Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

History repeats itself

Misshandel under högskoleprovet | Inrikes | SvD.

Än en gång ser man paraleller till de problem som uppstod mellan högern och vänster på 20 och 30 talet. Än en gång ser man paraleller till de konflikter som skakade många länder i Sydamerika.

Jag har försökt analysera saken men kan bara komma till en ståndpunkt och det är att högervåldet är värre än vänstervåldet – det har historien visat och det kommer den att visa om och om igen.

När brunskjortorna tog över i Nazityskland, så blev trakasserierna mera statsstödda. Vad händer om ND eller SD tar makten i Sverige? Vi kommer då att återse liknande händelser, dagligen. Våldet har börjat trappas upp och det har redan skett några dödsfall i kampen mellan vänster och höger.

Denna respektlösa attityd mot demokratin Sverige visas gång på gång av dessa representanter för högern. Tittar man tillbaka i historien så ser man att vänstern varit nästan, men bara nästan, lika goda kålsupare.

Ge inte brunskjortorna makten, de har ingen plats i vår demokrati. Vi måste höja vår röst mot sådana här brottslingar. Vi måste höja våra nävar mot sådana kriminella, vi måste höja oss själva mot dessa parasiter.

MuslimNytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *