på honom och jämförelsen med Hitler. När muslimer tog illa vid sig av karikatyren över Muhammedbilderna, då fick man höra det är odemokratiskt och fel mot yttrandefriheten. Nu ser man att samma personer som irriterade sig på muslimerna, själva inte tål att deras dyrkan av Thoralf får sig lite kängor.

Blogghelvetet

Det är alltså ok att håna, häda och angripa muslimer, men fy om du talar emot Sverigedemokraterna. Jag bävar för den dagen dessa personer tar över makten i vårt kära hemland. Jag bävar för att de får så pass mycket makt att de kan likvidera motståndarna till deras hemska politik.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *